bak abartmamak lazım, söylesene bana libero yedegin kim - asın kim? sağ bek yedegin kim? kaleci yedegin veya asın kim? sağ açık yedegin kim? stoper yedegin kim?
Hocam
Kalede portadan aldığımız adam var 4 kalecimiz var.
Sağ açıkta krasiç var nani var kanat değiştirirse stoch var
Liberoda topal var josef de souza var sağ bekte gökhan gönül şener var iyi adamlar bunlar
Takım zaten stoper dolu objektif olmak lazım
Fenerbahçe SK - Kulüp profili - Transfermarkt buyrun kadro
ya isim olarak sayarsan her mevkide a2 takımıda katıp 5er adam sayarsın, şener avrupada oynayamaz, yeni kaleciniz ve volkanla birlikte tüm kalecileriniz gönderdiğiniz 1 mert etmez, herşeyden önce bu takım birbiriyle daha önce oynamamış, birbirlerine alışması en az 10 hafta sürecektir, bazı futbolcuların adaptasyon'u daha uzunda sürer, ee bi takımı ayakta tutan orta sahadır, işte sorun burada sizde o yok, orta sahanız ve kaleniz berbat,
ben objektifim, ben fener gol atamaz demiyorum, ama çok gol yer diyorum,bakın nani ve persie' ismiyle kendinizi oyalıyorsunuz, mutlu oluyorsunuz ama, defansif ve orta saha takviyelerinizin, bu ikili yanında gülünç olduğunu göremiyorsunuz, 1 tane sağlam forvet alıyorsan, 1 tanede libero alacaksınki, 2 bölgedede sağlam duracaksın, tamam taraftar gol ister, golde sevinir ama gol yiyincede söver bunuda bilinmesi lazım,
bakın yine söylüyorum, fener bu kadroyla istediği başarıyı elde edemezse, çok kötü patlar, bu kadronun arkasından gelen bir genç jenerasyonuda yok,