Bir başarı hikayeside ben ekliyeyim dedim.
Evet arkadaşlar ben 2013 yılının ağustos aylarında serkan hocanın videosuyla karşılaştım

ve tabiki acaba varmıdır böyle birşey diyerek hızla hesap açarak para kazanıcak hale geldim ama para kazanamadım

. Acaba para veriliyormu reklama tıklandığı zaman diye kafamda soru işaretleri varken kendi reklamımı tıklayarak gerçekten yansıdığını gördüm panelde

Daha sonra 08.2013/02.2014 tarihleri arasında sadece ama sadece forumdaki konuları okudum. Gerçekten kanal falan açmadım açtığım ilk kanal öylece duruyordu

bütün konuları okudum diyebilirim hatta bir konuyu en az 3-4 kere okudum da diyebilirim. Ama yetmiyordu okumak sürekli birşeyler eksik kalıyordu. Daha sonra kanal açmaya başladım ve videolar yüklemeye başladım. 1-2-10 kanal yaptım günlük kazancım 0.05,0.10 kuruş iken arkadaşlarım dalga geçiyorlardı 1 yılda 1 paket sigara parası çıkar diye şimdi görseniz hepsi peşimde bizede öğret şu işi diyolar
Benim için müthiş bir gelişme olan günlük 5-10 tl leri görmeye başladım derken bütün kanallarım kapandı para kazanmada gitti. Ama pes etmeyi sevmeyen bir yapım var bu yüzden yeniden başladım . Artık bot kullanmaya başlamıştım bot ile temmuz ayına kadar kanallar açtım teliften kapandı,kanallar açtım para kazanmam gitti,kanallar açtım spamdan gitti,kanallar açtım topluluktan kapandı. Yani bütün darbeleri yedim

Ama her resetlendiğimde daha büyük bir Hırs ve azimle sarıldım bu işe.
Artık birşeyler yapmalıyım diyordum ve VDS ile çalışma kararı aldım. Bu karar benim kazanmak için attığım en güzel adım oldu . Günlük 3 haneli kazançları ilk defa yakalamaya başladığım zamanlar oldu ama yine topluluktan kapandı 2 kerede VDS kullanırken resetlendim
Ve Benim için en büyük olay adsensemin banlanması oldu

partnerle tanıştım ve bir karar aldım. Henüz 4 haneli bir ödeme almamış olmama rağmen ( ilk defa alıcaktım adsende banlandı

) kendime direk 5 haneli bir ödeme alana kadar durmadan hergün 2 farklı içerikte kanal açacagım dedim. Ve başladım çalışmalara.Geçen ay il defa 4 haneli ödememi aldım ve bugün de 5 haneli ödememi aldım
Bu konuyu açtım çünkü Hedefime ulaştım

İnanılmaz mutluyum. İnsanoğlu istediği zaman başarıyor arkadaş yılmadan pes etmeden çalışınca emeğin karşılığını alıyorsun yani . Burdan tekrar [MENTION=7902]serkan[/MENTION]yt hocama çok teşekkür ediyorum bizlere böyle bir ekmek kapısı tanıttığı için .
Yeni hedefim 6 hane

çalışmalara başladım bakalım ne zaman konusunu açabilirim
Not: Uzun gelebilir ama bu işten kazanamayan arkadaşların sonuna kadar okumasını tavsiye ediyorum eminim sizlere bir azim katacaktır