Bitcoin - Ana Konu

25990553_10210754899004743_1447184306_n.md.jpg


ölmek için güzel bir gün :D :D

Hatıra olarak saklayın bence...
İleride "milyonlarla oynadım" dersiniz. :D

Sistem düzeldi şu anda...
Hızla yükseliyor BTC...
50 bin küsürlerdeyken alanlar sağlam kâr yaptılar. :)
 
Paribu iyice saçmaladı, piyasa fiyatlarıyla arasında 4bin usd fark var. şu tufan bitsin en kısa sürede başka siteye taşınacağım
 
Neredeyse bütün coinlerde düşüş hatta sanki çöküş var. Sebebi nedir? Ve ne kadar sürecek bilen veya fikri olan var mı?
 
Neredeyse bütün coinlerde düşüş hatta sanki çöküş var. Sebebi nedir? Ve ne kadar sürecek bilen veya fikri olan var mı?

tek sebep söylemek doğru olmaz hocam birçok sebebi var, işlem yoğunluğu, btc transfer fee lerinin yüksek olması, özellikle ABD nin hala btc piyasasını manipüle etmesi küçük yatırımcıları korkuttu ve satmaya yöneltti. 2011 den beri buna benzer düşüşler çokça var yani bu btc'nin ilk taklası değil. Diğer coinler düne kadar yine ayakta durabildi btc karşısında ama bugün birçoğu resmen dip yapıyor. Bu düşüş mutlaka sona erecektir
 
Ben cüzdana çekmeseydim şu an sanırım bütün btc'lerı satip piyasadan elimi ayağımı çekmiştim. Anlık strese kapılıp satmanın önüne başka türlü geçilemiyor.

3-4 gün önce btc yi bozup altlara dağıtmıştım, dün 15binlere gerileyince zamanı geldi diyip btc ye geri döndüm. Bugün paraşütsüz düşüyor, gemileri yaktım direnmeye devam :) cüzdan dediğin gibi en mantıklısı.
 
Paribu sağolsun o 40 bin tlleri göremedik. 35 bin gören bile varmış. Kaç saattir başındayım göremedim o rakamları.
 
17k dolar ortalama ile kaldık btc de son 1 parça daha alım yapıp beklemeye geçicem.12-13k dolar arasından alım yapabilirim ortalamam da en fazla 16k civarına düşer.Yüksekten girererk hata yaptım düşüş beklenirken ama toparlaması da uzun sürmez diye düşünüyorum.Borsa olarak poloniex de al sat yapıyorum tr de fiyatlar halen dolar bazında yüksek hiç değilse bankaya çekerken yüzde 10-20 kar etme şansımız var .
 
%20 zarar ile btc alanlar var. Yükseleceğinden o kadar emin adamlar
 
Bizim borsanın iyi yanı, pahalı alıyorsun ama satacakken de pahalı satıyorsun, çok zarar ettirmiyor. Btcturk'ten 71k, 68k, 65k tan 0.3er, toplam 0.9 btc aldım, alış ortalamam 68k olmuş oldu. Şuanda da satış fiyatı 66k zaten. Çok büyük düşüşler olma ihtimaline karşı(10k dolar altı) da 13 bin tl nakitte bekletiyorum, alış ortalamamı gerekirse düşürmek için.

Edit: 2 saat bilgisayar başında durdum, Btcturk'te al-sat yaparak ilk başta biraz zarar yaptım, sonrasında ilk alış maliyetimi 68 binden 67 bine düşürdüm.

Düşüşü görünce 64 binden tlye çevirdim hızlıca zararına. Şuan şelale gibi akıyor aşağıya 11.5k doları yokladı, daha tam tepkiyi veremedi bizim borsalar. Düşüş devam ederse 50 bin ve hatta daha aşağısını bile görebilir.
 
Düşüşü görünce 64 binden tlye çevirdim hızlıca zararına. Şuan şelale gibi akıyor aşağıya 11.5k doları yokladı, daha tam tepkiyi veremedi bizim borsalar. Düşüş devam ederse 50 bin ve hatta daha aşağısını bile görebilir.

BTC 5.000 dolara felan düşerse bizde belki 50K ya iner borsalar.
 
Tahminlerim doğrultusunda 78bin den çıkmıştım bir kaç gün önce. Sebebine gelirsek bitcoin artık herkes tarafından konuşulur ve bilinir oldu fakat hala pastanın ne kadarı yatırımcılarda belli değil. Balinalar BTC yi yönettikçe riski asla unutmayın.

Alım yapan arkadaşlar günlük grafikleri inceleyin aşağı yönlü olan hareketi görürsünüz. BTC destek noktası falan tanımaz! Doğru zamanda ivmelenmeye başladığında grafiğin altının az üstünden alın :D Acele etmeyin (: Yatırım tavsiyesi değildir.


Herkese bol kazançlar.
 
btc felaket düşüşte, sakinleşmeden alım yapmayın, 3-4 saat önceki hafif artışı görünce aldığınız btclerden de zarar edeceksiniz çünkü balinaların taktiğiydi pump dump.. şimdi tekrar düşürüyorlar o alımlarda zarar ettirdi size.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri