Ben Nerde Hata Yapıyorum

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

mexis

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba,

Aşağıki izlenmelere göre gelir düşük müdür ? Yırtıyorum kendimi ama yok izlenim var para yok arkadaş.Videoların tümü 1 saat üzerinde dir. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Sizde de böylemi ?

Partner kanal, film variçinde 90 kadar, bir çoğuda full hd 720p -1080p.

Video ortası reklamlar açık 7 dakika arayla açık hemde. +18 filmlerde değil,

Son düzenleme:
İçeriği bilmeden bir yorum yapamayız hocam..

Yüklediğiniz içerikte ne kadar rekabet var, reklam kurallarına uygun mu vs. gibi özelliklere bakmak gerekir...

Arkadaşlar Merhaba,

Aşağıki izlenmelere göre gelir düşük müdür ? Yırtıyorum kendimi ama yok izlenim var para yok arkadaş.Videoların tümü 1 saat üzerinde dir. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Sizde de böylemi ?

Screenshot_1e3b92.png
[/url]

genel olarak düşük, muhtemelen içeriktendir

izlenimlere göre getiri baya düşük hocam. acaba aldatma içerik yada izlenemeyecek kadar kötü görüntüde içerik mi yüklü?

İzlenmeye göre gelir düşük evet, müzik mi çalışıyorsunuz? Video ortası reklam açık mı?

bu adsense mi partner mi ? :)
adsense ise partnere geç
partner ise adsenseye geç :)

Arkadaşlar Partner kanal, film var hocam içinde 90 kadar, bir çoğuda full hd 720p -1080p.

Video ortası reklamlar açık 7 dakika arayla açık hemde. +18 filmlerde değil,

hocam patnerde bu izlenime 500 dolar almanız lazım ilginç , sıkıntı etiketler olabilir,veya ülke bazlı sıkıntıda

Uzakdoğunun dandirik bir ülkesi sanırım ondan dolayı olabilir mi acaba ?

olabilir o ülkenin etiketlerinin tbm değerlerine bakarsanız anlarsınız. Ben bir kategoride bir kanalıma RUSÇA 100 videoya yakın video attım. Bir ay boyunca para falan getirmedi. (adsense) Fakat ingilizce 10 kadar video attım para gelmeye başladı.. :) Rusyanın tbm değerlerine baktım kategorimin uğraşmaya değmezmiş. Çalışılacak bana göre 6-7 dil var gerisi gereksiz.

ben arkadaşın partnere geçmesini tavsiye etmiyorum. Çünkü, kategorisi dizi, film vs üzerine. Yani bayağı riskli bir kategori. Bu şekilde devam edip adsense'ten gelir elde etmeye çalışmalı. Yoksa bir telif gelicek, sonra partner diyecek ki senin kanalında telif, uyarı vs var. Bu yüzden kazancınızı ödemeyeceğiz. Yanlış mı düşünüyorum.

Aynısı benim başıma geldi binlerce dolarım partnerde kaldı. Şimdi adsense çalışıyorum keyfim yerinde.

ben arkadaşın partnere geçmesini tavsiye etmiyorum. Çünkü, kategorisi dizi, film vs üzerine. Yani bayağı riskli bir kategori. Bu şekilde devam edip adsense'ten gelir elde etmeye çalışmalı. Yoksa bir telif gelicek, sonra partner diyecek ki senin kanalında telif, uyarı vs var. Bu yüzden kazancınızı ödemeyeceğiz. Yanlış mı düşünüyorum.

Aynısı benim başıma geldi binlerce dolarım partnerde kaldı. Şimdi adsense çalışıyorum keyfim yerinde.

Hocam adsensete filmler hiç bir zaman dolar yanmıyorki hep ünlem. yoksa adsense çalışırım tabiki ama uzun videolar geçmiyor ki

[MENTION=8355]serce[/MENTION] 600 dollar mı .. babuş söylemeye korkma .. 2500 dollar bile alır ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri