Bitcoin Eriyor.

Santa

Yasaklanmış
1 hafta önce 51 bin kusurden 20 bin tllik btc alımı yaptım keşke yapmaz olaydım sizce bu düşüş devam edecek mi yoksa bekleteyim mi?

Böyle bir şey yaptıysan beklemeye hazır olduğun için yapmışsındır. Uzun vadeden zararınız olmayacaktır ama ben bile artık btcye inanmıyorum

1 hafta önce 51 bin kusurden 20 bin tllik btc alımı yaptım keşke yapmaz olaydım sizce bu düşüş devam edecek mi yoksa bekleteyim mi?

belki dahada düşer belki ikiye katlanır ne yapacağını bilemeyiz iyi haberler var mı onları araştır ama panik yapma

https://www.ytpara.com/179-bitcoin/

Forumun bu kısmına açabilirdin konuyu.
Panikle buraya açtın herhalde.
:D

Korkmana gerek yok, BTc hep bu şekilde hareket ediyor, BTC'Ye yatırım yaptıysan HODL denen şeyi uygulaman gerektiğini bilmelisin.
Btc 2-3 haftadır sürekli düşüyor zaten günde bazen 100$ bazen 300$ vs.
Bugünde 7000$ seviyelerini düşüp şuan 7100$ seviyelerinde.
Yarın bakarsın 8500$ tekrardan bakarsın 6500$ olur.
Btc işi böyle zaten.
Bol kazançlar.

ya arkadaş nie yüksekken alyıorsunuzki ahh bende bi para olacak öyle bi katlarımki ama yok işte korkma tekrar cıkar ama bekliceksin şuan düşmek zorunda biraz daha düşüp hızlı şekilde cıkıcak

ya arkadaş nie yüksekken alyıorsunuzki ahh bende bi para olacak öyle bi katlarımki ama yok işte korkma tekrar cıkar ama bekliceksin şuan düşmek zorunda biraz daha düşüp hızlı şekilde cıkıcak

yüsekken almadım ki yazmıyor ki alırken 3 gün sonra 40 bine düşecek diye.

yüsekken almadım ki yazmıyor ki alırken 3 gün sonra 40 bine düşecek diye.

olurmu canım senin aldın zamanlar 9bin dolar civarıydı ben hergün takip ediyorum 6bin dolara kadar düşücek benim tahminim sonra birden 10 -11 bine cıkıcak bakalım ne olur

6 bin doları görürse 0.5 btc alacağım.Nisan ayına kadar dokunmam.sabır çok önemli bu işlerde.

Ben pek BTC'den vs anlamıyorum tek bilgili olduğumu düşündüğüm hisse senetleri. Siz neden hisse senetlerine yoğunlaşmıyorsunuz? En azından pozitif bi yatırım neye göre çıkıp ineceğini öngörebilirsiniz.

uluslararası piyasalardaki olumsuzluk btc nin yükselmesin de en büyük sebep bence

Btc pek bilmem de hisse seneti gibi bir şeyleri neden denemiyorsunuz? Suriye'de güvenli bölge oluşturma çabası olmadan önceki dönemlerde güzel mevlalar kazanmıştım ondan sonra ABD ile sorunlar çıktığından biraz bekliyorum.

Biraz araştırmayla iyi paralar kazanabileceğinizi düşünüyorum.

Önünde sonunda yine çıkacaktır hocam. 60k (TL) civarıyken gelen ödemem bile hala duruyor :) Bana göre BTC uzun vadede zarar ettirmez. Şimdiye kadar da hiç etmedim. He yarın bir gün ihtiyacın olacak parayla yatırım yapıyorsan, ister btc olsun ister hisse senedi yine bir yerde zarar edersin.

Sanal para birimi Bitcoin'in değeri, Çin Merkez Bankası olarak hizmet veren Çin Halk Bankası (PBoC) Şangay merkezinin, "Bitcoin ve kripto para alım satımına karşı sıkı önlem alacağını" duyurmasının ardından yüzde 9 düşerek 6 bin 929 dolara geriledi.

BTC patlama yaptığında neden 5-6 yıl önce almadım diye pişman olmuştum şimdi alanlar da bi o kadar süre beklersin elinde tabi büyük alım yapmadan

Yılbaşı harcamaları dönemine giriyoruz, dolayısıyla küçük yatırımcılar ellerindekini bozdurmaya başladı, ayrıca Binance hakkında Çin'den gelen haberi balinalar satış baskısı yaratmak için kullandı, esasen kötü diyebileceğimiz bir haber yok, hatta geleceğe dair güzel umut dolu yatırım haberleri geliyor. Buna rağmen ibre aşağı yönlü seyrediyor.

Kısa vadede ise $6800'ü görüp 7K üstüne geri çıkan BTC haftaiçi biraz daha toparlayabilir ama hemen ardındanda tekrar 6K'ları test edebilir, yani hareketli olacak, özellikle Aralık ayındaki iniş çıkışlar çok fazla olacaktır.

2020'den önce bir yükseliş beklemiyorum kendi adıma. Ama alım fırsatı olduğunu da düşünüyorum bu seviyelerin, herkes kendi bekleme gücüne göre hesaplamalı, şayet 1 ay içinde BTC'ye yatırdığınızı bozdurmak durumunda kalacaksınız hiç bulaşmayın çünkü büyük ihtimalle zarar edersiniz.

Çinden gelen bir haber piyasayı alt üst etti. Oysa ki büyütülecek bir haber değildi ama işin içinde manipülasyoncular olunca piyasa bunddan bayağı etkilendi.

2020'de güzel haberler var. Hem blok ödülü yarılanması hem de libranın piyasaya çıkacak olması. Boğa dönemi ne zamanlar başlar önemli olan onu kestirebilmek...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri