ben valla 51k'yı beklicem
6 milyon'a böyle oluyosa. 64 milyon satılınca 50k'nın altına düşer 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben valla 51k'yı beklicem6 milyon'a böyle oluyosa. 64 milyon satılınca 50k'nın altına düşer
![]()
ben valla 51k'yı beklicem6 milyon'a böyle oluyosa. 64 milyon satılınca 50k'nın altına düşer
![]()
toplam 16 milyon bitcoin var piyasada hocam bu kadar düştüğünü ben biir kere şahit olduım 50k 51k imkansız bu benim tahminim tabi 1 saat içinde 65k aşağısınada inmez sadece tahmin
toplam 16 milyon bitcoin var piyasada hocam bu kadar düştüğünü ben biir kere şahit olduım 50k 51k imkansız bu benim tahminim tabi 1 saat içinde 65k aşağısınada inmez sadece tahmin
btcturke bak hocam
btcturk 50 bin gösteriyor paribu 63 bin ne iş
45 binden alış emri verdim. 50 binden alış emri vardı. Kaldırdım. bakalım alabilcek miyiz
45 binden alış emri verdim. 50 binden alış emri vardı. Kaldırdım. bakalım alabilcek miyiz
btctürk kafayı yemiş ne kar satışı yapılıyor orda biliyor musun sen hocam off ofbi anda uçar bence bilmiyorum oralar imkansız 14k dolar şuan 1btc bu arada 48klara düştü
---------- Spam Engelliyici 22:08 ---------- Önceki Mesaj 22:08 ----------
hocam net belli olay tahmin felan değil sayılarla oynayıp kazanıyorlar
btcturk 69 tlden satıyor suanda hesabı olan alsın
bakın bu git gellerde koinesk hariç tüm siteler dondu işlem yapamıyorum btcturk paribu ikisi ozelikle işe yaramıyor
https://i.hizliresim.com/YOGaza.png
btctürk iyice abarttı sağlam vurgun yapıyolar şu an
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.