Bendeki tbm istikrarı kimsede yok!

• Kullanıcı palipleten
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

palipleten

Kayıtlı Üye
istikrarın iyisi kötüsü yoktur diye düşünüyorum. sadece uzun videolar calısıyorum. bunun icin coğunlukla video reklamlar cıkıyor. video reklamlarda tbm nasıl yükselir hiç fikrim yok..
istikrarın resmi:

Kanalın kesin türkçe, yada yanlış ülkeyi seçtin, ingilizce bukadar düşük tbm imkansız gibi :D

bizde to 1 tbm 0.20 hangisi daha güzel acaba :)

özgün ve türkçe çalıştığım kanala bir bak istersen senden kötüleri de var :) partnere geçirdim bakalım değerlerde yükselme olacak mı..

Ustad aynende o yazdigin "tmb" ne demek.Haa anladim Turkiye Merkez Bankasi.. Sen varya sen :D:D:D:D Parayi koyacak banka kalmadi merkeze sardin sanirim..:D:D

Ha soyle ustad vardir bi hayir de sukret bosver Allah daha cok versin..

arada oluyor öyle klavye hataları bizde insanız canım.ne demiş orhan baba " hatasız kul olmaz " :D

merak eden arkadaslara: kanalların yarısı türkçe yarısı rusca

istikrarın iyisi kötüsü yoktur diye düşünüyorum. sadece uzun videolar calısıyorum. bunun icin coğunlukla video reklamlar cıkıyor. video reklamlarda tbm nasıl yükselir hiç fikrim yok..
istikrarın resmi:

Öncelikle maşallah diyeyim. Sanki benim adensemin resmini çekmişsin :) Aynı istikrar bende de mevcut :) hatta izlenme ve tbm aynı :D ama sayfa to değişiyor sagolsun. yukarı çıkarsa artıyor kazanç. Biz uzun video çalıştığımızdan böyle,çok tıklama alıyoruz çünkü videoyu izleseler de tıklamış sayıyor. Az tbm çok tık ile az çok kazanıyoruz. Şahsen ben nazardan korkuyorum. Kime ne dediysem tıklama ve izlenme patlayan video vs. Kesin başıma bir şey geliyor. O yüzden ben resim paylaşmıyorum :)

Not: Ne yapsan boş tbm ye etki edemessin videolu reklam kafasına göre takılıyor etikete göre değil. Yabancı uzun video çalışan arkadaşımın tbm 0,10 hiç türkçe yüklemiyor. Yabancıarda videolu reklam tbm si bile yüksek :)

@dRaCk su goruntuleri editlersen iyi olur sakata gelme.Neyse ben kaldirdim.Bilgilerinizi ortaya koyan grafikler paylasmayin zarari olabilir.

@dRaCk su goruntuleri editlersen iyi olur sakata gelme.Neyse ben kaldirdim.Bilgilerinizi ortaya koyan grafikler paylasmayin zarari olabilir.

abi bilgiler nerde yazıyordu orda dıkkat etmıstım ama tskler yinede :)

---------- Mesaj saat 21:24:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:23:07 civarında gönderildi. ----------

ballısın sen hemserim... tbm ve to harika.

yok hocam artık kategori ona göre ayarlayıp ynelıyorum serkan abi sağolsun onun sayesınde 6 7 adsense 2 5 partner kanal calısıyorum ben zor oluyor ama olsun :) to iyi cok sukur bugun biraz dustu ama hayırlısı olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri