Beşiktaşlı ve Galatasaraylı arkadaşlar kızmayacaksa gelsin :)

Arkadaşlar bu transferler yapılanma açısından iyi değil şuan baktığımız zaman sadece Beşiktaşın oyuncularına transfer teklifleri geliyor.. Gökhan Töre 15m€ Sosa 7m€ Ersan 5m€ Pedro 4m€

Demba ba 13 Atınç 5 e satıldı Fener ve gs kimden para kazandı?

Fener şampiyonlar ligine gidemezse o zaman görürüz mali krizi

bak abartmamak lazım, söylesene bana libero yedegin kim - asın kim? sağ bek yedegin kim? kaleci yedegin veya asın kim? sağ açık yedegin kim? stoper yedegin kim?

Hocam
Kalede portadan aldığımız adam var 4 kalecimiz var.
Sağ açıkta krasiç var nani var kanat değiştirirse stoch var
Liberoda topal var josef de souza var sağ bekte gökhan gönül şener var iyi adamlar bunlar
Takım zaten stoper dolu objektif olmak lazım
Fenerbahçe SK - Kulüp profili - Transfermarkt buyrun kadro

Türkiye'den ne yıldızlar geçti hocam önemli olan takım ruhunu yakalayabilmek.Fenerbahçe her zaman yıldız alıyor.Zamanında Guizayı aldı laliga gol kralı idi ne oldu herkes arkasından sövdü.Yani önemli olan takım olup savaşa bilmek bursaspor'da yıldızı olamadan şampiyon oldu bu iyi bir örnektir.

bak abartmamak lazım, söylesene bana libero yedegin kim - asın kim? sağ bek yedegin kim? kaleci yedegin veya asın kim? sağ açık yedegin kim? stoper yedegin kim?

Hocam
Kalede portadan aldığımız adam var 4 kalecimiz var.
Sağ açıkta krasiç var nani var kanat değiştirirse stoch var
Liberoda topal var josef de souza var sağ bekte gökhan gönül şener var iyi adamlar bunlar
Takım zaten stoper dolu objektif olmak lazım
Fenerbahçe SK - Kulüp profili - Transfermarkt buyrun kadro

ya isim olarak sayarsan her mevkide a2 takımıda katıp 5er adam sayarsın, şener avrupada oynayamaz, yeni kaleciniz ve volkanla birlikte tüm kalecileriniz gönderdiğiniz 1 mert etmez, herşeyden önce bu takım birbiriyle daha önce oynamamış, birbirlerine alışması en az 10 hafta sürecektir, bazı futbolcuların adaptasyon'u daha uzunda sürer, ee bi takımı ayakta tutan orta sahadır, işte sorun burada sizde o yok, orta sahanız ve kaleniz berbat,

ben objektifim, ben fener gol atamaz demiyorum, ama çok gol yer diyorum,bakın nani ve persie' ismiyle kendinizi oyalıyorsunuz, mutlu oluyorsunuz ama, defansif ve orta saha takviyelerinizin, bu ikili yanında gülünç olduğunu göremiyorsunuz, 1 tane sağlam forvet alıyorsan, 1 tanede libero alacaksınki, 2 bölgedede sağlam duracaksın, tamam taraftar gol ister, golde sevinir ama gol yiyincede söver bunuda bilinmesi lazım,

bakın yine söylüyorum, fener bu kadroyla istediği başarıyı elde edemezse, çok kötü patlar, bu kadronun arkasından gelen bir genç jenerasyonuda yok,

Keşke içinde biraz mizah olsa da alınsak, gücensek, hayıflansak..

yıldız alacak paraları yok yazıyor buna çok güldüm gardaşım biz 4. yıldızı aldık ;)

Edit: Son dünya kupası yarı finalistleri: Hollanda Brezilya İspanya Almanya ve bu ülkelerin iki tanesinin 10 numarası bizde

Son düzenleme:
İş kadroyla bitseydi
Keitali elanolu giovani dos santos lu jo lu arda lı galatasarayın dünyadaki tüm kupaları alması gerekirdi.
Hala aklım o senede :)
Ama bu terraneo ile pereira iyi bir ekip olurlarsa farklı şeyler olabilir.
Ammmaaa 2015 2016 sezonunun şampiyonu galatasaray olucak gs liyim diye söylemiyorum bundan şüpheniz olmasın. :D

fenerbahçenin yıldızları

4-yildiz-capsleri-8406a_400.jpg

ha ha ha 32 yaşında kilere yıldız deniyorsa ??

Komik baya güldüm ( fenerliyim) :D paraları yok diye adam almıyolar fenere gelmeden önce yıldız dediğiniz adamlar şimdi fenere gelince mi kötü oldu ahh ahhh

Bu Gs lileri anlamıyorum.. Aldınız dördüncü yıldızı iyi oynadınız kötü oynadınız aldınız helal olsun.. Ama sırf kıskançlıktan da Türkiye ligini kalbura çevirecek bi takım oluşturan bi Fenerbahçe yi de bu tarz basit yorumlarla tartışmak gerçekten çok saçma.. Her mevkide en az 1 yediğimiz var.. Aldığımız isimler izlemekten zevk aldığımız isimler.. Gs gidip dandik dandik adamları alınca podolski hariç Bi bakıyoruz herkes teknik direktör olmuş fenere sallıyo.. Hem de öyle böyle değil.. Korkmayın.. Titreyin.. Takdir etmeyi öğrenmek lazım..

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Gs lileri anlamıyorum.. Aldınız dördüncü yıldızı iyi oynadınız kötü oynadınız aldınız helal olsun.. Ama sırf kıskançlıktan da Türkiye ligini kalbura çevirecek bi takım oluşturan bi Fenerbahçe yi de bu tarz basit yorumlarla tartışmak gerçekten çok saçma.. Her mevkide en az 1 yediğimiz var.. Aldığımız isimler izlemekten zevk aldığımız isimler.. Gs gidip dandik dandik adamları alınca podolski hariç Bi bakıyoruz herkes teknik direktör olmuş fenere sallıyo.. Hem de öyle böyle değil.. Korkmayın.. Titreyin.. Takdir etmeyi öğrenmek lazım..

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tsQtQ8G.png

başlığı görünce bi fenerli olarak hemen damladım kesin bizle alakalıdır diye hiç şaşırmadım :D :D

bilmiyorlarki bu takımı ali koc kurdu.
bilmiyorlarkı gelecegin başkanı ali koc.
tekrar diyorum bundan sonra fenere karşı kumpas kurulumazsa kimse kusura bakmasın gelecegin 10 sene şampiyonlugu fenerbahcenindir.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri