Beyto33 İle Partnerden %100 Kazanmak !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bende pm alabilirmiyim uzun süredir sitedeyim :)

[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] yaz benide reyiz sanırım partner kanala videoları atacaz 10 gün sonra kesinleşenlen miktarın kesintilerle 3 de 1 ini sana vericez doğrumudur

Hocam sağlam partner firması hangisi gözünü sevem biri söyliyersin :) Adsenten gına geldi ünlem delirtti , partner tecrübem yok . lütfen yardımcı olursanız sevinirm.

[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] yaz benide reyiz sanırım partner kanala videoları atacaz 10 gün sonra kesinleşenlen miktarın kesintilerle 3 de 1 ini sana vericez doğrumudur

ödemeyi peşin ödeme yapıcaksın kardeşim sen 200 dolar vericeksn beyto hocama nakit lazım olmaza zaten niye böle bişe kalkssın :D

Vaat ettigim miktari kazanamama durumunda para iadesi yapacagim demissin, ancak, partner odeme yapmayi reddederse de para iade edecek misin?

Onemli olan kazanmak degil o parayi alabilmek. Malum, aramizda $22k kazanip $1 dahi alamayan bir arkadas mevcut.

elimde partnerli kanal yok şu an ama katılmak istiyorum

ücreti de net yazarsanız daha iyi olur

bilgi bekliyorum

Hocam partner kanali olmayan partnerden odeme alma konusunda sikinti ceken ben icin bir seyiniz var mi yani ben size parayi vericem ama 2 ay sonra parayi alamassak ne olucak bu konuda birseyler duliyebilirmisin tesekkur ettim

hocam neden sadece partnerli kanal adsense olsa daha iyi olmazmı bir açıklarsan beyto hocam

hayırlı satışlar beyto hocam ))
bu işe başlarken çok yardımını gördüm Allah razı olsun..yazamadan geçemeyeceğim !!!

Teşekkürler kardşeim ...yaw şımartıyorsunuz benı :) senden de Allah razı olsun dostum.kendine iyi bak

beyto kardeş ankaradan ben ankara buluşmasında görüşmüştük benide listene alırmısın life machınıma zoomin gibi patner kanallarım var?

beyto 33 konularını okurum ilk soru sorduğum arkadaştır kendsi sağolsun yardım eden biri bu işleri biraz daha iyi bilsem kazansam partner olsam yani girerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri