BIRAKIYORUM:kazanc saglayan teknik yontem ve iceriklerim

Konu başlığı bile
BIRAKIYORUM
Bırakıyorsanız neden hala yoğunsunuz bu kadar? Demekki bırakmaya niyetiniz yok gibi.

mumkun oldugunca cevap vermeye calisiyorum sanada vereyim
anlasilan o ki sana yazmadim diye zoruna gitmis alanlar ne kadar tesekkur edip memnun olduysa senin memnunuiyetsizliginde benim icin o kadar normaldir ama boyledir bu isler herkese nasip olmuyor iste saglicakla kal kardesim

Evet sana pm attım cevap vermeye bilirsin ama milleti tanımadan etmeden ön yargılı olman kötü birşey onu geçtim birşeyi yapıcaksan tam yap önce bedava sonra paralı doğru birşey değil benim fikrim bu.İlk önce iyilik yapıp sonra arada millete laf vurmak ücretsiz taktik verip sonra konu açıp 600 tl taktik vermek bence hoş değil.Zoruna gitme olayına gelirsek ben buna gülerim anca:D sen giderken bu işlerde biz geliyorduk ayrıca yaptığımız iyilikler çoğu kişi bilir zaten senin bildiğin sana kalsın nasipte olmasın biz neyse onu söylüyoruz sana attığım linkteki arkadaşı örnek al tavsiyem.

Sanada hayırlı satışlar

Son düzenleme:
bak begendim msjini sen dogdugunda ben tam 24 une giriyordum dogru sen gelirken ben gidiyormusum sen geldiginde bu dunyaya ben macinthos daydim belki ne oldugunuda bimezsin bi arastir googldan hatta google da yoktu o zamanlar
nedense genclere hic kizamam sanada kizmadim hic hayatta bol kazanclar,basarilar genc kardesim

bu arada begenenlerin eline saglik izmirli olunca daha bi keyif veriyo yemek saati biraz vakit buldum iyimis burda muhabbetler satis vesile oldu pek yazmazdima ama boyle

Son düzenleme:
bak begendim msjini sen dogdugunda ben tam 24 une giriyordum dogru sen gelirken ben gidiyormusum sen geldiginde bu dunyaya ben macinthos daydim belki ne oldugunuda bimezsin bi arastir googldan hatta google da yoktu o zamanlar
nedense genclere hic kizamam sanada kizmadim hic hayatta bol kazanclar,basarilar genc kardesim

Benden büyük olabilirsin benden önce doğdun diye herkese aynı davranmam kişiye göre davranıyorum.Hayatta senden yaşı küçük olup hayatı senden daha zor yaşayan belki bir çok insan olmuştur yaşa göre tecrübe olmuyor bazen belki bu kardeşinde bu yaşına gelmiş neler yaşamıştır yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum anlatsam inanıyorum başka şeyler yazardın buna %1000 eminim.

Sadece demek istediğim şuydu topluluk konusunda iyilik yaptın ama yapacağın iyiliği ben görüyorum bakıyorum kurnazlık v.s diyim pm atan insanlara cevap vermemen hoş değil insanların ne kadar iyilik yapıp etmediği bilmeden ön yargılı olman bu yaşına gelmissin eksik bırakmıssın o zaman.Ayrıca ücretsiz olup sonra ücretli olan satışlar karşıyım ben bunuda her zaman savunurum.

Polemik olsun istemiyorum.Hayırlı satışlar.

arkadaslar konuyu mecburen upluyorum ama baslangic konusuna yeni ekleme yapilmstir
(YENI EKLENMISTIR :3 yil askin sure icinde calisitigim ve bazilari render gerektiren farkli dillerde 60 dan fazla icerik video isimleriyle verilecktir)

an itibariyle kesin siparis 17 olmustur 30' kadar devam sonra stop yapilacak selamlarimla

Hayırlı satışlar abim, En azından Allah rızası için para almıyorsun :) tövbe tövbe. Gençlere fazla takma kafayı kanları kıpır kıpır onların :)

RiverStyx hocam pm ulasmiyo dolmus silmen lazim skype mevala11 uygundur eklersen

pm attim hocam elestirinle ilgili sende haklisinama ise yaramazsa satmam zaten garantide verdim ama gercekten vakit yok hepsini ayrintili anlatmaya
zaten bazilarini ayrintili anlatsam yontemi anlatmis gibi olur anladin o yuzden selamlarimla hocam

dedigim gibi satıcı sensin hocam,istedigin fiyata ve istedigin kişilere satmakda özgürsün tabiki.kimse sana gelipde zorla satıcaksın bana diyemez.ama yanlış anlaşılma olmaması açısından bi noktaya açıklık getirmek isterim;işe yarar-yaramaz olayı alıcının bilgisi ilede ilgilidir.bi arkadaş alır bunları,adam için resmen hazinedir çünkü içindekileri bilmiyordur kendisi.başka birisi alır,ufak 1-2 noktadan başka hiçbi işine yaramaz ve onun degeride ödedigi paranın yanında devede kulaktır.geçen gün bi satış konusu vardı kaliteli şekilde render alan bi arkadaş bunun satışı için konu açmıştı.bende kendisine attıgım mesajda bitek şeyi sordum;videolarla tektek ugraşmam gerekiyor mu yoksa toplu,hızlı render alabilirmiyim?tekli alınır dediginde o zaman işime yaramaz çünkü benim çalışmama uymuyor dedim ve kendiside bunu onayladı.senin yöntemle ilgili işime yarar mı yaramaz mı konusuda bu işte.birilerinin işine muhakkak yarar ama herkesin işine asla yarayamaz,hepimiz çalışma şekilleri,yöntemleri,yt konusunda bilgi ve tecrübeleri farklıdır çünkü.

uzun uzun bunu yazma sebebim;sadece bi önceki mesajımda sattıgın şey benim işime yarar mı yaramaz mı demek istedigimi açıklamaktı...

alacak arkadaşların umarım işine yarar,hayırlı satışlar.

aynen katiliyorum tesekkur ederim

Son düzenleme:

bu arada begenenlerin eline saglik izmirli olunca daha bi keyif veriyo yemek saati biraz vakit buldum iyimis burda muhabbetler satis vesile oldu pek yazmazdima ama boyle
macintosh diye yazılır :)

guncel siparis 19 kalan 11 dir bol kazanclar dilegiyle

para tatlıdır bu kadar içerik ve kazanıyorsanız neden bırakırsınız kımse bırakmaz alanların isimlerini paylasta bılelım

para tatlıdır bu kadar içerik ve kazanıyorsanız neden bırakırsınız kımse bırakmaz alanların isimlerini paylasta bılelım
mufettismisin dedektifmisin sen hocam? benzer msji atan bi arkadasa cevabi yazdim gerideki sayfakara bak gorursun
neden biraktigimi da yazdim konu basligina okumadan dalmissin konuya ha bu sebebi belki sen anlamazsin ama evli olanlar iyi anlar eger bekarsan evlenince sende anlarsin hadi selametle
ha konumu upladigin icinde tesekkur ederim ayrica

mesaja bakarmısınız [MENTION=14503]ytcuma[/MENTION]

satisa bomba kazancli bir icerik daha eklenmistir
guncel siparis 21 kalan 9
sali aksami konu kapatilcaktir

[MENTION=14503]ytcuma[/MENTION] hocam herkese aynı içerikleri (videoları) mi vereceksiniz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri