Biri Bana Yardım Etsin !

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Psi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sencene.com
Çalıştığım kategorideki ******** namussuz haysiyetsiz kişi yine bugn ondan öndeyim diye kanalımı kapattırdı. Allah rızası için biri yardım etsin bu kişiyle nasıl başa çıkacağım. Kazanamaz oldum bu haysiyetsiz yüzünden. İlk önce video ondan gerideydi sonra patladı ondan öne geçti 26 beğeni vardı bi anda 3 dislike geldi yine o kişinin olduğunu anladım bende onun videosunu şikayet ettim ama işe yaramıyor. Ne yapıyosa bilmiyorum. Benim kanallarımı kapattırıyor. Artık cidden bunaldım biri yardım etsin burdan yazamıyosa özel mesaj atsın bana nasıl başa çıkıcağımı söylesin cidden bunaldım sinnirden kendimi yiyorum.

Başka kategori bulacan kardeşim napalım yapacak hiç bişi yok

Çalıştığım kategorideki ******** namussuz haysiyetsiz kişi yine bugn ondan öndeyim diye kanalımı kapattırdı. Allah rızası için biri yardım etsin bu kişiyle nasıl başa çıkacağım. Kazanamaz oldum bu haysiyetsiz yüzünden. İlk önce video ondan gerideydi sonra patladı ondan öne geçti 26 beğeni vardı bi anda 3 dislike geldi yine o kişinin olduğunu anladım bende onun videosunu şikayet ettim ama işe yaramıyor. Ne yapıyosa bilmiyorum. Benim kanallarımı kapattırıyor. Artık cidden bunaldım biri yardım etsin burdan yazamıyosa özel mesaj atsın bana nasıl başa çıkıcağımı söylesin cidden bunaldım sinnirden kendimi yiyorum.

%100 onun yaptığını anlayamassın
özel mesaj at adama senmi yapıyosun deme niye flag atıyosun şikayet ediyosun de ters bişey derse bilki odur ozaman saldırırsın

%100 onun yaptığını anlayamassın
özel mesaj at adama senmi yapıyosun deme niye flag atıyosun şikayet ediyosun de ters bişey derse bilki odur ozaman saldırırsın

bundan önce onunla aynı videoları atarken ondan önce olduğum için 4 kanalımı daha kapattırdı mesaj attım flag niye atıyorsun diye kendi dilince bana küfürler savurdu. Çalıştığım kategoride kanalların kimin olduğu belli yeni kanal dahi açsa küçük resminden açıklamasndan bu kanal onun diyebiliyosun.

O yüzden kafaya geldinmi az gizliye al kafada durmasın indiriyorlar

Adamla anlaşmaya çalış sen atarsan bende atarım de rahat bırakır seni birsüre sonra

Sen zaten sahte flag atmissin youtube seni kaye almamis daha ne yapican sende sahte flag atmiisn bildigin

ne diyosun sen hayırdır üslubunu bil sinnirimi bozma benim. Ben her zaman hakkımla kazanmaya çalışıyorm. Flag atan sahte telif atanlarada her zaman sövmüşümdür. Konuştuklarına dikkat et papaz ettirme beni kendinle

ol nolacak lan açık açık flag attım diyon .Sinir olsan nolacak ****

video attım 5 dk sonra direk flag attlar bilerek.Nabayım şimdi bende o kategoriyi motor mu edeyim telif atarak ? yine sustum sessizce..

bu kadar rahatsız edici kelimeleri bir arada neden kullanıyorsun ayıp değilmi

[MENTION=12623]zack[/MENTION] ilgilen sen bi konula ortada olay

Bu insan olmayan varlıklar malesef forumdaki neredeyse çoğu kişinin belası ama yapacak birşey yok. O kişinin olduğu bile kesin değil adama saldıracaksın. Sana kesin o adam atıyormuş gibi gelen birşey bize şüphe yaratabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri