Beşiktaşlı ve Galatasaraylı arkadaşlar kızmayacaksa gelsin :)

bu kadar transfere rağmen fener bu sene şampiyon olamazsa o zaman hepimiz toplaşıp gülücez merak etme :D

bak abartmamak lazım, söylesene bana libero yedegin kim - asın kim? sağ bek yedegin kim? kaleci yedegin veya asın kim? sağ açık yedegin kim? stoper yedegin kim?

şimdi bu kadroyla bir alman takımına denk gelirseniz, paspas olursunuz, cünkü bu kadro orta saha üstünlüğü sağlayamaz, topu ayagında tutmayı becerebilen emre gibi bir oyuncunuzda yok, ee hadi alman değil ingiliz geldi diyelim, kaleciniz berbat, adamlar kontraya ve kanattan bindirmede usta, kim cevirecek bu atakları,

futbolu isimle değil geniş görmek lazım, bakınız, dnipro tek 1 yıldızları dahi olmadan orta sahada oyunu kilitleyerek geçen yıl uefa'da final oynadı, artık futbol orta sahada oynanıyor, son jenerasyonda forvet diye bir konum yok, gol işini ofansif orta sahalar hallediyor. bu sebepten manchaster van persie bıraktı, psg iboyu bırakıyor
Şu mesajı gördümde cevap verim dedim sadece okuyacaktım mizahi yanıyla ilgim yok mesaj amacım polemiğe girmek değil sadece bilgilendirmek amaçlı sorularınızı yanıtlıyorum.

Forvet hattı Fernandao-rvp
Hocam muhtemelen 4-4-2 oynatacak ve çift forvet oynayacak takım eğer ki tek forvet oynarsa fernandao ve rvp birbirinin yedeği değil de alternatifi olacaktır, rvp son vuruş ve taktiksel olarak çok üst düzey olmasına rağmen yaşından dolayı illa ki zorlanacaktır fakat yaşlı dediğimiz hemşehirlisi kuyt geldiğindem beri adeta takımın dinamosu oldu bunu zaman gösterir. Antrenmanları yakından takip ettiğim için tahmin edebiliyorum. Sağ açık tartışmasız nani yedeği olarak beklentinin çok altında kalan krasiç var. Antrenmanlarda çok istekli ve arzulu kendini tekrar takıma kazandırtmak istiyor. Sol açık olarak muhtemelen sow oynayacaktır. Forvet hattı yeterince sağlam olduğundan tek forvette de çift forvette de sow un hem defansif hem ofansif yapısıyla sol açık oynaması çok sağlıklı bir karar olur. Gol atamasa bile son sezonda ne kadar takıma faydalı bir futbolcu olduğunu ve topa kanatlarda ne kadar hakim olabildiğini biliyoruz yeterli derecede sürati de var. Yedeği olarak yine krasiç gibi biraz coşan biraz üzen stoch var. Ve stoch kiralıkken bile iki lafından biri Fenerbahçeydi. Şimdi de takıma tekrar girmeye can atıyor ve gerek fiziki gerek taktiksel anlamda canla başla çalışıyor. Orta saha biraz karışık bende hocanın tam ne yapacağını kestiremiyorum fakat mehmet topuz a acaip güveniyor bende güveniyorum açıkçası, futbol sadece topu alıp sürüp gol atmak değil, forvetleri rahatlıkla besleyebilecek oyunu kurabilecek yeterince futbol zekasına sahip bir topçu. Bankosu olan futbolcu takımda, yanında oynayacaklar ilk maçlarda ve antrenmanlarda kendini gösteren forma hırsı olan topcular olacak, pereiranın en güzel özelliği ismi olana değil de çalışıp hakedene forma vermesi, birde artık selçuk diye bir derdimiz yok ortasaha da :) top kaybı oranları yüzde elli düşer heralde :) şaka biyana emre gibi takımı ateşleyebilen top tutabilen bir topçunun gitmesi iyi olmadı fakat eğer köklü değişiklikler isteniyorsa böyle fedakarlıklarda yapılmalıydı. Sol bek tartışmasız caner, stopere abduley mi ne öyle bi zenci aldık yedek olarak taş gibi adam umarım iyi çıkar tam bilmiyorum ama alvesin yanına kjaer i koydunmu etten duvar. O ikili müthiş bir defand olcak inanıyorum. Sağ da tabiki gökhan,alternatifi ise yeni transfet olan şener. Kale volkan, volkanın bu sene patlama yaşayacağına inanıyorum takımdaki köklü değişiklikler, yeni kaleci antrenörü, fiziksel adapte ve takımdaki disiplin üst seviye, volkan kampa girerken sakallarını bile kesmiş psikolojik olarakta hazırlamış birşeylere kendini yedeği de yine yeni transfer ettiğimiz kaleci ismini hatırlamıyorum ama sırf dursun diye gelen biri değil değişmeli olarak kullanacağını düşünüyorum pereira nın. Lig için ayrı kupa için ayrı şl için ayrı kadro kullanacağını sanmıyorum alternatif topcularla ufak dokunuslar yaparak her türlü yetecek potansiyel var zaten. Gelelim vitor pereira ya. Bahsettğimiz teknik adam 4 5 yıllık teknik direktörlük döneminde 5-6 kupa almış birisi. Genç olmasına rağmen çok disiplinli ve sert aynı zamanda da takımla birebir ilgilenen bir hoca, başkandan da tam yetkiyi aldığına göre otoriteyi tamamen sağlamış birisi. Umarım yanılmam :)

Mobilden yazıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri