Kimse yazmamış ben yazıyorum, Forumda herşey var, okuyarak bulabilirsin.
Kolay gele.
![]()
ben yazdım topa tuttular
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kimse yazmamış ben yazıyorum, Forumda herşey var, okuyarak bulabilirsin.
Kolay gele.
![]()
ben yazdım topa tuttular![]()
ncak boş verin forumda şuda var buda var demeyi. Bu kolayınıza geliyor.
hocam forumu okuyupta hala kazanamiyorsaniz moral ve motivasyon eksiktir. Gecen bi arkadas konu acmisti : tek kelime "Huzur " eksiktir ve kazanamamissinizdir. Artik yt bun eksisi gibi olmadigini hepimiz biliyoruz.Bence yeni gelen biri forumu okusada eskisi kadar rahat kazanamayacaktir...
Bemonth hocam sagolsun olaya el atmis ama eger ihtiyaciniz olursa : icerik , yontem , fikir, strateji , bildigim ve elimden gelen her konuda yardimci olurum... oncelikle hizlica bi adsense ayarlayin. sonrasinda pm atmaniz yeterli.
hepsi bende var sıkıntı huzursuzluk Para yok bot yok vds yok spam yok özgün yok anam yok bayramda para çıkarabilirsem bi bot alayımhocam forumu okuyupta hala kazanamiyorsaniz moral ve motivasyon eksiktir. Gecen bi arkadas konu acmisti : tek kelime "Huzur " eksiktir ve kazanamamissinizdir. Artik yt bun eksisi gibi olmadigini hepimiz biliyoruz.Bence yeni gelen biri forumu okusada eskisi kadar rahat kazanamayacaktir...
Bemonth hocam sagolsun olaya el atmis ama eger ihtiyaciniz olursa : icerik , yontem , fikir, strateji , bildigim ve elimden gelen her konuda yardimci olurum... oncelikle hizlica bi adsense ayarlayin. sonrasinda pm atmaniz yeterli.
Bu Konuya Atılan Mesajların Hepsini Dikkatlice Okudum. Bu Tarz Yardım Konularından Rahatsız Olan Arkadaşların Çoğunun Tuzu Kuru Bana Göre. Hepimiz Belli Bir Olgunluğa Ulaşmış İnsanlarız. Çoğumuzun Çoluk Çocuğu Var. Eğer İnsanlar Derdini Anlatıp Zor Durumda Olduğunu Tanımadığı İnsanlarla Paylaşıyor ve Yardım İstiyorsa Lütfen Onlara Karşı Biraz Duyarlı Olun. En Azından Elma ile Armudu Ayırın. Kimi İnsan Vardır Borçlarından Harçlarından Dolayı Boş Zamanını Acil Olarak Paraya Çevirmek için Yardım ister Kimisi ise Uğraş Vermeden Nasıl Kısa Yoldan Büyük Paralar Derdindedir.
Evet!Forum'da Yol Gösterici Bilgiler Var. Forumu Okuyup O Bilgileri Tecrübe Edinebilmesi için de Zamana İhtiyaç Var. Peki Yardıma İhtiyacı Olan Arkadaşın Yeteri Kadar Zamanı Var mı? Hele Bir Düşünün... Bu Tarz Konuların Diyalogla Daha Kolay Çözülebileceği ve Daha Çabuk Yol Alınabileceği Kanaatindeyim. ALLAH Zor Durumda Olanın Yardımcısı Olsun...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.