Bir Başarı Hikayeside Benden :)

• Kullanıcı orcunkazan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
tebrikler hocam :D

server ile mi çalışıyorsunuz vds ile mi? vds ile render işlemi zor olmuyor mu? yt to yt çalışmaya başlıyorum kanal araştırmalarım var. bana botla mı yapmamı tavsiye edersniz bu işi yoksa vds ile mi? vds ile sistemimiz mesela freemake downloader ile bir kanalı vds ye indirip sonra manuel olarak tarayıcıdan kendi kanalımıza yüklememiz doğru bir çalışma tarzı mı oluyor? yt to yt de direk olarak kanalı çek ve kopyala olarak mı çalışıyorsunuz, dünya engeli ve eşleşenleri silerek geri kalan ile yola devam ederim mantığı ile. tabi güzel kopyalanıcak kanallar bulmak şart bu yolda.

nasıl çalışmam gerektiğini anladım ama çalışma yolları ile ilgili kafamda sorular var. pm den skype alabilir miyim rica etsem. soru sorup silerim hergün rahatsız etmem gerekirse :D ama şu sorulara kafamda cevap bulamadan başlayamıyorum olaya bir türlü yeniyim zaten. bot mu alsam vds mi yoksa server a mı 200 lira versem... vsvs gidiyor bazı sorular almış başını :D

Ben vds ile çalışıyorum hocam botla çalışmıyorum ve herşeyide manuel bi şekilde kendim giriyorum etiketinden reklam aralığına kadar.
yaptığım tek şey videoyu indirip renderlayıp yüklemek :)

ozaman hocam yt to yt çalışıp partnere bağlayanlar için render yapmayada gerek yok değil mi? çünkü yt to yt de çogunlukla ülem geliyor, o da partnerde önemsiz.

e uğraşmayıp az da olsa telif dünya engeli vs. gelen videoları da sileriz. mantıklı olan bu değil mi spamda :D

Ben renderlamadan videoları yüklemem hocam. Youtube yeni şeyleri sever. Renderlandıktan sonra yeni bir kimliğe kavuşan videoların daha iyi indexlendiğini düşünüyorum. Buda daha çok izleniyor demek

helal olsun hocam belirtiniz sürelerde bende serkan abiyle tanışım kolları sıvadım bu işe ama sonuc negatif aylık 30 40 tl yi anca görüyorum

bu badireler seni pişirmiş. sıra sende !.. bizi pişir. anlatımın için teşekkürler :D

sabır,sabır,sabır yılmadan çalışmak derim ben buna helal olsun hocam

ben de hikayenizin okuma-araştırma evresindeyim hocam ve dediğiniz gibi eksik kısım sanırım sistemi oturtmak kaldı. herkese bol kazançlar tekrardan...

Tebrikler gerçekten okumak bile iyi geldiii 2 aydır ugraşıyorum 40-50 dolar anca kazandm oda henüz yatırmadı bile quiz. pm attım bazı konularda sizden yardm talep ediyorum hocam sakıncası yoksa :) hayırlı günler bol kazanclar ytpara sakinleri :)

Şunu anlamış bulunuyorum [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] forumda resmen kategori dagıtıyor ve herkese bir şekilde yardımcı olmuş, millet fayda görmüş. Soruyorum [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] ulaşmak için nerden torpil bulmak lazım.

Asgari ücretle çalışmaktan bel kalmadı bende, hocam duy şu feryadımı bir el at :(

Şunu anlamış bulunuyorum @Serk@nYT forumda resmen kategori dagıtıyor ve herkese bir şekilde yardımcı olmuş, millet fayda görmüş. Soruyorum @Serk@nYT ulaşmak için nerden torpil bulmak lazım.

Asgari ücretle çalışmaktan bel kalmadı bende, hocam duy şu feryadımı bir el at :(
skypde davetini aldim ustad torpile filan gerek yok yogunum musait oldugumda kabul edecem rahat ol. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri