seni geri mi döndün ? Hoş geldin![]()
Hoş bulduk kardeşim aynen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
seni geri mi döndün ? Hoş geldin![]()
kaç yaşında girmiştin ki ilk olarak![]()
ben 20. 21. üye gibi bir şeydim galiba. 2012 kasım-aralık aylarında skype konferansları yapardık sonra 20-30 kişiler olmaya başladı kitle. O gruptan bu sitenin ilk kuruluş ekibi olan bi ekip çıktı diye hatırlıyorum ee sonra noldu bizi üye yaptılar işte bu foruma CAR-CRUSH-FUNNY 2 yıl oyalandık durduk.
kazanmadık mı kazandık tabi ki hatta 2012 kasım ayında 30 krş ile başladığım maceramda kimi zaman günlük 10-15 tl gördüm ve 6-7 ay sonra şu konuyu açmıştım
Ps3 sahibi olduk ama sonra 2014 ortalarına kadar oyalandık falan asıl mevzuyu o zaman çözdük =)
burada yönetimde olanlar 2013 de asıl parayı Awesome network mü ne öyle bir şeyle götürdü. O zaman tabi dünya engeli v.s gibi şeylerde yok partnerli kanalda dizi atıyorsun hop hepsi full ekran yayınlanıyormuş.. çok sonra farkına vardık
Ayrıca forum ilk youtubepara.com du sonra youtube Türkiye den uyarı aldı ve domaini taşıdılar yani youtubepara.com a ilk üye olanlar gene ytpara da üye olanlar oldu.
böyle işte bugünlere geldik.
Şimdi mi? geçmişte kaldı mazi
gözden kaçırmışım 2 gün ile![]()
Şu anki bilgi birikimi ile üye olduğu tarihe geri dönmek isteyen kaç kişi var![]()
Şu anki bilgi birikimi ile üye olduğu tarihe geri dönmek isteyen kaç kişi var![]()
şuan 18 yaşımdayım4 sene önce kayıt olmuştum. Liseye başladığım zaman
![]()
Keşke ben 13 yaşındayken böyle şeyler olsaydı, ben 13 yaşındayken babama noka 3310 aldırmak için çok dil döktürmüştüm![]()
Adam hep burdaymış siteyi üzerine yapmışlar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.