Benim Eşim Özgün bir Youtuber :)

• Kullanıcı acelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Allah anali babali , saglikli büyütsun...

youtuber junior is coming soon...

Allah analı babalı büyütsün abi, vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah.

Güzel olmuş. Kahve videosuna baktım, Renklendirmek için bizim ilginç geleneklerimizden biraz bahsedilebilirdi, Mesela çoğu yerde kız isteme olayında damat adayına tuzlu kahve içerilmesi :) Bu işi zevk alarak yaptığı belli oluyor yenge hanımın, önemli olanda bu bence.Gerisi gelecektir. Başarılarınızın devamını dilerim hocam.

Güzel olmuş. Kahve videosuna baktım, Renklendirmek için bizim ilginç geleneklerimizden biraz bahsedilebilirdi, Mesela çoğu yerde kız isteme olayında damat adayına tuzlu kahve içerilmesi :) Bu işi zevk alarak yaptığı belli oluyor yenge hanımın, önemli olanda bu bence.Gerisi gelecektir. Başarılarınızın devamını dilerim hocam.

teşekkürler. eğleniyor gerçekten gerisi önemli değil. daha adsense ya da analytics paneline girmiş değil :)

teşekkürler. eğleniyor gerçekten gerisi önemli değil. daha adsense ya da analytics paneline girmiş değil :)

daha öncede söylediğimi hatırlıyorum ama telaffuz gerçekten çok iyi öğretmendi sanırım öyle hatırımda kalmış..

yorumlar ona ilham veriyor sanırım yorumlardan yola çıkarak çekimler yapılmış :)

etkileşim içinde kalmak iyidir.. analitiğe bakmıyor olması da cabası.. yakın zamanda bakmaya başlar diye düşünüyorum bol şans :)

Merhaba arkadaşlar,

Geçen gün Stop motion tekniği ile hazırladığım bir videoyu paylaşmıştım. Orada eşimin de kanalının olduğundan bahsetmiştim. Kendisi bu tip işlerde tamamen arkamda durduğu için çok şanslıyım.

Aslında ben de onun arkasında duruyorum. Yaklaşık bir sene önce özgün bir kanal açtı ancak devamını öyle ya da böyle getirmedi. İngilizce kanal. Belki burada yapılacak yorumlardan sonra daha fazla video çekme isteği artar. Kendisi paylaşmamı istedi.

Kanal linki: https://www.youtube.com/channel/UCAlN7SjFwKRsNO57xoCgUQA

tutar bu diyeceğim ama tutmuş peki neden izlenimler bu kadar az diye insan düşünmüyor da değil hemde video içeriğinde ingilizce bir konuşma yapılıyorken umarım fazla fazla kazanç elde edersiniz bol şans

Merhaba arkadaşlar,

Bu seferki videoyu pek iyi çekemedim aslında. İftara çok kısa zaman varken çekim yapınca focusu iyi yapamamışım. Editlemesi de pek olmadı ancak yine de özgün olmak isteyen varsa ilham olur diye uzun zaman sonra eşimin paylaştığı videoyu burada da paylaşayım dedim :)

https://www.youtube.com/watch?v=VbUqlLK74gQ

Tebrikler,bu kadar akici bir dille,yengemiz yemek videolarina agirlik verse,her hafta düzenli olarak bir tarif verse kanalin dahada basarili olacagini düsünüyorum

sizi ve yengeyi tebrik ediyorum. izleyici kitlesi çok olan fakat yeterince video bulunmayan bolca ekmeğini yiyebileceğiniz bir kategori seçmişsiniz, tebrikler. kanalın kategorisini daha çok muhafazakar lifestyle-vlog tarzına çekebilirseniz daha çok izlenim alacaktır zannımca.

ayrıca bir tane de türkçe kanal açabilirsiniz. ingilizce konuşmaları altyazılayıp koyarsınız.

Yengeyi tebrik ederim, inşAllah hak ettiği yerlere gelir.

Bu arada sizi geçmiş gibi hocam. :)

Videolarda tr altyazı olmalı. Tamamına yakın bir kısmının müslüman olduğu bir ülkede yaşıyorsanız, onları da göz ardı etmemelisiniz. ;) Yegane bir tavsiye..

Tebrikler,bu kadar akici bir dille,yengemiz yemek videolarina agirlik verse,her hafta düzenli olarak bir tarif verse kanalin dahada basarili olacagini düsünüyorum

eğlence amaçlı olduğu için düzenli video yükleyemiyoruz bunu anladım. aklına ne zaman eserse :)

sizi ve yengeyi tebrik ediyorum. izleyici kitlesi çok olan fakat yeterince video bulunmayan bolca ekmeğini yiyebileceğiniz bir kategori seçmişsiniz, tebrikler. kanalın kategorisini daha çok muhafazakar lifestyle-vlog tarzına çekebilirseniz daha çok izlenim alacaktır zannımca.

ayrıca bir tane de türkçe kanal açabilirsiniz. ingilizce konuşmaları altyazılayıp koyarsınız.

Türkçe olayını hiç düşünmemiştim. bundan sonra hazırladığını TR alt yazılı yapabiliriz belki.

Yengeyi tebrik ederim, inşAllah hak ettiği yerlere gelir.

Bu arada sizi geçmiş gibi hocam. :)

:) valla bu kadar yakından takip edildiğimizi bilmiyordum. geçti sonunda. hem de sadece 35 bin izlenmeyle o kadar abone kazandı

Videolarda tr altyazı olmalı. Tamamına yakın bir kısmının müslüman olduğu bir ülkede yaşıyorsanız, onları da göz ardı etmemelisiniz. ;) Yegane bir tavsiye..

teşekkürler

geçen senenin konusu :D vay be. Bu kanal baya tutar diyodum ama niye gelişemediniz?

hocam microfonu değiştirin sanırsam kameranın microfonunu kullanıyorsunu iyi değil ses kalitesi bozuk tam anlaşılmıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri