Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ABD KANADA ve ya kıytırık bi avrupa ülkesinden bile o tahmini izlenme süresine alacağın para en düşük onun 7-8 katı olurdu
Boşuna yırtmışız hocam kendimizi o zaman desene. vay arkadaş.
hocam ben kanada dan aldığım izlenim 3 bin izlenme tahmini izlenme süresi 22 bin 20 dolar falan alıyorum ort. yani 3 bine 20 dolar ama tabi videoda kalma süreside önemli kullanıcının '' partnerde. ''
Süresi kaç hocam videonun?![]()
hocam ben kanada dan aldığım izlenim 3 bin izlenme tahmini izlenme süresi 22 bin 20 dolar falan alıyorum ort. yani 3 bine 20 dolar ama tabi videoda kalma süreside önemli kullanıcının '' partnerde. ''
Abi çok iyi be, benim aldığıma bakarmısınyani nerdeyse babayı aldım hocam
yapımcısı bırakmıyor demişsiniz, videoyu koyuyor izletiyor sonra siliyormusunuz ?
3-4 gün içinde ya dünya engeli ya da telif geliyor hocam partner tercih ettiğim için sorun olmuyor videoları silip başka kanalla devam ediyorum
Kanal kapandıktan sonra yada tüm videoları sildikten sonra o kanalın parasını ay sonu alabiliyor musunuz partner firmasından ?
partnere bağlı hocam şimdi mn yi hiç sevmem ama 2 telifli 3 haneli kanalı ödediler ama 2 haneliye de blocked yedim şuanda aweye freedoma falan dağıtıyorum bu tarz kanallarımı, 2-3 tane gene mn de var
Uzakdoğunun dandirik bir ülkesi sanırım ondan dolayı olabilir mi acaba ?
[MENTION=8355]serce[/MENTION] 600 dollar mı .. babuş söylemeye korkma .. 2500 dollar bile alır ..
hocam herşeyi denedim geçiremedim o ünlemi bir tek ben aşamıyorum heralde kafada saç kalmadı o ünlemi aşmak için. Saçlar gitti $ halen yanmadı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.