Bir Başarı Hikayesi

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Anıl

Yasaklanmış
Öncelikle konu uzundur. Motive olmak isteyenler okuyabilirler.

Başlığı nasıl yazsam diye tereddütte kaldım, ancak başarılı olduğuma daha doğrusu olmak istediğime karar vererek bu başlığı koydum. Daha geçen yıla kadar ayda 100-200 kazanan birisiyken, r10'da Facebook ile ilgilenirken bu web sitesini gördüm. Üye olmak için çok bekledim, sonunda üyeliklerin açıldığı sırada hemen üyelik aldım. O zamanlar maddi açıdan çok zor durumdaydık. İlk başlarda hiç bir şey kazanamasamda toplam 10 kanalla ayda 6-7k üzeri kazanmaya başlamıştım. Taa ki bir kanala telif gelene kadar ve ben bunu farketmeyene kadar. Kanallarımın para kazanması gitmişti ve o zamanlar yöntem vs. bilmediğim için kanalları silmiştim. Tekrar zor duruma düştüm, kanallarım kapandı. Yılmadım, kanalım kapandıkça açtım, kapandı açtım, kapandı açtım. En sonunda pcyi kökten sıfırlayıp öyle devam ettim yoluma. En sonunda pes etme aşamasına geldim, 3-4 ay kadar forumu ve Youtube'u bıraktım. Çünkü bitap düşmüştüm artık bu durum karşısında. Tekrar durumumuz kötü hale geldi, hatta 20 TL borç isteyecek kadar kötü hale gelmişti. Bundan 2,5 ay öncesine kadar tekrar Türkçe içerik ile başladım, Türkçe olduğu için TO - TBM düşük oluyordu ancak yinede günde 2xx getiriyordu. Youtube'un yeni politikası gereği etiketlerden dolayı topluluk gelmişti kanalıma. Kazanç yarı yarıya düşmüştü ve 15 dakika üzeri video yükleme özelliği kapanmıştı. Artık sadece içerideki videolardan kazanmaya çalışıyordum. Yine de bir şeyler kazanıyordum. Hatta kanalda 6k abone olmuştu. Daha sonra etiketlerden olduğunu bilmediğim için herhangi bir işlem uygulamadığım videolarımada topluluk geldi ve kazanç sıfırlandı. Moralim çok bozulmuştu ama yılmadım. Bir dostumun verdiği içerik sayesinde 5k aboneli kanal yaptım, ancak o da etiketlerden dolayı gitti. Çok ciddi moral bozukluğu oldu o zamandan beri YouTube çalışmıyorum. Ancak yılmıyorum ve kendime belirlediğim bir tarihte her şeyi sıfırlayıp en baştan başlayacağım. Hedeflerim, hayallerim çok büyük. YouTube işinde en önemli olay yılmadan devamlı çalışmaktır. Körü körüne spam yapmamak, bilinçli şekilde az video çok kazanç taktiğiyle çok güzel paralar kazanılabilir. Ben bundan 2 sene sonrasına kadar ailemi maddi açıdan çok iyi yerlere getirmek istiyorum. Başaracağıma inanıyorum. Umarım başarabilirim. Yeni başlayan arkadaşlar için umarım moral yazısı olmuştur.

Karmaşık yazıdan dolayı kusuruma bakmayın.

Özet (!) : Videoların açıklamalarını etiketle doldurmayın! :D

Motive videolarım :

Hayat Zor mu geliyor? Yere mi düştünüz? - YouTube
MOTİVASYON - Hayatta Sadece Bir Tane Şans Elde Ederiz - Süper Motivasyon - YouTube

Özel teşekkürler : [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION], [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION], [MENTION=9035]Navi1337[/MENTION], [MENTION=9639]maihes[/MENTION] [MENTION=8895]palipleten[/MENTION], [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] [MENTION=13218]aragon[/MENTION] [MENTION=14067]alim hakki[/MENTION] [MENTION=15163]Elturqo[/MENTION]

mNote' Alıntı:
Başarısızlar Mazeret Arayanlar Başaranlar Yöntem Arayanlardır.

Son düzenleme:
Her zaman yanında oldugum yanında da olacağım dostlarımdan birisidir sağolsun o bana bişiler öğretir ben ona bişiler öğretirim o kazanınca mutlu olurum oda aynı şekil bana kazandırmaya calışır umarım iyi yerlere geliriz kardeşim :)

Allah yardımcın olsun hedefine ulaşırsın inşallah..

Özel tesekkurlerde bulundugun adamlar zaten bu işi yemıs yutmus adamlar ve bu adamlar arkandaysa korkma :) Su forumu takıp ettıgım kadarıyla 2 tanesı sana yeter :)
(Bu nedir ya Kadroya bak :D : @doganuzun, @Mercurial, @Navi1337, @maihes @palipleten, @Hemedo @aragon)

Bu arada vıdeo cok guzel ve yazdıkların da öyle ...

İnsALLAH hersey dıledıgın gıbı olur ...

videoyu çok beğendim hocam ama youtube 2 sene gibi uzun vadeli plan yapılacak iş değildir. bir sabah bir uyanısın spam bitmiş. dua ediyorum quiz 6 ay daha bozmasın tek stediğim bu.

Her zaman yanında oldugum yanında da olacağım dostlarımdan birisidir sağolsun o bana bişiler öğretir ben ona bişiler öğretirim o kazanınca mutlu olurum oda aynı şekil bana kazandırmaya calışır umarım iyi yerlere geliriz kardeşim :)
Umarım kardeşim.
Allah yardımcın olsun hedefine ulaşırsın inşallah..
İnşallah hocam.
Özel tesekkurlerde bulundugun adamlar zaten bu işi yemıs yutmus adamlar ve bu adamlar arkandaysa korkma :) Su forumu takıp ettıgım kadarıyla 2 tanesı sana yeter :)
(Bu nedir ya Kadroya bak :D : @doganuzun, @Mercurial, @Navi1337, @maihes @palipleten, @Hemedo @aragon)

Bu arada vıdeo cok guzel ve yazdıkların da öyle ...

İnsALLAH hersey dıledıgın gıbı olur ...
İnşallah olur hocam, tek dileğim bu. (Bu arada kadro Miami Heat'in Youtube şubesi gibi hakikaten :D )
videoyu çok beğendim hocam ama youtube 2 sene gibi uzun vadeli plan yapılacak iş değildir. bir sabah bir uyanısın spam bitmiş. dua ediyorum quiz 6 ay daha bozmasın tek stediğim bu.

Spamın daha en az 3-4 yıllık ömrünün olduğuna inanıyorum hocam. Arz talep olayı gibi izleyici istiyorsa illaki olacaktır. (Tabi benim bahsettiğim az video çok kazanç olan spam)

Son düzenleme:
ben teşekkür ederim zamanında çok zorluklar çektik hepimiz ama ilerde güzel günler var :)

Hedeflerinize Ulaşacağınızdan eminim Hocam iyi çalışmalar bol kazançlar...
Beni bu işe en çok motive eden mnote hocamın sözü oldu:
"Başarısızlar Mazeret Arayanlar Başaranlar Yöntem Arayanlardır."

Hedeflerinize Ulaşacağınızdan eminim Hocam iyi çalışmalar bol kazançlar...
Beni bu işe en çok motive eden mnote hocamın sözü oldu:
"Başarısızlar Mazeret Arayanlar Başaranlar Yöntem Arayanlardır."

İnşallah hocam, sizede bol kazançlar..

Basarilar dostum senin gibi sevindim umarim herkes emeginin karsiligini alir.

Ek olarak motivasyon olarak bu videoyu izleyebilirsiniz..
https://www.youtube.com/watch?v=tjzJRSKuWw8

Neden düşeriz, Bruce? Tekrar ayağa kalkmayı öğrenebilmek için..

[MENTION=14510]Konan[/MENTION] [MENTION=11982]adem879[/MENTION] ;)
Aklıma bu geldi hocam [emoji38]
Kusura bakma biraz baltalar gibi oldu:(

Bu arada [MENTION=10014]Anıl[/MENTION] hocam uzun zamandır görüsemiyoruz, bi ara görüşelim

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1416342001781.jpg
    uploadfromtaptalk1416342001781.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 29
Elturqo'yu unutmuşsun o olmasaydı hala ayva mevsiminde çalışıcaktın :D

Aklıma bu geldi hocam [emoji38]
Kusura bakma biraz baltalar gibi oldu:(

Bu arada [MENTION=10014]Anıl[/MENTION] hocam uzun zamandır görüsemiyoruz, bi ara görüşelim

:D :D Çok iyi ya :D

Görüşelim hocam listeye adını yazmayı unutmuşum. Başlangıçta yardım edenlerden birisisin, değerli bir dostumsun. :D

---------- Spam Engelliyici 22:26 ---------- Önceki Mesaj 22:24 ----------

Elturqo'yu unutmuşsun o olmasaydı hala ayva mevsiminde çalışıcaktın :D

Şşşş ifşa etme forumda hala çalışan tanıdıklarım var :D [MENTION=15163]Elturqo[/MENTION] ismini eklemeyi unutmuşum abi özür dilerim. :D

Böyle güzel hedefler edinmek güzel.
Hepimiz zor günler geçirdik geçiriyoruz belkide geçirmeye devam edicez ama münkün merteme durumu lehimize çevirmek için çaba sarfediyoruz telifler ihtarlar vs alsakta yılma pes etme gibi şansımız yok hayat standartımızı yükseltmek daha kaliteli yaşam sürmek ihtiyaçlarımızı karşılayabilmek için şuan tek yol youtube gözüküyor. Arkadaşların içerik vererek veya başka bir şekilde yardımlaşmaları ayrıca sevindirici nezaman bu işten hiç anlamayan sorusu olan yazarsa yardımcıda oluyoruz yanıtsız bırakmıyoruz sadece biz değil herkesin ihtiyacı var herkesin birbirine yardımcı olması lazım yardımlaşmak paylaşmak güzeldir
Başarılarının devamını dilerim inşallah en kısa sürede o eski kazançlarına ulaşırsın :)

Kazanamıyorum ama, yılmadan devam ediyorum senin gibi, kıracam bir gün zinciri o zamanda yt bitecek anasını satim :D

Böyle güzel hedefler edinmek güzel.
Hepimiz zor günler geçirdik geçiriyoruz belkide geçirmeye devam edicez ama münkün merteme durumu lehimize çevirmek için çaba sarfediyoruz telifler ihtarlar vs alsakta yılma pes etme gibi şansımız yok hayat standartımızı yükseltmek daha kaliteli yaşam sürmek ihtiyaçlarımızı karşılayabilmek için şuan tek yol youtube gözüküyor. Arkadaşların içerik vererek veya başka bir şekilde yardımlaşmaları ayrıca sevindirici nezaman bu işten hiç anlamayan sorusu olan yazarsa yardımcıda oluyoruz yanıtsız bırakmıyoruz sadece biz değil herkesin ihtiyacı var herkesin birbirine yardımcı olması lazım yardımlaşmak paylaşmak güzeldir
Başarılarının devamını dilerim inşallah en kısa sürede o eski kazançlarına ulaşırsın :)
İnşallah ulaşırım hocam..
Kazanamıyorum ama, yılmadan devam ediyorum senin gibi, kıracam bir gün zinciri o zamanda yt bitecek anasını satim :D

Az video = çok kazanç bunu hiç unutma hocam. Youtube'da olmayan, torrent sitelerine yeni düşmüş bir videoyu renderleyip atarsan, her türlü kazanırsın. :) :D

resmen yazıda beni özetlemişsin :D

üyelik tarihlerimizde yakın :D

ama malesef tüm adsenselerim işleme girmeyerek banlandı 0 dan başladım.

Allah sonumuzu hayır etsin :D

İnşallah ulaşırım hocam..

Az video = çok kazanç bunu hiç unutma hocam. Youtube'da olmayan, torrent sitelerine yeni düşmüş bir videoyu renderleyip atarsan, her türlü kazanırsın. :) :D
Naptin sen ya kategorimi ifşa ettin demesinler :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri