bitcoin uzun vadede pişmanlık olabilir, sonuçta sanal para birimi, bir aksilik çıkarsa dipe vurabilir,
paranız varsa normal borsada aselsana basın,
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bitcoin uzun vadede pişmanlık olabilir, sonuçta sanal para birimi, bir aksilik çıkarsa dipe vurabilir,
evi arabayı satıp btc alma zamanı gelmiş koşun
en kısa süre içinde 10k paramı borsadan btcye aktaracam
tavsiye edebileceğiniz sağlam btc alım şirketi komisyonu uygun olan bir yer var mı
Bitcoini olan herkesden özür diliyorum 16200 tl den 1 bitcoin aldım o an düşmeye başladı ve şuan 12 400 civarı bekleyin ben bozdurduktan sonra çıkacaktır her zaman ki gibi başladığım an koca btc çöktü şuan inatlaşıyorum bazıları 700 dolar olacak diyor ne yapam kararsız kaldım ...
Daha önceki talihsizliklerim
mmm girdim 3 gün sonra kapandı
çalıştığım 3 dershane kapandı
aldığım nerdeyse youtube kanalların yüzde 99 u kapandı
ama Allah dan umut kesilmez 3 ağıza 3 burna ve tüm vücut aslında o kısımda da bir sıkıntı yok ama hayırlısı....
Bitcoini olan herkesden özür diliyorum 16200 tl den 1 bitcoin aldım o an düşmeye başladı ve şuan 12 400 civarı bekleyin ben bozdurduktan sonra çıkacaktır her zaman ki gibi başladığım an koca btc çöktü şuan inatlaşıyorum bazıları 700 dolar olacak diyor ne yapam kararsız kaldım ...
Daha önceki talihsizliklerim
mmm girdim 3 gün sonra kapandı
çalıştığım 3 dershane kapandı
aldığım nerdeyse youtube kanalların yüzde 99 u kapandı
ama Allah dan umut kesilmez 3 ağıza 3 burna ve tüm vücut aslında o kısımda da bir sıkıntı yok ama hayırlısı....
Tahminler nedir.
Tahminler nedir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.