Ben Sıfırdan Başlamak İstiyorum

• Kullanıcı Quite
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Forumda hiç bir şey yok , yazarak öğretebilirsiniz. (Buda farklı versiyonu olsun) .d
----

Çizgi film çalışabilirsiniz ama biraz sabır işi olacak , youtube açın kendinize bir tane çok izlenmiş çizgi film açın sonra sağ tarafta çıkan çizgi filmlerden bol bol izlenim alıp az rekabet olanların isimlerini alın böyle 10 tane isim toplayın bunlar büyük ihtimal eşleşen verecek bunlara çerçeveli render yapmak lazım böyle şekilde videolar hd şekilde olacak birde uzun oldun mu az izlenime güzel paralar alabilirsiniz . Aynı şekilde 10 tane çizgi film kanalı açıyoruz artık hangisi tutarsa onun üzerinden gidebilirsiniz.Bana kalırsa en az bir saatlik videolar dan oluşan kanallar açın , daha çok izlenim daha çok para veriyor.

sıfırdan başlayana anlatması zordur hocam.anlatsak da bazı terimlere uzak olduğundan bir yerde zorluklar yaşarız.en azından başlangıç konularını anlamanız lazım.kanal nasıl açılır,para kazanması nasıl aktif edilir,adsenseye nasıl bağlanır,videolar nasıl yüklenir,ünlem nedir gibi başlangıç konularını en azından biraz olsun kavrayana anlatması daha kolaydır.

yoksa sıfırdan ben bu işe başlamaya karar verdim ne yapayım diyene anlatması yerine intihar etmesi daha kolaydır :D yeni başlayanlar kategorisine ve serkan hocanın videolarına biraz göz attıktan sonra her konuda yardımcı olmaya hazırız...

forumda herşey var yazanların aylık kazancı o yazıları yazanlarınkiyle yarışmıyorsa forumda herşey var diye boşa ahkam kesmesinler. :o

Forum, forum değil sanki Texas.
Herkes birbirine laf sokup duruyor.

Söyledikleri gibi forumda gerekli bir çok bilgi var zaten, geriye kalan tek şey kendinize bir taktik üretmektir.
Özel olarak yardım edecek olan arkadaşların size katkısı tabiki olacaktır ancak gerçekten birşeyler yakalamak istiyorsanız kendinize özel bir taktik oluşturmalısınız. Püf noktası bu.

ben yazdım topa tuttular :D

Butür konu açanlara otür yorumlar yapıyorum.
Forumda cidden herşey var.
3CX bile başlı başına bir hazine.
Adamlar gmail sata sata bile numara bitiremiyorsa, daha forumda okuyarak birşeyler öğrenemezsin diyenler hangi akla hizmet bunu söylüyor bende onları anlamıyorum.
:D

Konu başından dediğim gibi edenden de etmeyenden de Allah razı olsun. Ancak boş verin forumda şuda var buda var demeyi. Bu kolayınıza geliyor. Evet var biliyorum. Hatta çok okudum zamanında ama olmadı dedim. Yapamadım. Tekrar sıfırdan başlıyorum. Belki bir öneriniz olur dedim. Öneriniz her daim sadece forumda var oldu. Forumda olmasa kimse burda olmazdı zaten. Konuyu gereksiz yere uzatmayalım en güzeli ben bu sevdadan vazgeçeyim. Sizler de bildiğiniz kazancınızı bilin birilerine yardım etmenin anlamı yok.

En güzel iş bildiğin iş demişler. Öyle ise eşek gibi çalışmaya devam edeceğiz. Eticarete atılıp şansımızı deneyeceğiz. Başka türlü olmayacak.

Benim gibi acemiler geldiğinde bu konulardan faydalanamayacak çünkü hep forumda var yazıyor.

ncak boş verin forumda şuda var buda var demeyi. Bu kolayınıza geliyor.

Özel yardım isteyebilirsin tabi ki.
Amma ve lakin "kolayınıza geliyor" demeseydin iyiydi...

Paragraflarca sayfalarca yazılmış kaynak var.

Üsteki arama çubuğunda ne ararsan ara muhtemelen %90 daha önce konusu açılmış ve konuşulmuştur. SerkanYT olsun mNote olsun bu arkadaşlarında epey yararlı konuları var.

Durum böyleyken yazıları yazmak hazırlamak emek ister.

Kolay olan okumamaktır. Kimin kolayına geliyorsa artık.

Bol şanslar, bol kazançlar

hocam forumu okuyupta hala kazanamiyorsaniz moral ve motivasyon eksiktir. Gecen bi arkadas konu acmisti : tek kelime "Huzur " eksiktir ve kazanamamissinizdir. Artik yt bun eksisi gibi olmadigini hepimiz biliyoruz.Bence yeni gelen biri forumu okusada eskisi kadar rahat kazanamayacaktir...

Bemonth hocam sagolsun olaya el atmis ama eger ihtiyaciniz olursa : icerik , yontem , fikir, strateji , bildigim ve elimden gelen her konuda yardimci olurum... oncelikle hizlica bi adsense ayarlayin. sonrasinda pm atmaniz yeterli.

hocam forumu okuyupta hala kazanamiyorsaniz moral ve motivasyon eksiktir. Gecen bi arkadas konu acmisti : tek kelime "Huzur " eksiktir ve kazanamamissinizdir. Artik yt bun eksisi gibi olmadigini hepimiz biliyoruz.Bence yeni gelen biri forumu okusada eskisi kadar rahat kazanamayacaktir...

Bemonth hocam sagolsun olaya el atmis ama eger ihtiyaciniz olursa : icerik , yontem , fikir, strateji , bildigim ve elimden gelen her konuda yardimci olurum... oncelikle hizlica bi adsense ayarlayin. sonrasinda pm atmaniz yeterli.

Eyvallah kardeş sağolasın ilgilenen arkadaşlarla iletişim halindeyim teşekkürler.

Orta ayar bir video edit programi bul, onunla kisa surede iyi isler cikaracak bir seviyeye gel, gundemi ve youtubeda olup biteni iyi takip et, fikir uret, forumdan destek alarak uygulamaya koy.

hepsi bende var sıkıntı huzursuzluk Para yok bot yok vds yok spam yok özgün yok anam yok bayramda para çıkarabilirsem bi bot alayım :D

Ben benim arkadasa al dedim bu forum icinde hersey var.Ben sahidim herseyi okudu ( kendisi cok caliskandir bir ise atildigi zaman yapar) ama anlamiyor ve aradigini kolay kolay bulamiyor.Arkadas yardim istemekte hakli,cunku ona ogreten biri yani ogretmeni oldugunda daha hizli ve kolay anliyor.Mesela bir cocuga al kitabi oku icinde hersey var xxx dersi ile demek mi daha saglikli o yoksa basindaki ogretmenin ona ogretmesi mi...

yav ne olacak hızlıca adsense ayarlanığ biride anlatırmı lütfen. 3500 tl para gitti freedom yüzünden başka bir partnere çalışmaya başladım ama o ilk günki şevk yok artık bu yeni partnerde ne belli aynı şekilde yapmayacak.

elimde eskiden site işlerinden kalma bir adsense hesabı var. ayrıca bir tane de youtube adsense hesabı var ama ben partnerlerle bir yerlere gelmeye çalışıyorum. Lütfen banada söyleyinde pinli adsense ile ne yapabileceğimi boşa kürek çekmeyelim.

Asıl olay kategori bulmakta , youtube açın aklınıza gelen yabancı bir kelimeyi arayın çok izlenenlere tıklaya tıklaya youtube içinde dolaşın.

Hani bir söz vardıya eskiden " arif in manchester a attığı golü arıyordum nereye geldim " bu misal tıklaya tıklaya alakasız kategorilere girin hoşunuza gidenleri listeleyin 10 - 20 tane video atın tutanın üstüne yoğunlaşın.

Veya şuradan çok izlenen spam kanalları bulun aynılarını yapın.

Ben kişisel yardım etmek isterim ama benim bilgim bu kadar , ttnetin interneti ile yükleme yapıp uğraşıyorum.

Son düzenleme:
Çok agresif adam var forumda.Forumda herşey var yanlışmı?forumdaki tüm konuları okuyup anlamak için bile zaman gerekli

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

lafım sana özel değil genel olarak konuşuyorum bişelere caba göstermeden uğraşmadan direk birisinden yardım beklemeyi çok seviyoruz o kişi o bilgiye ulasana kadar kaç ayını alıyo birisi o bilgiyi gelip 2 dk öğrenmesi biraz tuhaf oluyo arkadaşların dediği gibi bi baştan temel bilgileri öğrendikten sonra takıldığın yerlerde sorular sorabilirsiniz bilen elinden gelen herkez yardımcı olucaktr hocam zamanla iyi yerlere gelirsiniz inş çoçuğunuza eşinize rahat ettirsiniz

Bu Konuya Atılan Mesajların Hepsini Dikkatlice Okudum. Bu Tarz Yardım Konularından Rahatsız Olan Arkadaşların Çoğunun Tuzu Kuru Bana Göre. Hepimiz Belli Bir Olgunluğa Ulaşmış İnsanlarız. Çoğumuzun Çoluk Çocuğu Var. Eğer İnsanlar Derdini Anlatıp Zor Durumda Olduğunu Tanımadığı İnsanlarla Paylaşıyor ve Yardım İstiyorsa Lütfen Onlara Karşı Biraz Duyarlı Olun. En Azından Elma ile Armudu Ayırın. Kimi İnsan Vardır Borçlarından Harçlarından Dolayı Boş Zamanını Acil Olarak Paraya Çevirmek için Yardım ister Kimisi ise Uğraş Vermeden Nasıl Kısa Yoldan Büyük Paralar Derdindedir.

Evet!Forum'da Yol Gösterici Bilgiler Var. Forumu Okuyup O Bilgileri Tecrübe Edinebilmesi için de Zamana İhtiyaç Var. Peki Yardıma İhtiyacı Olan Arkadaşın Yeteri Kadar Zamanı Var mı? Hele Bir Düşünün... Bu Tarz Konuların Diyalogla Daha Kolay Çözülebileceği ve Daha Çabuk Yol Alınabileceği Kanaatindeyim. ALLAH Zor Durumda Olanın Yardımcısı Olsun...

Bu Konuya Atılan Mesajların Hepsini Dikkatlice Okudum. Bu Tarz Yardım Konularından Rahatsız Olan Arkadaşların Çoğunun Tuzu Kuru Bana Göre. Hepimiz Belli Bir Olgunluğa Ulaşmış İnsanlarız. Çoğumuzun Çoluk Çocuğu Var. Eğer İnsanlar Derdini Anlatıp Zor Durumda Olduğunu Tanımadığı İnsanlarla Paylaşıyor ve Yardım İstiyorsa Lütfen Onlara Karşı Biraz Duyarlı Olun. En Azından Elma ile Armudu Ayırın. Kimi İnsan Vardır Borçlarından Harçlarından Dolayı Boş Zamanını Acil Olarak Paraya Çevirmek için Yardım ister Kimisi ise Uğraş Vermeden Nasıl Kısa Yoldan Büyük Paralar Derdindedir.

Evet!Forum'da Yol Gösterici Bilgiler Var. Forumu Okuyup O Bilgileri Tecrübe Edinebilmesi için de Zamana İhtiyaç Var. Peki Yardıma İhtiyacı Olan Arkadaşın Yeteri Kadar Zamanı Var mı? Hele Bir Düşünün... Bu Tarz Konuların Diyalogla Daha Kolay Çözülebileceği ve Daha Çabuk Yol Alınabileceği Kanaatindeyim. ALLAH Zor Durumda Olanın Yardımcısı Olsun...

Teşekkür ederim dostum gayet güzel anlatmışsın duygularımı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri