7,000 usd önenmli direnç. düşüş haberide zaten bitti 48 saat geçti abd açıklamasından sonra. denge noktası 7,000 usd üzeri olacaktır bence. panik havaıda bitince. rayına oturur... bir düşüş beklenıyordu. oda mana gerçekleşti. daha sağlam biçimde aynı noktalara gelebilir diye düşünüyorum.biraz alıp unutmakda fayda var bence. ama iniş çıkışlar illaki olur.
bence btc alıp, oradan bir kaç sağlam ucuz altcoin almak fena bi yatırım deil. sigara parası alıp unutmak için iyi fırsat. büyük toplu alımları desteklemıyorum tabi. bütçenizin %100 ünü tek alana yatırmayın asla ve asla. borsa, faiz, btc, tl yatırım, usd yatırım yada altın... parçalı olsun. diğeri düşerse, öbürü amorti eder...
bence btc alıp, oradan bir kaç sağlam ucuz altcoin almak fena bi yatırım deil. sigara parası alıp unutmak için iyi fırsat. büyük toplu alımları desteklemıyorum tabi. bütçenizin %100 ünü tek alana yatırmayın asla ve asla. borsa, faiz, btc, tl yatırım, usd yatırım yada altın... parçalı olsun. diğeri düşerse, öbürü amorti eder...