Bitcoin - Ana Konu

hazırmıyız düşüş yada patlama olacak. bu gece uzun olacak.
ben sahsen saattım hemen düşecegini düşündügümden

Abd borsalarında emtia grubunda (altın-bakır-gümüş) gibi vadeli pozisyonlarda satışa çıkacak bugün, ilk alış emirlerini girecekler, yarın abd borsaları açılınca hızlı bir yükselişte gelebilir düşüşte gelebilir.

Artık Bitcoin merkezi değildir, gibi lafları duysakta, Abd'li zenginlerin elinde oyuncak olabilir.
Adamlar dünyadaki paranın üçte birini kontrol ediyor.
( Sakın bana bitconin piyasadaki değeri şu kadar bu kadar yazmayın )
Btc manipülasyona zaten açık bir kriptoydu, artık kaderi Çinlilerin değilde Abd'lilerin elinde olacak gibi duruyor.

düşüyor ani çıkış yapıp dahada gerilemez dediğim gibi 65k+ lara geldi zaten bikaç güne +70k lara gelecek tl de olanlar fazla beklemeden btc ye çevirsin sadece öneri tabi sorumluluk sizde burayı okuyorsanız bi yönlendirme arıyorsunuzdur

düşüyor ani çıkış yapıp dahada gerilemez dediğim gibi 65k+ lara geldi zaten bikaç güne +70k lara gelecek tl de olanlar fazla beklemeden btc ye çevirsin sadece öneri tabi sorumluluk sizde burayı okuyorsanız bi yönlendirme arıyorsunuzdur

hocam sitenizin ''bitcoin bağışla'' yerine tıklıyorum ama bir şey olmuyor öyle kalıyor sayfa

hocam sitenizin ''bitcoin bağışla'' yerine tıklıyorum ama bir şey olmuyor öyle kalıyor sayfa

bağışlıcaksan hemen düzeltelim hocam problem değil :)
[MENTION=42857]Elenia Pol[/MENTION] şaka bi yana hocam şimdi ilgileniyorum günde 100+ kişi giriyor amacım insanlar işini görsün amme hizmeti yani :) her sitede var bizimkinde de olsun diye bende koydm :) bitcoinin resmi sitesine bile bağış yeri var

Son düzenleme:
bağışlıcaksan hemen düzeltelim hocam problem değil :)
[MENTION=42857]Elenia Pol[/MENTION] şaka bi yana hocam şimdi ilgileniyorum günde 100+ kişi giriyor amacım insanlar işini görsün amme hizmeti yani :) her sitede var bizimkinde de olsun diye bende koydm :) bitcoinin resmi sitesine bile bağış yeri var

güzel siteniz var hocam tek eksiği kaliteli anlaşılır grafik olmaması o da olur ise belki uzun vadede çok iyi yerlere gelir

kısa zamana 75+k da olur hocam ihtiyacın yoksa bozma haftaya çek

uzun süredir sadece yatırım yapıyorum hocam al-sat veya bozum hiç yapmadım anlamadığım için :D amaan zaten yükselir dedim ve hep uyudum. en iyisini mi yaptım yoksa?

Beklenenin aksine 10-18 aralık sürecinde türevlerin btc piyasasını olumsuz etkileyeceğini düşündüğümden 17-18bin usd lerde bozum yapıp olası kalp krizi riskimi en aza düşürmeyi planlıyorum :) hakkımızda hayırlısı tavsiyen için sağol.

uzun süredir sadece yatırım yapıyorum hocam al-sat veya bozum hiç yapmadım anlamadığım için :D amaan zaten yükselir dedim ve hep uyudum. en iyisini mi yaptım yoksa?

Beklenenin aksine 10-18 aralık sürecinde türevlerin btc piyasasını olumsuz etkileyeceğini düşündüğümden 17-18bin usd lerde bozum yapıp olası kalp krizi riskimi en aza düşürmeyi planlıyorum :) hakkımızda hayırlısı tavsiyen için sağol.

tabi hocam paramızı kurtarmakta mantıklı ama aksine olumlu etkiler diye düşünüyorum bende. hatta +90k lara fırlayabilir türk kurunda. Tabi tahminler birçokkez havada kalıyor uzmanlarınki bile. Ne olacağı belli olmuyor

Arkadaşlar mesela benim kârım 80 tl diyelim, ben sadece kârımı bozdurmak istiyorum öyle olunca. Ana paradan eksilme olurmu :) tüm btc mi bozdurmak istemiyorum.

ufak bitcoin transferlerini kesinlikle tavsiye etmiyorum çok fena komisyon kurbanı oldum tecrübelerimi aktarıyorum dikkate alın lütfn

Dolar cinsine bakma hocam btc cinsine bak :D yukardan USD yerin BTC ye tıkla hepsi btc ye oranlı olduğu için yükseliyo gözüküyo ama çoğu %10 a yakın düşüşte :D

Kardeşim ama o mantıkla hiçbir altcoin tam anlamıyla kazandırmaz ki. Çünkü bitcoin 5 hanelerde ve çok küçük yüzdeli artış yapsa bile diğer coinler daha fazla oranda artış sağlasa da BTC oranla elbette daha az kazandırmış olur :)

Ama misal ben BTC'i görmezden gelip dün 1400 dolarlık LTC yatırımı yapsam bugün aynı saatte 300 dolar civarı kâr etmiş olurdum. Aynı şekilde dün yapılacak 800 dolarlık Waves yatırımı da bugün aynı saatlerde yaklaşık 300 dolar kâr bırakmış olacaktı :) Bu durumda nasıl düşüşteler diyorsun onu anlamıyorum. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri