Bitcoin 2.000 USD'yi Geçti!

BTC yok bende ama baya takip ediyorum.
Spekülasyon fena var bu piyasada, JP Morgan yetkilisi çıkıp Btc balon patlayabilir dedi, birde Çindeki bazı BTC siteleri dükkanı kapatıp işlem yapmayacaklarını duyurdular.
Ay sonu başka ülkelere kaydırabilirlermiş borsaları.
Bu 2 olaydan sonra en iyimser tahmin 2800$'a kadar düşer denildi, şuan freni patlamış kamyon gibi aşağı gidiyor.
Dip noktalar büyük ihtimal 2500$ felan, uzman değilim ama tekrar çıkabilir ondan sonraki dönemde.
Abd yada Rusyada birkaç önlem alsa borsalarla ilgili o zaman banko 1500$ düşerdi ama o ülkelerden bir açıklama yok.
+ BTc genelde C.tesi-Pazar geceleri yükselişe geçiyor nedenini bende bilmiyorum ama genelde öyle.
Yazdıklarım YTD değil, zaten dediğim gibi elimde 0.000000001 Btc bile yok, sadece takip ettiğim kadarıyla yazıyorum.

çinin yaptırımı.... korenin füze denemeleri .. savaş söylentileri derken btc 2000 ler altına geriler

Son düzenleme:
BTC yok bende ama baya takip ediyorum.
Spekülasyon fena var bu piyasada, JP Morgan yetkilisi çıkıp Btc balon patlayabilir dedi, birde Çindeki bazı BTC siteleri dükkanı kapatıp işlem yapmayacaklarını duyurdular.
Ay sonu başka ülkelere kaydırabilirlermiş borsaları.
Bu 2 olaydan sonra en iyimser tahmin 2800$'a kadar düşer denildi, şuan freni patlamış kamyon gibi aşağı gidiyor.
Dip noktalar büyük ihtimal 2500$ felan, uzman değilim ama tekrar çıkabilir ondan sonraki dönemde.
Abd yada Rusyada birkaç önlem alsa borsalarla ilgili o zaman banko 1500$ düşerdi ama o ülkelerden bir açıklama yok.
+ BTc genelde C.tesi-Pazar geceleri yükselişe geçiyor nedenini bende bilmiyorum ama genelde öyle.
Yazdıklarım YTD değil, zaten dediğim gibi elimde 0.000000001 Btc bile yok, sadece takip ettiğim kadarıyla yazıyorum.

Güzel özet 30/09/2017 de bazı aracı kurum borsaları(btc dönüşümdü) dükkanı kapatıyor. Bu kurumlardan çıkış var malum. Birde üst üste gelen Arkadaşın bahsettiği açıklamalar olumsuz etkiliyor BTC yi... Çinde kara para ile mücadelede BTC ler le ilgili sıkıntılı durum var, var demişti öncesinde resmi çin yetkilileri.. en öncesinde de JP Morgan yetkilisi çıkıp , balon açıklamaları var BTC lerle İlgili. Durumlar malum panik oluşturdu. Ciddi karda olan birey/kurumlarda bu haberler sonrası satış posizyonu aldı btc lerde. Şuan süreç öyle gidiyor.

30 09 2017 de büyük bazı btc borsaların kapanması durumu nasıl etkiler ? yenileri açılır mı? kimse net bişe bilmiyor. Bende sigaraparası btc + altcoinler var. %100 üzere karda idim biraz karda azalmalarım mevcut. Ya nasip :D

Gerçi bende türk borsa+altın+usd+TL+ gibi alternatiflerde var. Üniversite yıllarında Tek Sepete yatırım yaptığımda acılarını çok çektim, tek sepete girmem ömrü billah... Finans işler böyle... Bir bakmışsın yerlerde, bir bakmışsın yukarılardasın. Hİç anlamadan ...

Zamanında fortisbank vardı. finanbankla birleşmeden önce. Habere güvendim aldım. Ama %45 diplere gitti param adım adım düştü. %50 lere deymiştir zarar... derken 3 ay sonra haber geldi. zarar sıfır.. ardından da kar yaptım haber gerçek olunca ve çıkmıştım. Yani bu psikolojileri ozaman yaşadığımdan olsa gerek gün gün, şuan ne olsa kaldırıyorum durumları.

kesinlikle tekrar yükselecek şuan panik havası olduğundan herkes hızlı bir şekilde çalışıyor, hızlı satmak içinde birbirlerinin önünde fiyat alabilmek için daha düşük daha düşük bir fiyatta satış oluyor eldeki btcler bitmeye başlayınca patlama olacak.
piyasaları takip edin satanlar hep 0.0211 btc 0.253 btc yani küçük esnaf alımlara bakın 11 btc, 25btc gibi
yani güçlü birileri ne kadar btc varsa topluyor birkaç güne patlama olur.
yatırım tavsiyesi değildir kendi fikirlerim

5GR6dq.png

kesinlikle tekrar yükselecek şuan panik havası olduğundan herkes hızlı bir şekilde çalışıyor, hızlı satmak içinde birbirlerinin önünde fiyat alabilmek için daha düşük daha düşük bir fiyatta satış oluyor eldeki btcler bitmeye başlayınca patlama olacak.
piyasaları takip edin satanlar hep 0.0211 btc 0.253 btc yani küçük esnaf alımlara bakın 11 btc, 25btc gibi
yani güçlü birileri ne kadar btc varsa topluyor birkaç güne patlama olur.
yatırım tavsiyesi değildir kendi fikirlerim

5GR6dq.png

Çokgüzel Özet geçmişsiniz hocam.bu işlerde korkmayan kazanacak küçük balıklar büyüklere av olacak

3000 in altını gördü benim tahminim 1800-2000 lerde fırlayacak ve kimseye kasım 7 den önce almasını önermiyorum :) kasımın ilk haftası sancılı olabilir...

Resmen dolap ben yazdığımda btc 3074'dü şuan 3600 bundan bahsediyordum tekrar yükseliyor birileri çekti btcleri herşey planlı yani.

+%6 yukselmiş şuan düşüşden sonra. 114.000,00 tl lerde şuan . tc saat 18:18

Mario Draghi: Avrupa Merkez Bankası’nın Bitcoin’i düzenleme gücü yok...
haber üzerine btc yükselik yaşadı

14.270,00 lerde...
avrupa merkez bankası başkanıdır. Avrupa ülkelerinin para basım faiz vb.. işleri...

az önceki haberi olabildiğince orjinal haber ajansı linki ile veremedim. Şuan bilindik bir haber ajansından eklemeye çalışıcam. spam olarak algılamayın lütfen.

"Çin' in sanal paraları engelleme girişimlerine karşın Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Mario Dragh' nin Bitcoin'i yasaklamanın veya kontrol etmenin bir yolu olmadığını söylemesi ile bu para birimi bugün 4.100 doların (14.600 TL) üzerini gördü."

Draghi itiraf etti, bitcoin u?u?a ge?ti - T?rkiye'nin bir numaral? finans ve ekonomi portal? uzmanpara.com.

ateşleyeyim konuyu biraz
an itibariyle 4.909 $

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri