Bitcoin - Ana Konu

merhabalar. sormak isteğim busd ve usdt satışı yapan varmı? cüzdandan cüzdana

Bitcoin ne düştü be.. Şuan 270 bin alıp 3-5 yıl unatacaksın.
Tarihe not düşelim şuan malda olanlarda panik satışı yapmasın zararına satacağına beklesin ytd.

şuan elim de nakit olsa... uzun vade için üzülmeyeceğim miktarlar da girerdim.

Bitcoin anlık = 33.000$ civarlarında geziyor.
22-26bin dolar söylentileri vardı, balinalar o civara çekmeye çalışıyorlar büyük ihtimal.

30k $ doların altına düşmedikce ilk hedef 45k ! Kötü haberler üst üste geldi 22k görür mü sanmam çünkü bitcoin eskiye göre daha güçlü.

BTC'nin FBI tarafından hacklendiği haberi yapılmış bloomberg ve bir çok ABD'li basın organı tarafından birileri ABD'de bir şirketi dolandırmışlar 4 küsür milyon dolar civarı bu paraları BTC'ye çevirmişler ve FBI 2.4 milyondolarlık BTC'yi hackleyerek geri almayı başarmış. Bu haber yüzünden çok daha büyük çöküşler gelebilir.

Japon mumları kullanıyor musun ? Heikin ashi kagi renko vs ?

Hayır standart olarak bunları kullanıyorum. Neden?
Bu arada paylaştığım yere gelmesinin imkansıza yakın olduğunu biliyorum. Öylesine bir çizim, 20k larda güçlü destek var daha aşağısına salmazlar. İddialı geldiyse eğer, farkındayım yani. :)

Hayır standart olarak bunları kullanıyorum. Neden?
Bu arada paylaştığım yere gelmesinin imkansıza yakın olduğunu biliyorum. Öylesine bir çizim, 20k larda güçlü destek var daha aşağısına salmazlar. İddialı geldiyse eğer, farkındayım yani. :)

Analize laf etmedim ya:) İndikatörlerin yatayda sapıtmasını engellemek için araştırma yapıyorum da heikin ashi normal mumlara göre daha iyi geldi. Onları araştırıyorum o yüzden sormuştum.

Analize laf etmedim ya:) İndikatörlerin yatayda sapıtmasını engellemek için araştırma yapıyorum da heikin ashi normal mumlara göre daha iyi geldi. Onları araştırıyorum o yüzden sormuştum.

Amatör olarak bir kaç senedir ilgileniyorum, böyle bir ayrımı duymadım açıkçası. Varsa bende öğrenmiş olurum bakalım.

aTvSTMDN

https://www.youtube.com/watch?v=553eHFYYfV0

İş yerlerinde kredi çekıp coin alanlar vardı Benimle beraber onlarda ayvayı yedi

Şuan iyice haber gündeminden düştüğü için gayet normal olduğunu düşünüyorum. Yt kanalları olan analistlerin hitleri de yerlerde, artık yeni yatırımcı pek gelmiyor gibi. Tamamen kişisel görüşüm. YTD

Reis ne diyorsun gelir mi 20-26 lar 😂😂

Ben algoritmik trade yapıyorum fiyatlara genelde bakmam twitter trendlerde gördüm öyle haberim oldu :) Price action yapan abilerimiz daha iyi bilir ben bilemem :D

---------- Spam Engelliyici 17:05 ---------- Önceki Mesaj 17:04 ----------

Şuan iyice haber gündeminden düştüğü için gayet normal olduğunu düşünüyorum. Yt kanalları olan analistlerin hitleri de yerlerde, artık yeni yatırımcı pek gelmiyor gibi. Tamamen kişisel görüşüm. YTD

Nerede çokluk orada kötülük oluyor zaten. İnsanların canı yanmadan dengeye otursa güzel olacak ama herkes ağlıyor.

Herkesin bitti dediği yerde ( Uzun vade ) sağlam bir alım yapacağım 3 parça şeklinde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri