hey gidi Binance büyüdü de yeni üye almıyor
buralar dutluktu önceden
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hey gidi Binance büyüdü de yeni üye almıyorburalar dutluktu önceden
sorma sormabiseydim stoklu hesap acardım
satardım kanal gibi
[MENTION=23288]kalwen[/MENTION] açılmaz büyük ihtimal genede ticket at. Sistem kesinlikle multi üyeliğin yasak olduğunu belirtiyor. Kullanıcı bilgilerinde üyelik açıldıktan sonra tespit edildiğini banlanacağını yazmışlar. kısacası kendi ref'in den üye olma * hesap açıp satmak yasak.
[MENTION=49762]bleman0538[/MENTION] hocam opera kullanın oldukça sağlıklı çalışıyor.
[MENTION=42857]Elenia Pol[/MENTION] opera ya bak en sağlıklı onda çalışıyor
ref id : 19723862
bittrex varsa alırım
[MENTION=30137]TolgaDemo[/MENTION] ref link koymadık id koyduk açtığın konuyla ilgilenseydin o zaman diyeceğim ama daha yasak olan bir olayı bile '' biseydim stoklu hesap acardım satardım '' diyecek kadar sorumsuz ve komik olmazdınız.
Konuda bulunan arkadaş gibi o hesaplar kapandığında insanların birikimleri duman olduğunda ne yapacaktınız. Boşa alıntılayıp tartışma yaratmayalım niyet ve durumunuz belli 1 btc ile bile işlem yaptığınızı da sanmıyorum. haydi kolay gelsin
o hocam ile benim aramdaki samiyet buna sen karar veremezsen benim sakasına dedigimi o daha iyi biliyor ve benim ne kadarlık bi işlem yaptıgım seni ilgilendirmez ve konumun altına ref id adresinide koyamazsın sen bu bi terbiyeszilitir ne için koydun goruntu olsun diyemi koyudn.
yaptınız ayıp .... bu nedir hocam ref id koymak nedir. yani.
ufak detaylar vermiş ref idsini belirtmiş. sakıncası, abartılacak birşey yok.
sırf merakdan,sürekli adını duyuyorum diye bi üyelik açtım bende dün (konuyla alakası yok,başka yerde görüp refsiz olarak üye olmuştum) ne işeme yarayacak onuda bilmiyorum ama bu kadar adam üye oldum,olamadım filan ugraşıyorken bendede bulunsun dedim.belki bigün işime yarar![]()
Arkadaşlar an itibari ile Binance'de üyelik alımları açık ben aldım şimdi![]()
birak ytyibirak
gel buna al sat parani 10 katla 3 ayda 1.5 btc
![]()
coin işinden zerre anlamıyorum.bitek bikaç coin ismi biliyorum,onuda bi arkadaş siteme reklam eklettirdi ve ödemeyi şu coinlerle yapabilirim dedi diye ögrendim yoksa onlarıda bilmiyordum normaldeoturup araştırmak,ögrenmek gerek ama onada eriniyorum açıkcası.zaten yt ile pek ugraşmıyorum ama sitelerle filan işim çok oluyor,bi gidişlede zor bakarım coin işine heralde
![]()
HABER VERDİNİZ İÇİN TESEKKUR EDERİM HOCAM :d
arkadaslar acıldıgında bırısı benı acil , ayıktırabılır mı bu sıteye bırturlu uye olamadım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.