Beşiktaşlı ve Galatasaraylı arkadaşlar kızmayacaksa gelsin :)

310520152242134530642.jpg

dayanamadım ben kaçar :D
hqdefault.jpg

Evet :)
Forumda hiç fenerli yok mu be :(

Ben varimda,Bir arkadasta söylemis,Bu isler kadroyla olmuyor malesef,Selcuk gibi,Caner gibi,Gökhan gibi,Hatta Sabri ve Emre gibi parayla degil,yüregiyle oynayan futbolcuyla olur.Bize gelenler basarinin her türlüsünü görmüs,yasamislar yani basariya ac degiller.Imzayida atmislar paralarda garanti.O yüzden ben pek emin degilim.

Ama sunuda söylemeden gecmeyecegim.

BIR GÜN HERKES FENERBAHCELI OLACAK....:D:)

Lütfen içeriklere dikkat edelim.

Aramızda yaşı genç olan kardeşlerimizle beraber, hanımefendilerde bulunmaktadır. Az edep

Moderatör tarafında düzenlendi:
terbiyesizlik yapıp sınırları aşmamak lazım,

Sizde ki zeka adamın karısı üzerinden laf atmak zaten.İyiki 2 tane oyuncu aldınız.
Biz yıllardır alıyoruz öyle oyuncuları Avrupa'da yıllardır Türkiye'ye başarı getiriyoruz.
Bizim için alışkanlık sizin için başarıdır.

Forumu inci sözlüğe çevirmişsiniz devam edin.

terbiyesizlik yapıp sınırları aşmamak lazım,

hangi sınırdan basediyorsun ne yaptık ? resimde ne var ? sen terbiye müdürümüsün bırak bunları adminler karar versin. terbiyesiz seninki aklına gelen ilk şey o . burda bi şaka var mizah var.. kemal sunal filmlerden basetsek hor hor gülersin ama sanki orda buna benzer sahneler yok .

Olmadı:o

Sizde ki zeka adamın karısı üzerinden laf atmak zaten.İyiki 2 tane oyuncu aldınız.
Biz yıllardır alıyoruz öyle oyuncuları Avrupa'da yıllardır Türkiye'ye başarı getiriyoruz.
Bizim için alışkanlık sizin için başarıdır.

Forumu inci sözlüğe çevirmişsiniz devam edin.

Caner'in eşi Asena Erkin için Arena'daki maçta pankart hazırlayan GS taraftarıydı.. Fenerbahçe taraftarından böyle bişi gördün mü şimdiye kadar? Biz biliyoruz kimin ne olduğunu ademcim.. =)

hangi sınırdan basediyorsun ne yaptık ? resimde ne var ? sen terbiye müdürümüsün bırak bunları adminler karar versin. terbiyesiz seninki aklına gelen ilk şey o . burda bi şaka var mizah var.. kemal sunal filmlerden basetsek hor hor gülersin ama sanki orda buna benzer sahneler yok .

sen bir insanın eşinin fotosunu böyle teşir edeceksin, sneijder ağlama yazacaksın, bide tırı vırı konuşacaksın, adminle alakası yok, ailesinden terbiye almış hiç kimse insanların değerine saldırmaz, afişe etmez, bu fotoyu atan adamın niyeti bellidir, pis çamurunu bana atmaya kalkışma,mizah eleştiriyle yapılır, değerlere saldırılarak değil, holiganlığınız yerin dibine batsın.

sakın alıntılama, sana yazacak cevabım harcıyacak vaktim yok.

Siz Fenerlilerin dediği gibi Bir Sneijder değiller :D

sen bir insanın eşinin fotosunu böyle teşir edeceksin, sneijder ağlama yazacaksın, bide tırı vırı konuşacaksın, adminle alakası yok, ailesinden terbiye almış hiç kimse insanların değerine saldırmaz, afişe etmez, bu fotoyu atan adamın niyeti bellidir, pis çamurunu bana atmaya kalkışma,mizah eleştiriyle yapılır, değerlere saldırılarak değil, holiganlığınız yerin dibine batsın.

sakın alıntılama, sana yazacak cevabım harcıyacak vaktim yok.

tamamda bu deniz baykalın kasetine benzemiyorki . bu kadın acık sacık yapıyor bunları tv de sen zaplasan gözüne batacak zaaten:) tamam bende uzatmıyorum .

Galatasaraylıyım.İlk gördüğümde gülmüştüm :D Yapılan transfer adam gibi iş çıkarmazsa ben ona transfer demem.Takım transfer yapmasın kardeşim eyvallah ama adam gibi top oynasınlar ,avrupada yüzümüzü kara çıkarmasınlar başımın üstünde yerleri var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri