Beyond Network

• Kullanıcı mavera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya senin beynin yokmu arkadaşım.bana gelip gelip laf sokarcasına başkasını alıntılayıp iş yapma.git kocaya kaçan nişanlının peşinde gözyaşı dök.ama bana bulaşma.

dostum keske adamın yarasını kasımasaydın , herkesin unutamadıgı birseyler vardır hayatta ...

öncelikle hayırlı olsun hocam.olumsuz yorum yapan arkadaşlar bi bakıma haklı,son zamanlarda yaşanan olaylar yüzünden ama herşeye böyle olumsuz yaklaşmak sorunları çözmez.elinizdeki kanallardan boşda duran,işinize yaramayan varsa baglayıp deneyin yada başkaları deneyip para alsın diye bekletin.sonuçda kimse zorla almıyor kanalınızı sizden :)

bende bi kanalla deneyeyim dedim ama şartlar kesin mi? :) 10k izlenim denmiş,benim kanalda 100kya yakın izlenim varmış ama abone 10 tane.kabul edilme ihtimali varmı yoksa hiç göndermeyeyim mi? :)

siz başvuruyu yollayın add channels bölümüne nickinizi yazarsanız ben davetiyenizi yollarım :)

aylık kazancım senin yıllığınında üzerinde olduğundan dert değil

sağol tatlım.derdin yoksa benimle münakaşaya girme.

ya senin beynin yokmu arkadaşım.bana gelip gelip laf sokarcasına başkasını alıntılayıp iş yapma.git kocaya kaçan nişanlının peşinde gözyaşı dök.ama bana bulaşma.

bu şirkette 2 tane +100 $ getiren kanalım var güvenemiyorum ama mecburen çalışıyoruz.hocam artık yt son demlerini yaşatıyor bize.geçmiş olsun demekten başka bir çare yok.

Palyaço eden sensin ufaklık.kaç para versem susarsın ? Yeter ban yiyecek herkes varsa beynin sok bu lafı kafana.

senin ne derdin var acaba :D

birileri ilgilensin,daha fazla sermeyeceğim ortaya @fatihbaz
bu kadar argo,hakaret,paradan bahsetmek yeter herhalde uyarılmasına
http://www.ytpara.com/member.php?u=8925

böyle haysiyetsizleri forumda tutan adminlere yazıklar olsun. daha birşey demiyorum.

[MENTION=11620]era[/MENTION] , [MENTION=9224]mNote[/MENTION] , [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] konuya bakabilirmisiniz ?, konu amacından saptı ikili tartısmalara döndü ..

ben şunun cevabını göremedim defalarca kez sorulmuşta :) 1000 kotasını nasıl aşacaklar google ' ın ?

ben şunun cevabını göremedim defalarca kez sorulmuşta :) 1000 kotasını nasıl aşacaklar google ' ın ?

Sen bunun bir yolunu bulmus olsan forumlarda bunu haykirir misin su sekilde gecicez diye :D Ya risk aliyorlar ya da bir acik buldular veya paralarin ustune konmak icin bi sure alacak sonra atacak pek de alternatif olmadigina gore deneyip gorecez ben bi 50 kanal bagladim suana kadar bakalim noluyor :D

Son düzenleme:

1000 kapanma kotası gibi birşey olduğuna inanmıyorum. spam kanal alan partnerler hala mevcut bunlara hala kanallar sokuluyor 1k kapanma kotasını 15 20 günde yiyorlardır. ama ortada birşey yok. mcn böyle bir kotanın olduğunu bile bile spam alıcak kadarda gerizekalı olmayacağına göre :)

---------- Spam Engelliyici 23:12 ---------- Önceki Mesaj 23:11 ----------

hocam ileriye yönelik kanalım var 111 organik abone, izlenim 3k vs 1 haftalık istatistik kabul edilir mi ?

maleseef hocam :o

Merhaba Arkadaşlar elimde spam kanal alan partner var. yeni yeni başladık forumdan bazı arkadaşlarımız bizimle çalışmaya başladılar sizleride bekliyorum.

Partner: DigitalMinds
Şartlar; 10k izlenme 25 abone
Davetiye manuel gönderiliyor en geç 48 saat içinde gönderiliyor.
Kesinti: %30
Ödeme günü: Ocak ayının kazancı Mart ayının 5 ile 10 arası ödenir.
Dashboard şuan yok
ödeme yöntemi: Sadece Paypal var

Kapanan kanallar google ödediği sürece ödenir denildi şuan ödeme kanıtı yok bende yeni çalışmaya başladım bu partnerle.

Arkadaşlar ödeme kanıtım yok denemek isteyenler buyursun gelsin. Daha önce benle farklı networklerle çalışmış ve kuruşuna kadar ödeme almış arkadaşlar mevcut hala onlarla çalışıyoruz. bu yeni partner denemek isteyen buyursun gelsin :)

Birden fazla kanal ile başvuru yapıcak arkadaşlar lütfen tek tek değil Additional Channels bölümene geri kalan kanal linklerini yazsın

Başvuru Linki;
Apply For Partnership | Beyond Network

Support Destek: [email protected]
Mail atarken lütfen hangi partnerde olduğunuzu belirtin.

Skype Desteği Kesinlikle Yoktur !
Forumdan Aynı şekilde mesaj atmazsanız sevinirim.
beklenen konu hayırlı olsun

Bugün alınan varmı partnere, geriye dönük okumak istemedim
Teşekkürler

@Incubus eline sağlık. çok bile kaldı bu 16 yaşında ki ergen forum da. gelene gidene laf atıp kendini tatmin etmeye çalışıyor terbiyesiz.

Son düzenleme:
@Incubus eline sağlık. çok bile kaldı bu 16 yaşında ki ergen forum da. gelene gidene laf atıp kendini tatmin etmeye çalışıyor terbiyesiz.

Kimin multisi acaba 4 ay once uye olan bi adam 1 yil onceki konudan bahsediyor eline saglik :D [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Bazı Arkadaşlar 10 kanal başvuru gönderip aralarında 4 5 tanesini 0 100 200 izlenimli yani şartları karşılamayan kanallar eklemiş arkadaşlar kanallar kontrol edilip o şekilde davetiyeleri gönderiliyor. lütfen bu şekilde başvuruda bulunmayın aksi takdirde başvurulan tüm kanallar reddedilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri