Ben Nerde Hata Yapıyorum

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
ABD KANADA ve ya kıytırık bi avrupa ülkesinden bile o tahmini izlenme süresine alacağın para en düşük onun 7-8 katı olurdu

Boşuna yırtmışız hocam kendimizi o zaman desene. vay arkadaş.

hocam ben kanada dan aldığım izlenim 3 bin izlenme tahmini izlenme süresi 22 bin 20 dolar falan alıyorum ort. yani 3 bine 20 dolar ama tabi videoda kalma süreside önemli kullanıcının '' partnerde. ''

Süresi kaç hocam videonun? :)

22 ile 25 arası 4 video hocam tabi bırakmıyor yapımcısı ama bgbg oranını sevdiğim için vurkaç yapıyorum Fredoom üzerinden kısa vaade de iyi izlenimle idare kazanç bırakıyor genelde uzun videolarda bu oranları veriyor zaten partnerler eğer izlenme süresi uzun ve video da video içi reklamlar açıksa. bu arada partnerde 5 dk da bir reklam koyuyorum

Son düzenleme:
hocam ben kanada dan aldığım izlenim 3 bin izlenme tahmini izlenme süresi 22 bin 20 dolar falan alıyorum ort. yani 3 bine 20 dolar ama tabi videoda kalma süreside önemli kullanıcının '' partnerde. ''

Abi çok iyi be, benim aldığıma bakarmısın :) yani nerdeyse babayı aldım hocam :) yapımcısı bırakmıyor demişsiniz, videoyu koyuyor izletiyor sonra siliyormusunuz ?

Abi çok iyi be, benim aldığıma bakarmısın :) yani nerdeyse babayı aldım hocam :) yapımcısı bırakmıyor demişsiniz, videoyu koyuyor izletiyor sonra siliyormusunuz ?

3-4 gün içinde ya dünya engeli ya da telif geliyor hocam partner tercih ettiğim için sorun olmuyor videoları silip başka kanalla devam ediyorum

3-4 gün içinde ya dünya engeli ya da telif geliyor hocam partner tercih ettiğim için sorun olmuyor videoları silip başka kanalla devam ediyorum

Kanal kapandıktan sonra yada tüm videoları sildikten sonra o kanalın parasını ay sonu alabiliyor musunuz partner firmasından ?

Kanal kapandıktan sonra yada tüm videoları sildikten sonra o kanalın parasını ay sonu alabiliyor musunuz partner firmasından ?

partnere bağlı hocam şimdi mn yi hiç sevmem ama 2 telifli 3 haneli kanalı ödediler ama 2 haneliye de blocked yedim şuanda aweye freedoma falan dağıtıyorum bu tarz kanallarımı, 2-3 tane gene mn de var

partnere bağlı hocam şimdi mn yi hiç sevmem ama 2 telifli 3 haneli kanalı ödediler ama 2 haneliye de blocked yedim şuanda aweye freedoma falan dağıtıyorum bu tarz kanallarımı, 2-3 tane gene mn de var

Teşekkür ederim, life ve quize dün 2 kanal bağladım, olmadı onları avrupa yada amerika kıtası çalışayım bari, ben uzakdoğu çalışıyordum.Sıkıntı imiş demek. Mn benimde kapanan kanalımın parasını ödemedi 500$ civarı :( sanırımda yapmıyacak.

kendi kategorimde o izlenime rahat 5 bin tl Alırdım. Ama bu tamamen kategori ve sizin özel çalışmalarınızla alakalı.

Uzakdoğunun dandirik bir ülkesi sanırım ondan dolayı olabilir mi acaba ?

bi tahmin ama şuda var ,

ör: türkiyede vine videolara tbm 0,1 mesala , sen kalkar dizide tbm 0,1 olmasını bekleme tbm oranı yüksektir,burda konu içerği, ikinci bazda ülke diye düşünüyorum :)

[MENTION=8355]serce[/MENTION] 600 dollar mı .. babuş söylemeye korkma .. 2500 dollar bile alır ..

ben 1 k ya :d 1 dolar alabildğim için ondan söylemiştim :D Niche kelime çalışma yaparsan durum dediğin gibi olur :D

adsense de 1k izlenimde 10 lira alabilirim ama konu yabancı film olunca durum bu şekilde oluyor.millet baştan çubuğu sona çekip sonra mı filmi izliyor ne,yada adblock kullananlar mı film izliyor bilemem ama çok şaşırmadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri