![]()
ölmek için güzel bir gün![]()
![]()
Hatıra olarak saklayın bence...
İleride "milyonlarla oynadım" dersiniz.
Sistem düzeldi şu anda...
Hızla yükseliyor BTC...
50 bin küsürlerdeyken alanlar sağlam kâr yaptılar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
ölmek için güzel bir gün![]()
![]()
Neredeyse bütün coinlerde düşüş hatta sanki çöküş var. Sebebi nedir? Ve ne kadar sürecek bilen veya fikri olan var mı?
Paribu iyice saçmaladı, piyasa fiyatlarıyla arasında 4bin usd fark var. şu tufan bitsin en kısa sürede başka siteye taşınacağım
diğer sitelere bence hiç bulaşma en iyisi paribu hocam
nano alıp ne varsa içine atmayı düşünüyorum bu türk borsaları beni geriyor
Ben cüzdana çekmeseydim şu an sanırım bütün btc'lerı satip piyasadan elimi ayağımı çekmiştim. Anlık strese kapılıp satmanın önüne başka türlü geçilemiyor.
Paribu sağolsun o 40 bin tlleri göremedik. 35 bin gören bile varmış. Kaç saattir başındayım göremedim o rakamları.
Bizim borsanın iyi yanı, pahalı alıyorsun ama satacakken de pahalı satıyorsun, çok zarar ettirmiyor. Btcturk'ten 71k, 68k, 65k tan 0.3er, toplam 0.9 btc aldım, alış ortalamam 68k olmuş oldu. Şuanda da satış fiyatı 66k zaten. Çok büyük düşüşler olma ihtimaline karşı(10k dolar altı) da 13 bin tl nakitte bekletiyorum, alış ortalamamı gerekirse düşürmek için.
Edit: 2 saat bilgisayar başında durdum, Btcturk'te al-sat yaparak ilk başta biraz zarar yaptım, sonrasında ilk alış maliyetimi 68 binden 67 bine düşürdüm.
Düşüşü görünce 64 binden tlye çevirdim hızlıca zararına. Şuan şelale gibi akıyor aşağıya 11.5k doları yokladı, daha tam tepkiyi veremedi bizim borsalar. Düşüş devam ederse 50 bin ve hatta daha aşağısını bile görebilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.