Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah anali babali , saglikli büyütsun...
youtuber junior is coming soon...
OOoo hocam allah analı babalı büyütsün çocuk ne güzel birşeydir bir tadını aldınmı anlarsın, bizimde 2.ciye 4 ay kaldı sağlıkl olsunlar allah hastalık dert tasa vermesin. Çok sevindim
Allah anali babali , saglikli büyütsun...
youtuber junior is coming soon...
Ya müdür seni görünce bi güven şeyi geliyo banaNeden bilmiyorum...
cok fazla dolandirildıgın icin olmasin![]()
Allah analı babalı büyütsün abi, vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah.
Güzel olmuş. Kahve videosuna baktım, Renklendirmek için bizim ilginç geleneklerimizden biraz bahsedilebilirdi, Mesela çoğu yerde kız isteme olayında damat adayına tuzlu kahve içerilmesiBu işi zevk alarak yaptığı belli oluyor yenge hanımın, önemli olanda bu bence.Gerisi gelecektir. Başarılarınızın devamını dilerim hocam.
teşekkürler. eğleniyor gerçekten gerisi önemli değil. daha adsense ya da analytics paneline girmiş değil![]()
Merhaba arkadaşlar,
Geçen gün Stop motion tekniği ile hazırladığım bir videoyu paylaşmıştım. Orada eşimin de kanalının olduğundan bahsetmiştim. Kendisi bu tip işlerde tamamen arkamda durduğu için çok şanslıyım.
Aslında ben de onun arkasında duruyorum. Yaklaşık bir sene önce özgün bir kanal açtı ancak devamını öyle ya da böyle getirmedi. İngilizce kanal. Belki burada yapılacak yorumlardan sonra daha fazla video çekme isteği artar. Kendisi paylaşmamı istedi.
Kanal linki: https://www.youtube.com/channel/UCAlN7SjFwKRsNO57xoCgUQA
Tebrikler,bu kadar akici bir dille,yengemiz yemek videolarina agirlik verse,her hafta düzenli olarak bir tarif verse kanalin dahada basarili olacagini düsünüyorum
sizi ve yengeyi tebrik ediyorum. izleyici kitlesi çok olan fakat yeterince video bulunmayan bolca ekmeğini yiyebileceğiniz bir kategori seçmişsiniz, tebrikler. kanalın kategorisini daha çok muhafazakar lifestyle-vlog tarzına çekebilirseniz daha çok izlenim alacaktır zannımca.
ayrıca bir tane de türkçe kanal açabilirsiniz. ingilizce konuşmaları altyazılayıp koyarsınız.
Yengeyi tebrik ederim, inşAllah hak ettiği yerlere gelir.
Bu arada sizi geçmiş gibi hocam.![]()
Videolarda tr altyazı olmalı. Tamamına yakın bir kısmının müslüman olduğu bir ülkede yaşıyorsanız, onları da göz ardı etmemelisiniz.Yegane bir tavsiye..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.