Ben de ozgun calismaya karar verdim

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

iwocan

Yasaklanmış
Arkadaslar ben de izledigim bir videodan ozendim ve ozgun videolar cekmeye karar verdim..Her videonun bir temasi olacak.Islenecek bu temalardan toplanacak gelirler her seferinde farkli bir yardim kurulusuna bagislanacak.

Aynen su arkadaslarin yaptigi gibi ama benimki bunun biraz daha Turk versiyonu..

Motorboating Girls for Breast Cancer Awareness - YouTube

Tr'de böyle şeyler çekmen imkansız.
Sokaktan geçen kadına desene bir bakalım, göğsünü ellicem rekor kırmak için diye.
Sana ne yapar.
:D

Arkadaslar Amerika'dayim ben de. O yuzden sorun olmaz diye dusunuyorum :)

Temalar konusunda sizden de yardim alirim arkadaslar.Her hafta bir konu belirleriz ve hangi kurulusa yardim edecegimizi seceriz..Daha iyi olur oyle.

en iyisi yarin cikip bi kamera alayim,ise yarar bisey.Haftaya da baslarim videolara insallah :)

26'si burada cadilar bayrami,bi suru malzeme cikar :)

Sevgili dostum iwocan,inan bana cok dogru seylerden bahsediyorsun,ornek veriyorsun ancak bu tarz seyler bizde,Turkiye'de olmaz imkansiz yapamazsin.Yaptigin an ya polise sikayet ederler sapik var diye,yada bi tanidigi gorup vay a ve q bu kari kesin oru..bu der,yada biri gelir iyi bi dayak atar :)

Yani ok super bunlar gercekden ve harika seyler zaten bizimde bu sekil calismalar yapmamiz lazimda cok cok iyi konular temalar bulman lazim ama bu tarzlar su an icin ulkemizde zor.

Sevgili dostum iwocan,inan bana cok dogru seylerden bahsediyorsun,ornek veriyorsun ancak bu tarz seyler bizde,Turkiye'de olmaz imkansiz yapamazsin.Yaptigin an ya polise sikayet ederler sapik var diye,yada bi tanidigi gorup vay a ve q bu kari kesin oru..bu der,yada biri gelir iyi bi dayak atar :)

Yani ok super bunlar gercekden ve harika seyler zaten bizimde bu sekil calismalar yapmamiz lazimda cok cok iyi konular temalar bulman lazim ama bu tarzlar su an icin ulkemizde zor.

Serkan bey,Turkiye'de bunu yapsak zaten polisten once kizin abisi,babasi,dayisi,dayisinin oglu,sevgilisi,eski sevgilisi,yoldan gecen abi artik kim varsa beni hacamat eder :) Bildiginiz uzere ben Amerika'dayim.O yuzden burada biraz daha rahat bu tur seyleri yapmam aslinda :)

Serkan bey,Turkiye'de bunu yapsak zaten polisten once kizin abisi,babasi,dayisi,dayisinin oglu,sevgilisi,eski sevgilisi,yoldan gecen abi artik kim varsa beni hacamat eder :) Bildiginiz uzere ben Amerika'dayim.O yuzden burada biraz daha rahat bu tur seyleri yapmam aslinda :)

artık biliyoruz iwocan sen amerikadasın:D
e hadi o zaman ne duruyorsun,video çeksene:D:D:D

Durun hele bi kamera alayim :) Alet edevat konusunu cozume kavusturduktan sonrasi kolay :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri