3380 de şuanda düşüş sürüyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
BTC yok bende ama baya takip ediyorum.
Spekülasyon fena var bu piyasada, JP Morgan yetkilisi çıkıp Btc balon patlayabilir dedi, birde Çindeki bazı BTC siteleri dükkanı kapatıp işlem yapmayacaklarını duyurdular.
Ay sonu başka ülkelere kaydırabilirlermiş borsaları.
Bu 2 olaydan sonra en iyimser tahmin 2800$'a kadar düşer denildi, şuan freni patlamış kamyon gibi aşağı gidiyor.
Dip noktalar büyük ihtimal 2500$ felan, uzman değilim ama tekrar çıkabilir ondan sonraki dönemde.
Abd yada Rusyada birkaç önlem alsa borsalarla ilgili o zaman banko 1500$ düşerdi ama o ülkelerden bir açıklama yok.
+ BTc genelde C.tesi-Pazar geceleri yükselişe geçiyor nedenini bende bilmiyorum ama genelde öyle.
Yazdıklarım YTD değil, zaten dediğim gibi elimde 0.000000001 Btc bile yok, sadece takip ettiğim kadarıyla yazıyorum.
kesinlikle tekrar yükselecek şuan panik havası olduğundan herkes hızlı bir şekilde çalışıyor, hızlı satmak içinde birbirlerinin önünde fiyat alabilmek için daha düşük daha düşük bir fiyatta satış oluyor eldeki btcler bitmeye başlayınca patlama olacak.
piyasaları takip edin satanlar hep 0.0211 btc 0.253 btc yani küçük esnaf alımlara bakın 11 btc, 25btc gibi
yani güçlü birileri ne kadar btc varsa topluyor birkaç güne patlama olur.
yatırım tavsiyesi değildir kendi fikirlerim
![]()
[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] ne sistemi hocam moonkey mi kullanıyorsun?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.