Ben Sıfırdan Başlamak İstiyorum

• Kullanıcı Quite
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Quite

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.e-otogar.com
Merhaba arkadaşlar, açık ve samimi bir dille söylüyorum.

Benim youtube ile para kazanmam gerekiyor. Bunu nasıl yapacağım bilmiyorum. Daha önce girişimlerim oldu ama hep başarısız oldum. Başarmam lazım bir bebeğim var ve bir işte çalışıyorum.

Yardımcı olan olmayan herkesten Allah razı olsun. Biraz bile katkısı olan olsa sağolsun.

Paraya ihtiyacım var destekleriniz için sağolun.

Forumda para kazanan çoğu kişi forum paylaşımlarından , rehberlerden ( özellikle serkan hocanın ) edindiği bilgilerle para kazanıyor. Misal ben en az 2 kere tüm kazanç rehberlerini okumuşumdur hala bilmediğim çok şey var :) kimse tutup şunu yükle şu şekilde para kazan demez

Al benden de o kadar :) her iyi giden işte ya kazanç düşüyor yada kanallar kapanıveriyor.

pinli bir adsense ayarlayın kendinize temiz sonra benimle pm ile iletişime geçin

İşlerin hayırlı gider hocam inşallah.

Ben de yeni sayılırım, çok az kazandım ama. Güncel video yaparım dersen bot, yükleyip bırakayım da bir şeyler olsun dersen sunucu ile çalışmanı öneririm.

Her soru sorana zorda olana forumda herşey var demekten vazgeçin artık

şuan kazancım güzel ama sıfırdan kanalları açacak olsaydım 2 gün boyunca kopyalanacak kanalların linklerini toplardım böyle fazla izlenim olmayacak telif atmayacak kanalları göz kararı . daha sonra vds alırdım bu videoları indirir ünlem geçmek için seri renderlerdim. sonra her kanala 50 video olmak üzere dayardım spamı :D

ALLAH yardımcınız olsun hocam, skype adresinizi pm olarak atabilir misiniz?

Harbiden ya bir tutturmuşlar forumda var forumda var diye.

Amaç nedir bilmiyorum kimse kimsenin halinden anlamıyor herşey okumaklada olmuyor uygulamakla diyalogla daha sağlam oluyor..
[MENTION=10810]Quite[/MENTION] hocam skype ekleyin size karşılıksız kanallar veriyim bilmiyorsanız kanal tasarımı seo ayarları vs skypeden gösteriyim ancak içerik konusunda pek yardımcı olamıycam. Youtube'a girip kısa zamanda çok izlenim alan ve onaylı olmayan kanalları bulup kopyalarsınız o iş sizin bileceğiniz iş bunun dışında skypeden destek olabilirim

[email protected]

---------- Spam Engelliyici 15:33 ---------- Önceki Mesaj 15:32 ----------

aferin

İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Öncelikle bir adsense sağlayıp sonra sizlere dönüş yapacağım.

İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Öncelikle bir adsense sağlayıp sonra sizlere dönüş yapacağım.

aynen hocam sen yap uğraş bir hafta burdaki bilgilerle nereyi yapamadıysan sor arkadaşlar yardımcı olur zaten.

Eğer spam ile bir yerlere gelmeye çalışacaksan sunucu şart. Aylık 30-40 lira bir VPS parası ayarlayabilirseniz her türlü kazancınız olur. Ancak kazancınızı sabit seviyede tutabilmek ve arttırmak amacıyla sürekli olarak çalışmanız gerekiyor.

Kimse yazmamış ben yazıyorum, Forumda herşey var, okuyarak bulabilirsin.
Kolay gele.
:cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri