Bitcoin 6000 Usd'yi Geçti.

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bitcoin

WaDa

Kayıtlı Üye
Bitcoin 2.000 USD'yi Geçti!

Bitcoin 3800 Doları Geçti :)

Bide 6000 Konusu Açalım Dedim :)
Benim gibi almayanlar başını daşlara vursun :D

Birazda Nostalji :eek: :mad: :(
Koinim.com da yaptığım ilk bitcoin alım görüntüsü
ZOZM53.png

2500 TL ye TOPLAM 0.545 Bitcoin Almışım
Şuanki Değeri 12300 TL :mad:

Bi arkadaşım Ağustosta 7.7 Bitcoini 99 Bin TL ye Sattı Şuanki Değeri 173 BİN TL 2 ay beklese 2 katını alacaktı hay kafasına s**** :mad:
Bi arkadaşım Marginde kaldıraçlı işlem yaparak 50 bitcoin kaybetti şuanki değerini siz hesaplayın o zaman 250 bin tl yapıyordu
KAMU SPOTU KALDIRAÇLI İŞLEM (MARGİN) YAPMAYIN.

Gözlük Çok Yaratıcı olmuş eklemek istedim. :)

41LgFuAz3%2BL.jpg

Son düzenleme:
En az 3 yılı daha var.Bu fiyatla bile almayanların ilerde pişman olması muhtemel.

8500'ken aldırmayan kuzenimi sevgiyle anıyorum.

Bitcoin 250 dolar seviyesinde bu kadar olur mu 500 de 1000 de 3000de 5000de 6000de arkadaşlar bitcoin böyle birşey hangi seviyeden alırsanız alın zarar etmessiniz.10.000 dolar olucak 50.000 dolar olucak 100.000 dolar olucak.Ünlü ekonomi uzmanları bitcoin 1.000.000 dolar olucağını bile söylüyor.Çok ilerde elinizde 1 btc olması servet olucak arkadaşlar

Şubat ayında 2 btc bozdurmuştum yaklaşık 8K tl'ye
[MENTION=13872]Psi[/MENTION] hocam bilir :D şimdi 45k nerdeyse :(

Bitcoinden sonra bu seviyelere yakın yaklaşabilecek coin tahminlerinizi alabilirmiyim? ben LTC iyi yerlere gelebilir diye düşünüyorum

fazla degil 12 bin flnda girelim çok geç kaldık biz girsek batar diyen arkadaslaraıma burdan sövmüyorum.

lan düşünüyorum da ilk çıktığında 100 bitcoin alsaydım şimdi zengin olmuştum :D
ah vah etmeye gerek yok vizyonsuzluk bizi bu hale getirdi :D

Para yok alamıyoruz.
Keşke alabilseydik.
:D

ne dıosunz ya 4000 mı oldu yuhya..
gecen bıkac yıl once arkadasım almıstı bıraz banada soledı bole bısy var dedı oneya demıstım..ulan oneya dıycegını azıcıkta ondan alalım de...10k lık alsydık ıkıyıl once sımdı ıyı kardydık rıske gırıp evı rabayı satıp alsk sanrm uctuyduk:(

bunun bi sınırı yok mu nereye kadar çıkacak böyle

O 50 bitcoin kaybeden arkadaşı duydum. Forum üyesiydi yanlış hatırmaıyorsam:)

350 tl iken 4 bitcoin almıştım :D

not : 600 tl de satmıştım

şeytan diyo çek bankanın verdiği kadar kredi bas hepsini btc ye 2-3 ay sonra kapatırsın borcunu ev alma btc al :D

Gerçekten inanılmaz bir şey yahu. Düşünsenize elinizde sanal bir para var. 60 kuruşa almıyorsunuz, bu ne yahu diyorsunuz. 3 4 sene sonra almadığınız şey 6 BİN DOLAR! oluyor. Gerçekten akıl almayacak bir iş.

yazarlari-en-iyi-anlatan-karikaturler_1254442.jpg

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri