Hocam kahkaha attım bu capse her seferinde gülerim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
seneye uefadan bi ceza daha yerler 3-5 sene daha avrupa yüzü göremezler. borcu olupda hala milyonluk adamları alıyorlar marifet gibi.
Astronomik vergi borcu olan büyükler var hocam fenerabhçenin vergi borcu yokseneye uefadan bi ceza daha yerler 3-5 sene daha avrupa yüzü göremezler. borcu olupda hala milyonluk adamları alıyorlar marifet gibi.
Astronomik vergi borcu olan büyükler var hocam fenerabhçenin vergi borcu yok
Arkadaşlar şu capsi görmüştüm paylaşayım dedim bayadır böyle gülmemiştim
Diğer takımdan arkadaşlar lütfen kızmayın herşey güldükçe birlikte oldukça güzel yanlış anlamazlarsa sevinirim
![]()
Galatasaray'ın borcu 871 milyon lira - Goal.com
Beşiktaş'ın borcu 977 milyon TL! | Spor Haberleri))
Sizinkinin yanında pire kalıyor hocam
Ben orada vergi borcu dedim sadece diğer kluplerin vergi borcu fenerin toplam borcu kadar
Girmiyim konuya dedim fazla ilgi olunca merak ettim Harbiden bunun nesine guldun?
Fiyat aralıklarına bayıldım yalnızgalatasaray dünyanın en zengin kulüplerinden 1 tanesidir o borc istense 5 ayda biter ama adamlar ellerindeki malları satmıyorlar boş boş yatan bir sürü gayrimenkul var
![]()
Fiyat aralıklarına bayıldım yalnızbi arsanın fiyatında taban tavan fiyat arasında nasıl 150 milyon dolar fark olur hocam allah aşkına.. Bu istatistik kim tarafından yapılmış bilmiyorum ama bu sizin yöneticiler gerizekalı mı bunları görmüyorlar? Yazılan fiyatlara doğruluk payı vermiyorum.. Böyle bi imkan varsa ve kulüp devlete 800 milyon lira vergi borcunu ödemiyorsa bu karaktersizliktir.. Böyle paylaşımları yapıyorsunuz sonra quiz kanal satışlarında 10 aylık fiyatına satışlar görüyoruz hocam
D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende zorladım ama gülemedim babuş sıkıntı bizdemi acaba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.