tebrikler hocam![]()
server ile mi çalışıyorsunuz vds ile mi? vds ile render işlemi zor olmuyor mu? yt to yt çalışmaya başlıyorum kanal araştırmalarım var. bana botla mı yapmamı tavsiye edersniz bu işi yoksa vds ile mi? vds ile sistemimiz mesela freemake downloader ile bir kanalı vds ye indirip sonra manuel olarak tarayıcıdan kendi kanalımıza yüklememiz doğru bir çalışma tarzı mı oluyor? yt to yt de direk olarak kanalı çek ve kopyala olarak mı çalışıyorsunuz, dünya engeli ve eşleşenleri silerek geri kalan ile yola devam ederim mantığı ile. tabi güzel kopyalanıcak kanallar bulmak şart bu yolda.
nasıl çalışmam gerektiğini anladım ama çalışma yolları ile ilgili kafamda sorular var. pm den skype alabilir miyim rica etsem. soru sorup silerim hergün rahatsız etmem gerekirseama şu sorulara kafamda cevap bulamadan başlayamıyorum olaya bir türlü yeniyim zaten. bot mu alsam vds mi yoksa server a mı 200 lira versem... vsvs gidiyor bazı sorular almış başını
![]()
Ben vds ile çalışıyorum hocam botla çalışmıyorum ve herşeyide manuel bi şekilde kendim giriyorum etiketinden reklam aralığına kadar.
yaptığım tek şey videoyu indirip renderlayıp yüklemek