Bitcoin uçaşa geçti 2017 model araba gelioo mu ?![]()
dur gözünü seveyim nazar değdirmeyin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bitcoin uçaşa geçti 2017 model araba gelioo mu ?![]()
aynen hocambugün almadıgımız her bitcoin için,bi sonraki gün daha da çok pişman olmaya devamelde para yokki,3-5 kuruş da olsa alıp bi kenara koyalım.ah ulan yt ah...
düşüyor ani çıkış yapıp dahada gerilemez dediğim gibi 65k+ lara geldi zaten bikaç güne +70k lara gelecek tl de olanlar fazla beklemeden btc ye çevirsin sadece öneri tabi sorumluluk sizde burayı okuyorsanız bi yönlendirme arıyorsunuzdur
hocam sitenizin ''bitcoin bağışla'' yerine tıklıyorum ama bir şey olmuyor öyle kalıyor sayfa
bağışlıcaksan hemen düzeltelim hocam problem değil
[MENTION=42857]Elenia Pol[/MENTION] şaka bi yana hocam şimdi ilgileniyorum günde 100+ kişi giriyor amacım insanlar işini görsün amme hizmeti yaniher sitede var bizimkinde de olsun diye bende koydm
bitcoinin resmi sitesine bile bağış yeri var
güzel siteniz var hocam tek eksiği kaliteli anlaşılır grafik olmaması o da olur ise belki uzun vadede çok iyi yerlere gelir
sabaha kadar biraz şişerse yarın ilk defa btc bozacağım. olur da tersine giderse uyumaya devam
kısa zamana 75+k da olur hocam ihtiyacın yoksa bozma haftaya çek
uzun süredir sadece yatırım yapıyorum hocam al-sat veya bozum hiç yapmadım anlamadığım içinamaan zaten yükselir dedim ve hep uyudum. en iyisini mi yaptım yoksa?
Beklenenin aksine 10-18 aralık sürecinde türevlerin btc piyasasını olumsuz etkileyeceğini düşündüğümden 17-18bin usd lerde bozum yapıp olası kalp krizi riskimi en aza düşürmeyi planlıyorumhakkımızda hayırlısı tavsiyen için sağol.
Bugün başta BTC olmak üzere ilk 100'deki neredeyse tüm coinler artışta https://coinmarketcap.com/coins/
Arkadaşlar mesela benim kârım 80 tl diyelim, ben sadece kârımı bozdurmak istiyorum öyle olunca. Ana paradan eksilme olurmutüm btc mi bozdurmak istemiyorum.
Dolar cinsine bakma hocam btc cinsine bakyukardan USD yerin BTC ye tıkla hepsi btc ye oranlı olduğu için yükseliyo gözüküyo ama çoğu %10 a yakın düşüşte
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.