Beyin Fırtınası - Adsenseli Kanal Banlamaları

Örneğin;
Kanala fransa sunucudan girip ülkeyi abd seçiyoruz.
Kanal dili japonca ise adsense bağlarken ingilizce seçiyoruz.
Kanal ve adsense onayını başka ülke telefonlarıyla yapıyoruz.

Bu hataları da göz önüne alarak denemeler yapabiliriz.

hocam crome tarayıcıyı mümkünse bilgisayarından bile kaldır. trafoların özerinde yazan ölüm tehlikesi var gözüyle bakıyorum ben bu tarayıcıya :)

Hocam ben 2,5 yıldır chrome tarayıcı kullanmıyorum,kurulum dahi yapmadım adamlar özgün kanallarıma dadandılar,bazı özgün içeriklerim İngilizce,Almanca vs. fakat adsense Türkçe olunca evet Türkçe her yerden vuruyorlar [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamın haklılık payı var gibi :(

Hocam ben 2,5 yıldır chrome tarayıcı kullanmıyorum,kurulum dahi yapmadım adamlar özgün kanallarıma dadandılar,bazı özgün içeriklerim İngilizce,Almanca vs. fakat adsense Türkçe olunca evet Türkçe her yerden vuruyorlar [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamın haklılık payı var gibi :(

aynı durum bendede var hocam yüksek izlenimli tek kanalım hariç hepsi patladı .. inşallah düzelir diyelim :(

Hocam ben 2,5 yıldır chrome tarayıcı kullanmıyorum,kurulum dahi yapmadım adamlar özgün kanallarıma dadandılar,bazı özgün içeriklerim İngilizce,Almanca vs. fakat adsense Türkçe olunca evet Türkçe her yerden vuruyorlar @Web_Scripti hocamın haklılık payı var gibi :(
hocam tabiki sadece crome kullananlar yakalanır demiyorum. bu da bir etkendir diyorum. son algoritma adsenseler üzerine inşa edilmiş gibi gözüküyor. direk crome ile bağlantısı yok ama kanalların birbiriyle ilişkilendirilmesi konusunda crome google'ye baya bilgi verebileceğini düşünüyorum. özellikle aynı bilgisayardan yapılan kanallar için. ip değişse bile crome bilgisayara yüklenirken benzersiz bir id numarası alıyor. ne kadar ip değişsen bile bu id numarasından tüm kanallar ilişkilendirir.

Diyelim ingiltere , amerika adresleri girip adense aldık pin olayını nasıl halledicez ?

Şimdi yeni bir adsense başvurusu yaptım onaylanmasını beklıyorum biri 700k lık türkçe kanal dieğrıde 200 k lık inglizce kanal ekleyeceığım Bu kanallar 8-9 aydır açık olan kanallar Sonucu 20 gun sonra yazarım Sanırım 20 gun kapanmassa sonra kapanmaz diye tahmın edıyorum

Şimdi yeni bir adsense başvurusu yaptım onaylanmasını beklıyorum biri 700k lık türkçe kanal dieğrıde 200 k lık inglizce kanal ekleyeceığım Bu kanallar 8-9 aydır açık olan kanallar Sonucu 20 gun sonra yazarım Sanırım 20 gun kapanmassa sonra kapanmaz diye tahmın edıyorum
keşke 20 gün dayansa 2 güne kapanır :/

keşke 20 gün dayansa 2 güne kapanır :/

Hocam youtube de hackerler milyar dolarlık vurgun yaptıktan sonra sorunlar başladı belkı tesadufde olabılır ama ben hep bundan kuskulanıyorum Benı teknık sorun olduğunu dusunmeye ıten başka bir sebebde çoğu kanallarımda izlenim 100k 2 gun sonra 94 94 k ya falan dusmus Birde benım adsensedekı movıe kanalları kapanır ıken rakıplerın adsenselerınde bir sorun yok kanallarda sapasalam buda benı biz Türklere karsı onlem almısmı acaba dıye düşündürürken [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamızın bu konusunu da görünce kendımce emın oldum biz Türklere karsı extra bir onlem var Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bii faydası olmaz bu taktiğin. Bunun tek çözümü sıfırdan bir hayat. 50 tane gmail adresimiz olsa 49'u temiz ama 1 tanesi adsenseden kapanmıs olsa para kazanması vs.vs. o mail hesabı tek bir hesap 49'u mail'i birden yok etmeye yeterli oluyor. O geçmişe dair tüm mail hesaplarını kapatmadan düzelmesi imkansız.

Smscan ile adsense onaylatmak demekki gerçek hat ile onaylatma oluyor. Birde smscan de vodafone hattı seçin deöiş ingiltereden.

Hocam yurt dışı adsense açma ve pin onaylatma yöntemlerini anlatma şansınız var mı? Özellikle Amerika'da yaşayan bir çok arkadaşım var. Adsense sıkıntı değil, ama mesele kanallara Türkiye'den giriş yapıyorum :)

az önce gelen mailde diyorki

Hesabınız, YouTube Hizmet Şartları'nın özellikle 4H bölümüne dayanılarak askıya alındı.

Bu bölümde, izlenme sayısını, aboneleri vb. artırmak için başvurulan spam uygulamaları ve robot, örümcek ya da diğer otomatik sistemlerin kullanımıyla ilgili kurallar bulunmaktadır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bunun videoyap izlenimleriyle bir alakası olabilirmi hiç test etme veya bunu göz önünde bulundurdunuzmu? Çünkü ben kapatılan hesaplarımda kullanmıştım.

Hocam yurt dışı adsense açma ve pin onaylatma yöntemlerini anlatma şansınız var mı? Özellikle Amerika'da yaşayan bir çok arkadaşım var. Adsense sıkıntı değil, ama mesele kanallara Türkiye'den giriş yapıyorum :)

hocam adres dogrulama için pin oalyını çözebilecekse arkadaslarınız zaten abd vds üzerinden adsense acabilrsiniz sorun olmaz. Onceki konularda tarayıcı dilini ingilizceye alsalar bile adsense baglarken dilin türkçeleştiğini söylemişlerdi. sanırım sebebi windows dili ve saat dilimi. Google windows dilini ve saati tarayıcı sayesinde görüyor olmalı. pc yi tamamen ingilizce yapıp tekrar denemek gerekiyor.

Merhaba Arkadaşlar,

Az önce yurt dışında yaşayan bir arkadaşım bana bir olay anlattı. Ve çok mantıklı buldum. Bu nedenle öğrendiğim durumu anlatmak istiyorum.

Mühendis olan arkadaşımı çalıştığı firma katar'a(arabistan) göndermişti. Evdeki laptopı da alıp katara gitti arkadaş. Yaklaşık olarak kendisi 9 aydır katarda yaşıyor.

Kendi Laptop'ı ile evde youtube çalışıyor,
Ofisdeki bilgisayar ile ofisde youtube çalışıyor. Fakat ofiste çalışırken ofisteki müdürle ortak olduğu için evdeki laptop ile kendi kanallarına giriyor. Ortak olduğu kanallara ise ofisten giriyor.

Kendisi Aralık ayının sonundan ocak ayının başına kadar onlarca adsensesine ait kanalların kapandığını. Fakat bu adsenselerin hiç birinin ofis bilgisayarından yapmadıklarını dile getirdi.

Arkadaş laptop ına formatı atmış bir güzel atmış ve o dönem Türkiyedeki banlardan habersiz tekrardan kanal yapmış, yine adsenselerin içindeki tüm kanallar kapanmış.

Bu durumu düşünmeye başlamış ve aklına tek gelen şeyin şu olduğunu farketmiş. Ofiste çalıştığım bilgisayarda bütün siteler ingilizce açılıyor, evde yaptığım siteler ise katar interneti olmasına rağmen türkçe açılıyor. Hemde format atmasına rağmen türkçe açılıyor.

LZ54Aa.png

Firefox un tercihler kısmından türkçeyi kaldırmış ve yeniden adsense yapmış. Şuanda üstünden 10 gün geçmiş ve hiç bir adsensesine ait kanallarda bir kapanma olmamış.

Demem oki arkadaşlar, belkide youtube'un şuanda dikkat ettiği şey adsenseli kanal ve tarayıcısı Türkçe dili olanlardır. Firefox ayarlarında gösterdiğim gibi ingilizce yi sadece bırakmanızda yarar var. Zaten hepimiz hangi linke tıkladığımızda ne olduğunu biliyoruz, ingilizce olmasada sıkıntı yaşamayız.

Bu konuda düşünceleriniz nedir arkadaşlar? Açıkcası mantıklı bulduğum için paylaşıyorum.

bu düşünceye bende şöyle bir katkı yapayım izninizle [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] . tarayıcılar üzerinden direk (yazılım kullanmayarak) kanal açarken zaman zaman kapanmalar oluyordu. bizim iş çok incedir hata kabul etmez. her Allahın günü format atmamıza rağmen 100 kanalda 2-3 mutlaka götürürdü. sonrasında [MENTION=12578]sanal[/MENTION] (ibrahim) arkadaşımız tıpkı bu tezde olduğu gibi maili türkçe sayfada değil ingilizce sayfada açmamızı tavsiye etti ve bize ingilizce mail açma sayfasının urlsini verdi. sonrasında kapanmalar durduğu gibi müşterilerdende methiyeler gelmeye başladı kanal sağlamlıklarına. sonra bilgisayarlarımıza her format ettığımızda dili ingilizce ülkemizi ve saat dilimimizi ingiltere seçmeye başladık. uzun bir dönem bu şekilde kanal açtık sattık. mükemmel bir yöntemdir. katkısı olacağını düşünüyorum

---------- Spam Engelliyici 15:55 ---------- Önceki Mesaj 15:50 ----------

hocam adres dogrulama için pin oalyını çözebilecekse arkadaslarınız zaten abd vds üzerinden adsense acabilrsiniz sorun olmaz. Onceki konularda tarayıcı dilini ingilizceye alsalar bile adsense baglarken dilin türkçeleştiğini söylemişlerdi. sanırım sebebi windows dili ve saat dilimi. Google windows dilini ve saati tarayıcı sayesinde görüyor olmalı. pc yi tamamen ingilizce yapıp tekrar denemek gerekiyor.

windows dili ve saat dilimini format atarken değiştirmek güzel yöntemdir. ha birde windows aktivasyon anahtarı girmemek var. ben bu kanal işinde öyle basit şeylerin öyle kesin çözümlere vesile olduğunu gördümki youtube ise herşey mümkün mantığındayım artık [MENTION=14364]Trainer[/MENTION]

bu düşünceye bende şöyle bir katkı yapayım izninizle [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] . tarayıcılar üzerinden direk (yazılım kullanmayarak) kanal açarken zaman zaman kapanmalar oluyordu. bizim iş çok incedir hata kabul etmez. her Allahın günü format atmamıza rağmen 100 kanalda 2-3 mutlaka götürürdü. sonrasında [MENTION=12578]sanal[/MENTION] (ibrahim) arkadaşımız tıpkı bu tezde olduğu gibi maili türkçe sayfada değil ingilizce sayfada açmamızı tavsiye etti ve bize ingilizce mail açma sayfasının urlsini verdi. sonrasında kapanmalar durduğu gibi müşterilerdende methiyeler gelmeye başladı kanal sağlamlıklarına. sonra bilgisayarlarımıza her format ettığımızda dili ingilizce ülkemizi ve saat dilimimizi ingiltere seçmeye başladık. uzun bir dönem bu şekilde kanal açtık sattık. mükemmel bir yöntemdir. katkısı olacağını düşünüyorum

windows dili ve saat dilimini format atarken değiştirmek güzel yöntemdir. ha birde windows aktivasyon anahtarı girmemek var. ben bu kanal işinde öyle basit şeylerin öyle kesin çözümlere vesile olduğunu gördümki youtube ise herşey mümkün mantığındayım artık [MENTION=14364]Trainer[/MENTION]

bu işlemleri yaparken IP yi ne yapıyorsunuz? herşey ingilizce internet sağlayıcısı?

bu düşünceye bende şöyle bir katkı yapayım izninizle @Web_Scripti . tarayıcılar üzerinden direk (yazılım kullanmayarak) kanal açarken zaman zaman kapanmalar oluyordu. bizim iş çok incedir hata kabul etmez. her Allahın günü format atmamıza rağmen 100 kanalda 2-3 mutlaka götürürdü. sonrasında @sanal (ibrahim) arkadaşımız tıpkı bu tezde olduğu gibi maili türkçe sayfada değil ingilizce sayfada açmamızı tavsiye etti ve bize ingilizce mail açma sayfasının urlsini verdi. sonrasında kapanmalar durduğu gibi müşterilerdende methiyeler gelmeye başladı kanal sağlamlıklarına. sonra bilgisayarlarımıza her format ettığımızda dili ingilizce ülkemizi ve saat dilimimizi ingiltere seçmeye başladık. uzun bir dönem bu şekilde kanal açtık sattık. mükemmel bir yöntemdir. katkısı olacağını düşünüyorum

windows dili ve saat dilimini format atarken değiştirmek güzel yöntemdir. ha birde windows aktivasyon anahtarı girmemek var. ben bu kanal işinde öyle basit şeylerin öyle kesin çözümlere vesile olduğunu gördümki youtube ise herşey mümkün mantığındayım artık @Trainer

Hocam bende bu konu üzerinde win7 ultimate format atarak java gibi uygulamaları kurmadım pc dilini ingilizce tarayıcıda ingilizce ayarlı.Kanal bağlarken adsenseye türkçeye filan geçmiyor.Günde 5 tane kanal açabiliyorum arka arkaya sonrası açılmıyor lakin dün yine kanal açayım dedim 5 tane açabildim sonrasını açamadım bugün o açtığım kanallara giriş yapayım adsenseye test için bağlyayım dedim kanallar spamdan kapanmış yani pc mimlenmiş.Chrome java yüklü değil yalnız dün flash playeri yükledim sanırsam buradan yakalayıp dünkü açtığım kanalları spama düşürdü.

Siz adsenseye kanal bağladığınızda kanallarınız spamdan kapanmadığı görüşündeyim.

bu işlemleri yaparken IP yi ne yapıyorsunuz? herşey ingilizce internet sağlayıcısı?

vpn ip leri sıkıntılı olabilir. ama size özel ip ler satın alarak bu durumu çözebilirsiniz. aldığınız firma güvenilir olmalı yalnız

---------- Spam Engelliyici 16:29 ---------- Önceki Mesaj 16:21 ----------

Hocam bende bu konu üzerinde win7 ultimate format atarak java gibi uygulamaları kurmadım pc dilini ingilizce tarayıcıda ingilizce ayarlı.Kanal bağlarken adsenseye türkçeye filan geçmiyor.Günde 5 tane kanal açabiliyorum arka arkaya sonrası açılmıyor lakin dün yine kanal açayım dedim 5 tane açabildim sonrasını açamadım bugün o açtığım kanallara giriş yapayım adsenseye test için bağlyayım dedim kanallar spamdan kapanmış yani pc mimlenmiş.Chrome java yüklü değil yalnız dün flash playeri yükledim sanırsam buradan yakalayıp dünkü açtığım kanalları spama düşürdü.

Siz adsenseye kanal bağladığınızda kanallarınız spamdan kapanmadığı görüşündeyim.

kanalların durumunu bilmiyorum hocam. lakin doğrulamaya düşmeyerek açtıysanız telefon girmenizi istiyordur muhtemelen. hiçbir şekilde yazılım kullanmayarak açtığınız kanallar doğrulamaya düşüyor sizin durumunuz bundan kaynaklıdır. günlük 1 kanalı geçmezseniz ve temizliğe dikkat ederseniz kanallarınız doğrulamaya düşmeyecektir

Hocam, aklıma takıldı az önce. Klavye dili önem taşıyor mu? Yani türkçe klavye kullanıp, dil vs. ingilizce yapınca yeterli mi?

Arkadaşın dediğini mantılık benim türkçe isimde olan kanallar kapanmış ingilizce ismi olan kanallar duruyor hatta incilizce türçe aynı isimle birlikte olan kanallarda duruyor. Örneği ev kelimesinden yola çıkarsak...
House
Yesil House

gibi kanallar duruyor. Türkçe kanal isimlerine göre yapıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri