Belki Faydasi Olur,Kazanmak Adina..

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Hocam tesekkurler guzel bilgi :) Hocam Awe de hic sorunla karsilastiniz mi?

Serkan abi cok sagol onca incelemeye bir yöntem kesfetmistim oda artık burda deşifre oldu ve kazanc kapısı ardına kadar kapandı. Cogu insan burda simdi paylasım iyidir sudur budur diye baslıcak yazmaya biz kotudur demiyoruz ama cıkarı olmasa bır tanesıde konusmaz onuda bılıyoruz hepimiz. Tekrardan tesekkurler

Sunu unutma youtube'da her ne kadar iceriklerimizi calismalarimizi saklasakda aslinda saklamakla tek biz yapmakla cok kazanilmiyor.Bu isi duzgun yapan,ciddi temiz yapan surekli yapan kazaniyor.Onun icin isterse 1 icerigi veya 1 filmi 100 kisi yuklesin,en iyi yapan,en kaliteli kanala duzene icerige aciklamaya basliga ozen gosteren gene kazanir.

Bu ise giren su an 200 kisi olsa basarabilecek 10 kisiyi gecmez saniyorum.cunki hem stresli,hem kazanci gumleyecek,kanali patlayacak,riskli sinirli ve cok sakin ama uzun soluklu dusunulerek yapilacak is.Herkesin sabri bir degil.

Rahat ol,youtube'da ekmek cok herkese istedigi kadar pay duser...

3 haftada mükemmel ötesi izlenimler ben yüklesem bu videoları 1k olmazdı toplam izlenim nerde hata yapıyorum bilmiyorum.

abi ben dün gece başvuru yaptımda 1- onay kaç günde gerçekleşir. 2- etkinleştirmek için hesap özetine mi girmeliyim. awe ye geçersem adsense devredışımı kalır.

Hemen çekeyim şu kanalı :D
Bence cekmelisin,hatat herkes cekmeli..Ciddiyim yani :)

Hocam tesekkurler guzel bilgi :) Hocam Awe de hic sorunla karsilastiniz mi?
Sorun illaki heryerde oluyor,ama ne olursa olsun sorunlar cozulmek icin vardir.Cozuyoruz bugune kadarda cozulmeyen buyuk birsey olmadi awe'de cok sukur.

3 haftada mükemmel ötesi izlenimler ben yüklesem bu videoları 1k olmazdı toplam izlenim nerde hata yapıyorum bilmiyorum.
Hata yaptigin sey, yeni cikan filmleri ciktiklari gun sunmaman ;) baska yaptigin hic bir hata yok..:D:D;)

Sunu unutma youtube'da her ne kadar iceriklerimizi calismalarimizi saklasakda aslinda saklamakla tek biz yapmakla cok kazanilmiyor.Bu isi duzgun yapan,ciddi temiz yapan surekli yapan kazaniyor.Onun icin isterse 1 icerigi veya 1 filmi 100 kisi yuklesin,en iyi yapan,en kaliteli kanala duzene icerige aciklamaya basliga ozen gosteren gene kazanir.

Bu ise giren su an 200 kisi olsa basarabilecek 10 kisiyi gecmez saniyorum.cunki hem stresli,hem kazanci gumleyecek,kanali patlayacak,riskli sinirli ve cok sakin ama uzun soluklu dusunulerek yapilacak is.Herkesin sabri bir degil.

Rahat ol,youtube'da ekmek cok herkese istedigi kadar pay duser...

Valla abi günde 15 saat basındayım bilgisayar mühendisligi gibi bi bolumde okuyorum bölüm güme gidiyor zaten bu is yuzunden, bu arada bu iside okulda okuyabileyim diye yapıyorum bende anlamadım napsam olmuyor tam olacak derken bi engel çıkıyor bunalıma soktu beni bu iş artı.

abi ben dün gece başvuru yaptımda 1- onay kaç günde gerçekleşir. 2- etkinleştirmek için hesap özetine mi girmeliyim. awe ye geçersem adsense devredışımı kalır.

Onay gelir 1-3 gun arasi bekleyeceksin. Etkinlestirmek icin evet hesap ozetien girip etkinlestireceksin.Kabul ettiginde artik awe'ni nadsensesine yansir kazancin sen analysticden taki pedersin kazancini.

Bugünden sonra aradığımız filmlerin hepsini Youtube'da bulabileceğiz ozaman :)
Aynen youtube bize kelek attikca bizde ona kelek atacagiz baska yolu yok..Ya bu siteyi kapatacklar yada yola gelecekler :) :D:D

Valla abi günde 15 saat basındayım bilgisayar mühendisligi gibi bi bolumde okuyorum bölüm güme gidiyor zaten bu is yuzunden, bu arada bu iside okulda okuyabileyim diye yapıyorum bende anlamadım napsam olmuyor tam olacak derken bi engel çıkıyor bunalıma soktu beni bu iş artı.
Oncelikle strese sokmayacaksin kendini.iyi takip edip nokta vurusu yapacaksin.

Gunde cok kanal acmak yada cok video yuklemek de bir is ancak az video yada riskli ama riske degecek nokta vuruslari ile kazanmaya gidecek iceriklerle calismakda bir is.

Sadece 1 seye odaklan ve atislarini yapmaya devam et,sektirsende vazgecme,yine devam et taki 12 den vurana kadar.

çok sağol Serkan abi; adsensemde 40 lira var 4 tanede kanalım sen ne önerirsin 4 ünüde aweye bağlayımmı

çok sağol Serkan abi; adsensemde 40 lira var 4 tanede kanalım sen ne önerirsin 4 ünüde aweye bağlayımmı
Hayir hepsini baglama,hepsi kalsin adsensede gene isine devam et orda.

Sifir bir kanal ac at 3-5 video basvur awe'ye al partnerligi ordada bu isleri dene.Sirf bu isi yapacagim diyerek elindeki az yada cok kazancli kanalalrida partnere baglama.

Oncelikle strese sokmayacaksin kendini.iyi takip edip nokta vurusu yapacaksin.

Gunde cok kanal acmak yada cok video yuklemek de bir is ancak az video yada riskli ama riske degecek nokta vuruslari ile kazanmaya gidecek iceriklerle calismakda bir is.

Sadece 1 seye odaklan ve atislarini yapmaya devam et,sektirsende vazgecme,yine devam et taki 12 den vurana kadar.

Abi dediğin gibi olması gerektigini en basından beri biliyorum ama 4 tarayıcıdan onlarca sekmede calısmaktan ya artık bende kafa kalmadı olmuyor ya o vuracagım noktayı aylardır bulamadım bir türlü. Senle bir bes dakika özelden konusma sansım var mı Serkan abi ?

Ödeme limiti düşük olan networklarda daha iyi sonuçlar çıkacağını düşünüyorum awesomeness 140 dolar sanırım, bazı networklar 10 doları geçince ödeme yapıyor

Abi dediğin gibi olması gerektigini en basından beri biliyorum ama 4 tarayıcıdan onlarca sekmede calısmaktan ya artık bende kafa kalmadı olmuyor ya o vuracagım noktayı aylardır bulamadım bir türlü. Senle bir bes dakika özelden konusma sansım var mı Serkan abi ?
Ben pm ile sana birsey yazarim onu yaparsin,ozele girdikmi simdi isler gucler karisiyor kafam dagiliyor.Bos vakitlerim oldumu zaten forumdan donus yapiyorum,konulara vs bakiyorum..

---------- Mesaj saat 23:45:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:43:57 civarında gönderildi. ----------

Ödeme limiti düşük olan networklarda daha iyi sonuçlar çıkacağını düşünüyorum awesomeness 140 dolar sanırım, bazı networklar 10 doları geçince ödeme yapıyor
Aynen katiliyorum haruna ve sunu yeniden hatirlatmak istiyorum.Verdigim orneklerde takili kalmayin.Farkli sekillerde farkli ortamlarda farkli seylerde uygulayin.

Hocam ben yaklaşık 1 hafta önce aweye başvurdum ama halen para kazanma bölümü forumu araştırdım http://www.ytpara.com/awesomeness/6116-awesomeness-kazanclarini-goremeyen-arkadaslara-cozum.html bu konudaki yazılanları yaptım mail attım ama halen dönüş yapmadılar çok sayıda eşlenen 3. içerik var kazançları göremememde etkisi olurmu siz nasıl açtırdınız

Eslesen olursa partner olamazsin zaten.kanalin temiz olacak.Bavusuru yaptiginizda kanalinizda eslesen uyari ihlal bisey olmasin.Birde illa awe'den denemeyin,zoomin var ETC network var onlarida deneyin.

Ben pm ile sana birsey yazarim onu yaparsin,ozele girdikmi simdi isler gucler karisiyor kafam dagiliyor.Bos vakitlerim oldumu zaten forumdan donus yapiyorum,konulara vs bakiyorum..

---------- Mesaj saat 23:45:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:43:57 civarında gönderildi. ----------

Aynen katiliyorum haruna ve sunu yeniden hatirlatmak istiyorum.Verdigim orneklerde takili kalmayin.Farkli sekillerde farkli ortamlarda farkli seylerde uygulayin.

Tesekkurler abim bekliyorum bakalım umarım artık o nokta atısını yaparım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri