Beni Ağlatan Film "Ghajini"

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Anıl

Yasaklanmış
Arkadaşlar, dün bir film izledim sizinle paylaşmak istedim. Mükemmel ötesi bir filmdi. Aamir Khan'ı çoğunuz bilirsiniz onun filmiydi.

Filmde gözyaşlarımın sel olduğu sahne şu sahneydi :
Not filmi izleyeceğim diyenler izlemesin zevki kaçar sonra.

http://m.youtube.com/watch?v=XwLy5r2SUb4

İlk önce Ghajini denen alçağa biraz sövdüm ve sonra hüngür hüngür ağladım. Bu adam bir harika gerçekten. Hintlere ilgi duymaya başladım doğrusu.

İzleyin, beğeneceğinizi garanti edebilirim. Filmin konusuda çok zekice
Filmi izleyip tekrar ağlamak isteyen varsa
http://m.youtube.com/watch?v=KyDeXRwy4T8.

Edit: HD buldum. http://www.filmizlendi.org/ghajini-izle-tek-parca-720p-hd/

Bu filmi bir cok kisiye onermistim daha once forumda.

Bana gore mutlaka izlenmesi gereken bir film.Titanic,matrix vs hepsi hikaye bu filmin yaninda tabi bana gore oyle.

Ha unutmadan bu filmi izleyecekler uykusunu almis olsun.Cunki basladimi bitmek bilmiyor cok uzun bir film.Sanirim 3 saat filandi belki fazla.

Senaryoya gelince,yok boyle bir senaryo yeminle akillara zarar.

Bana gore mutlaka izlenmesi gereken bir film.Titanic,matrix vs hepsi hikaye bu filmin yaninda tabi bana gore oyle.

Ha unutmadan bu filmi izleyecekler uykusunu almis olsun.Cunki basladimi bitmek bilmiyor cok uzun bir film.Sanirim 3 saat filandi belki fazla.

nasıl bi filmmiş bu ya Allah Allah .....

Aynen abi mükemmel birşey gerçekten bu arada genelde Aamir'in filmleri 3 saat ama gerçekten değiyor bu filme.
imdb puanı 7.2 imiş, ben izlemem bu filmi :D
Az mı hocam :D

---------- Mesaj saat 01:23:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:22:43 civarında gönderildi. ----------

nasıl bi filmmiş bu ya Allah Allah .....

İzleyince görürsün kardeşim tabi zamanın varsa. İşi gücü bıraktım bu adamın filmlerini izliyorum.

3 idiots, Ghajini, Fanaa, Taare zameen par, Dil chahta hai
Aamir Khan'ın en güzel ve bollywood un en güzel filmleri. Bu filmleri izlemeden ölmeyin ;)

imdb den en az 8 civarı alması gereken bir film bence :)
Çünkü top 250 de gerçektende bazı filmler çok kötü onlara bin basar bence Ghajini

Benim.Adim.Khan.2010 Bide bu film var izlemeyenlere tavsiye ederim.

bana göre imdb'de 8.5 puan altı filmler pek kaliteli gelmiyor :D

taş çatlasa 8'e düşürüyorum klasımı :D
Sizin fikriniz ancak bu filmi izlemeden ölmemek gerekir bence.
3 idiots, Ghajini, Fanaa, Taare zameen par, Dil chahta hai
Aamir Khan'ın en güzel ve bollywood un en güzel filmleri. Bu filmleri izlemeden ölmeyin ;)

Hepsini izledim, hepsi muhteşem ama Ghajini ayrı gerçekten. Hani kız kimi sevdiğini bilmeden öldü ya orası çok zoruma gitmişti.

---------- Mesaj saat 01:26:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:25:25 civarında gönderildi. ----------

bana göre imdb'de 8.5 puan altı filmler pek kaliteli gelmiyor :D

taş çatlasa 8'e düşürüyorum klasımı :D

Edit: Film ödül aldı, Youtubede var AamirKhanTurkey kanalında bakabilirsin :)

Dünyanın bir çok ülkesinde 3. sınıf insan muamelesi gören Hintliler son yıllarda yaptıkları duygusal ve komedi türü filmlerle gerçekten de büyük işler başarıyorlar. Filmi izlemedim ama bu sahneden az çok konusunu tahmin edebildim. Güzel bir filme benziyor.

3 idiots la tanıstım bu adamla sonra bütün filmlerini izledim gerçekten filmlerindeki vermek istediği mesajlar olsun senaryosu olsun eşi benzeri yok dünyada bu adamın filmini izlemeden önce peçetenizi falan hazırlayın malum salya sümük ağlatıyor adamı:)

hocam aslında var öyle bir senaryo :D bu film Memento - Akıl Defteri(2000)'nin çakması gibi geldi bana

3 Idiots

Garantisini veriorum en az 30 kere ağlar 30 kere gülersiniz 1 filmde ... bu filmide izlemiştim buda gayet başarılı

bir filmde Aamir Khan varsa o film izlenir

bi sitede 2 saat ,40 dk bi yerde 3 saat .06 dk bu ne yaa...bu filmin TR dublajı ve fullü hangisi izleyen arkadşalar ?

Dünyanın bir çok ülkesinde 3. sınıf insan muamelesi gören Hintliler son yıllarda yaptıkları duygusal ve komedi türü filmlerle gerçekten de büyük işler başarıyorlar. Filmi izlemedim ama bu sahneden az çok konusunu tahmin edebildim. Güzel bir filme benziyor.

Konusu bu sahneyle tahmin edilecek gibi değil,izlemelisiniz. Mükemmel ötesi bir konusu var. IMDB saçmasapan filmlere 9 veriyorda buna nasıl 7.2 veriyor anlamış değilim.

bi sitede 2 saat ,40 dk bi yerde 3 saat .06 dk bu ne yaa...bu filmin TR dublajı ve fullü hangisi izleyen arkadşalar ?

hocam dublajı yok galiba ben zamanında bulamamıstım alt yazı izlemiştim şimdi çıkmışmıdır bilmiyorum

Konusu bu sahneyle tahmin edilecek gibi değil,izlemelisiniz. Mükemmel ötesi bir konusu var. IMDB saçmasapan filmlere 9 veriyorda buna nasıl 7.2 veriyor anlamış değilim.

Aslında konusu derken yanlış tabir kullandım. Filmin gidişatı diyebilirim. Filmde büyük bir aşk olduğu kesin. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri