Beyin Fırtınası - Adsenseli Kanal Banlamaları

bugün üç gün oldu hala para kazanması kapanmadı kanalımın yani reklam çıkmama durumu yaşanmadı, lakin bu adsensem bir yıllık pinini yeni onaylattığım bir hesap, belki bu yüzden kapanmadı

bugün üç gün oldu hala para kazanması kapanmadı kanalımın yani reklam çıkmama durumu yaşanmadı, lakin bu adsensem bir yıllık pinini yeni onaylattığım bir hesap, belki bu yüzden kapanmadı

5. günü bekle hocam 7 gün olursa %80 kesinliğe ulaşırsın.

Bu haberden sonra web adsense fiyatları uçar :)

Bugün 3 yıl önce açmış olduğum ve içinde özgün eğitim videolarımın olduğun(ben çektim, benim sesim, benim görüntüm) ve 5 yıllık adsenseme bağlı olan youtube kanalım askıya alındı. Hiç bir uyarı gelmedi daha önce.

Bugün 3 yıl önce açmış olduğum ve içinde özgün eğitim videolarımın olduğun(ben çektim, benim sesim, benim görüntüm) ve 5 yıllık adsenseme bağlı olan youtube kanalım askıya alındı. Hiç bir uyarı gelmedi daha önce.
Geçmiş olsun, web adsensemiydi?

Hocam adsense sağlam. Admob ve web adsenseden gelir geliyor hala ancak youtubede ona bağlıydı. Bir sorun çıkmaz umarım adsense ile ilgili.
Bir YT kanalı kapandı diye web adsenseye bişey olmaz. Ama sen forumdaki konulardaki gibi itiraz et, kanalın özgünse açılır.

smscan.com ile başka numara alıpta deneyenler oldumu?
Nedir son durum?

Arkadaşlar, evdeki pcde çerezler gitti. Ytpara şifremi unuttum bu nedenle mobilden yazıyorum. Yarın şirkete gidince alıntıları yaparım.

Size boöba gibi bir haberim var. Videoyap içerisinde baya ingilizce destek verdiğim ve farklı ülkelerden botumu kullanan var. Bir vietnamlı botumu kullandığını farketmiştim. Çok üye olunca tabi kim kullanıyor bilmek imkansız neyse arkadaşa dün destekten ticket attım türkiyedeki durumu. Bana verdiği cevap adsense onaylamaları 5 euro fiyata %100 gerçek numaralarla ingiltere hatlarıyla smscan.com dan onaylatın dedi. Açıkcası şuanda kanalın açılışı türkiye. Dili ingilizceye çevirdiğim, tarayıcıyı ingilizce yaptığım, proxy si amerika olan kanal üstünden adsense başvurdum. Sms 2 sn de geldi. Adsense başvurusu 10 dk da onaylandı.

Tabiki tüm vietnamlılar bunu mu kullanıyor bilmiyorum, sormadım. Videoyapı 2 yıldır aktif kullanan bir vietnamlı üyemmiş. Denedim, ve arayışta olanlara denemesi için bir ihtimal olsundiye yazdım

Kredi ödemesi webmoney ile yapılıyor. Buarada site şu büyük proovl onaylamanın gerçek hat sitesiymiş

Efe hocam bu şekilde açtığınız adsensedeki son durum nedir? Bağlı kanal hala açıkmı?

amerika proxy ile ingilizce işletim sistemiyle, ingilizce browserla 3 tane adsense hesabı açtım farklı ipler ile.

3ünüde test için kullanacağım. Misal birine çok riskli kanallar bağlayacağım, birine riskli içerik ama tek kanal tek video yapacağım, diğerinede standart kanalları bağlayacağım.

1 haftaya belli olur sanırım herşey. Gelişmeleri paylaşacağım.

not: adsenseleri açtığım kanalların doğrulamasını çok önceden yapmıştım.

amerika proxy ile ingilizce işletim sistemiyle, ingilizce browserla 3 tane adsense hesabı açtım farklı ipler ile.

3ünüde test için kullanacağım. Misal birine çok riskli kanallar bağlayacağım, birine riskli içerik ama tek kanal tek video yapacağım, diğerinede standart kanalları bağlayacağım.

1 haftaya belli olur sanırım herşey. Gelişmeleri paylaşacağım.

not: adsenseleri açtığım kanalların doğrulamasını çok önceden yapmıştım.

abd İP'leri nasıl saglıyorsunuz hocam, program vs aracılıgı ile mi. free proxy servislerindeki ip leri G blackliste almış olabilir hatırlatmasını yapayım dedim :)

Adsensenin hangi ülke olduğunun önemi yok kanal hangi ülke ip si önemi yok hangi ip den girildi önemi yok. Aklına gelecek tüm senaryoların ve tüm denemelerin önemi yok. Bu kadar kafayı sıyırmanında gereği yok. Adamlar yeni güncellemeleri ile bu işi standart haline getirdiler. Senin adsense ABD, Rusya, almanya bilmem nere adam buna bakmıyor. Kanal adsenseye bağlımı bağlı+ para kazanıyormu kazanıyor+günlük kazanç 50 civarı veya üstü olmaya başladımı direk o pubid ye bağlı kanallar incelemeye giriyor sonuç spam tespiti ile kanal mefta oluyor. Bazı gerçekleri görmek lazım yoksa öylemi oldu böylemi oldu beyin fırtınası akıl tutulması derken contayı sıyırırsın.Kasım ayından beri herşey net apaçık ortada her ay birdahaki ay düzelecek ha bu ay olmadı bidaki 11 i diye diye saçlarına aklar düşer. Yazmak istemiyorum ama bakıyorum o kadar gereksiz uğraşıp bişey elde edeceğini sana arkadaşlar var hem cebine zarar hem aklına zarar yani bazı şeyleri görün artık.

Adsensenin hangi ülke olduğunun önemi yok kanal hangi ülke ip si önemi yok hangi ip den girildi önemi yok. Aklına gelecek tüm senaryoların ve tüm denemelerin önemi yok. Bu kadar kafayı sıyırmanında gereği yok. Adamlar yeni güncellemeleri ile bu işi standart haline getirdiler. Senin adsense ABD, Rusya, almanya bilmem nere adam buna bakmıyor. Kanal adsenseye bağlımı bağlı+ para kazanıyormu kazanıyor+günlük kazanç 50 civarı veya üstü olmaya başladımı direk o pubid ye bağlı kanallar incelemeye giriyor sonuç spam tespiti ile kanal mefta oluyor. Bazı gerçekleri görmek lazım yoksa öylemi oldu böylemi oldu beyin fırtınası akıl tutulması derken contayı sıyırırsın.Kasım ayından beri herşey net apaçık ortada her ay birdahaki ay düzelecek ha bu ay olmadı bidaki 11 i diye diye saçlarına aklar düşer. Yazmak istemiyorum ama bakıyorum o kadar gereksiz uğraşıp bişey elde edeceğini sana arkadaşlar var hem cebine zarar hem aklına zarar yani bazı şeyleri görün artık.
teşekkürler bilgileriniz için ayakta kalan spam kanallar hakkında ne düşünüyorsunuz?

teşekkürler bilgileriniz için ayakta kalan spam kanallar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hocam benimde 1-2 aydır hala adsense bağlı kanallarım ayakta tek adsense tek kanal şeklinde ama gel görki günlük kazanç max 10-12 tl takip bile etmiyorum. Ama 2-3 gün 50-60 TL veya üstü şeklinde devam etsin direk kapanacağını adım gibi biliyorum.

Hocam benimde 1-2 aydır hala adsense bağlı kanallarım ayakta tek adsense tek kanal şeklinde ama gel görki günlük kazanç max 10-12 tl takip bile etmiyorum. Ama 2-3 gün 50-60 TL veya üstü şeklinde devam etsin direk kapanacağını adım gibi biliyorum.

hocam girin youtube bakın 1 saat içinde yüzlerce kanal bulursunuz spam ama kapanmayan demekki bir yöntemi var

Forumda hala günlük 200-300TL kazançlı adsenseye bağlı spam kanal satanlar var. Demekki her spam kanal kapanmıyo.

hocam girin youtube bakın 1 saat içinde yüzlerce kanal bulursunuz spam ama kapanmayan demekki bir yöntemi var

Valla hocam ben hep kendi yaşadığım tecrübeme kendi gerçeklerime bakarım. Benim tecrübe ettiğim para kazanan kanal uçuyor ki zaten son aylarda tüm forumun yaşadığı sorunda bu adsenseye bağlanıp para kazanan kanalın direk kapanması. Spam kanal olabilir az önce 5-6 kanalda ben attım. YT tarihinde en güzel ve kolay spam yapılan dönem şu dönem oldu hiçbir dönemde bu kadar kolay ve kapanmayan spam kanal yapılmadı tabi adsenseye bağlanmadığı sürece yani spamda sıkıntı yok. 3-4 aylık kanalım var videoyap ta 12k civarı video var içinde hergünde en az 30-40 video atıyorum taş gibi ayakta ama adsenseye bağlasam 5 günü çıkarmaz.
Senin dediğin gibi bir yöntem olsa bile hadi diyelim ki var.Bi şekilde zamanla ortaya çıkar diye düşünüyorum. Ama bunun yabancı adsense açalım şu ip den girelim şu dilde browser kullanalım gibi bir çözümünün olduğunu düşünmüyorum. Zaten birçok kişi denedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri