Bize Fikir Ver Para Kazan!

• Kullanıcı Dksy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu sahibi bu yorumları görünce alınmasın.. arkadaşlar haklı

5 tl lafı geçmeseydi daha güzel bir konu ve akabinde güzel yorumlar gelebilirdi..

5 tl yi küçümsemeyelim arkadaşlar :D

bunu size bir fikirle ispat edeyim .

yırtık paranın geçerli olması için %50si elimizde olması gerekir

önce bir adet 5 tlyi %50 %50 ikiye bölün sonra bu parayı başka başka bankalarda iki tane 5 tl yapın oldumu 10 tl sonra bu 10 tlyi ikiye bölün onuda bankada 20 tl olarak değiştirin
bu şekilde çok kısa sürede zengin olabilirsiniz

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

5tlmi hesabıma gönderin

5 tl için fikrini satanın aklı var mıdır? Aklı olmayanın fikri olsa ne olur 5 para etmez :D

450 - 500 milyar veren melek yatırımcılar bile yüzde 10 vs alıyor yüzde 50 demişsin :D :D :D

5 Tl için fikrini satacak arkadaşa ben 5 tl vereyim fikrini satmasın :D

Yazılım ve yatırım gerekir belki milyon tl gerekir fikrim için fakat bunu sağlayacak yazılımcı ekip reklam pazarlama ekibi ve bütçeniz olduğunuza beni inandırmanız lazım:) eğer Web değil real sektör için fikir arıyorsanız 300 k tl bir miktarınız oldupunu kanıtladığınızda anlaşılabilir eğer istsnbuldaysanız

Sunacağım fikrin her kelimesine 5 tl verilecekse kabul.

adam bişi dedi ..dediğine diyeceğine pişman oldu yav:) bu forumda konu acarken çook ..lafları cımbızla çekmek lazım.düşünmek lazım üzerinde çoook... yoksa böyle geyik konusu oluveriyo

Fikir satma sitesi aç hocam, ibanı pm atıyorum :)

Bu işin tabiki de dikkat cekme tarafı hocam.

5tl 'lik fikirden pek hayır gelmez gibi::):)

Öyle demeyin ben bu 5 tl fikirlerle yola cıktım.

Şu 5 tl olayı olmayaydı daha iyi bi konu olurdu sanki. Olayı sulandıracak ve geyiğe dökecek gibi. Birde ortalama bütçe ile ilgili bilgi olsaymış fikirler de ona göre gelebilir. Bütçeniz Pazarda bi tezgah açacak kadarmı yoksa bi araç kiralama filosu kurabilecek kadar mı. Benim aklıma araç kiralama fikri geldi. O bölgede baya rabet gördüğünü duymuştum. Hayırlı işler...

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, ama şuna inanın bundan 1,5 sene önce ben o 5 tl denilen fikirlerle yola cıktım ve ALLAH bereket versin güzel kazandım, şimdi neden bu konu? Bir tık ileri gitmenin zamanı geldi diye düşünüyorum.

Oda güzel. :)

benim fikirimle binler ve trilyonlar kazanılması varken 5 tl olarak size niye sunuyum :) beklerim kendim yaparım daha iyi.

Herkesi oldugu gibi kabul etmek lazım, haklısınız.

Hocam birşey merak ettim yanlış anlamayın.. Diyelim ki çok güzel bir fikrim var , sizi arıyorum siz de bu fikir beş para etmez veya tutmaz diyorsunuz ve sonra benim fikrimi çalıp gidip %100 sizinmiş gibi kuruyorsunuz.. Buna ne demeli? Yani teoride güzel bir olay ama böyle bir ihtimal da var :D

Ticarette ahlak cok önemlidir, ama sizde haklısınız.
Müslüman bir ülkede kimsenin kimseye güveni kalmamış.
Fakat ticaret ahlakına uymak fazlasıyla kazandırıyor, kimseden zorla fikir almıyorum.
Ben konumu actım veren verir.

bana fikir verin 10 tl kazanın

Olur hocam veririm tabikide ben satış yatıgım bir konuyu konumuza ekliyeyim, begendiginiz ve kafanıza yatanlardan kaynak verir tanesinden 10 tl alırım.

20 TL ...

Yok mu arttıran :) ��

25 :)

5 liraya fikrini satanın fikrinden ne hayır beklersin. :D

Bakınçok yanlış taraftan bakıyorsunuz, ben o 5 tllik fikirlerle ister inanırsınız ister inanmazsınız şirket kuracak duruma geldim. Konuya ekleyeyim bir kaç konumu sizde inş. 5 tlik işlere girer kazanırsınız.

Normaldir sazan çok. :)

Simit Satın

5 tl mi alayım iban veriyorum

Ramazan aylarında bu işi zaten bir kaç kardeşimizle yapıyoruz, yaptıgımız bir iş bu simit satmak güzel ve kazancıda çok iyi.

Marketten 30 kurusa su alip pazarda isiklarda falan 1 tl ye satin sermayeyi cabuk cikarirsiniz.
5 tl yi hangi bankadan atiyosunuz ?

Marketten almıyoruz ama toptan bayilerden alıp yazın bir kac sahilde satışımız mevcut, degerli yorumunuz için teşekkürler.

rent a car

madem tüm masraflar sizden :D:D

Riskli ve kazancı az olan bir sektör.

Ben direkt ŞU siteyi bırakıyorum buraya :)

Diğerleri için bişi istemiyorum , sadece alttaki 90 iş için 90x5 yapalım hocam :)
İBAN Özelden PM atıyorum ;)

1. KOSGEB İÇİN 50 İŞ FİKRİ
  2. PARA KAZANDIRAN 10 HAZIR İŞ
  3. PARA BİRİKTİRMEK İÇİN 10 YOL
  4. STAND AÇILABİLECEK 10 İŞ FİKRİ
  5. EVDEN PARA KAZANDIRAN 10 İŞ
  6. ÇOK PARA KAZANDIRAN 5 İŞ

Ben 10 fikir versem direkt 50tl alacak mıyım?
Google'da iş fırsatları yazıp aratayım hemen çıkan sonuçları seninle paylaşırım.
50tl ateşlesen yeter.
:D

Fikrimi çalma :D Önce ben paylastım sana bu fikri 3 TL den satarım, Toptan fiyatına , Ayağın alışsın :D

http://www.ytpara.com/1604892-post15.html

Ekip olup bir proje yapıp özgün kanal açın.

Ücreti lösev bağışlayıp dekontu özelden ya da buradan gönderseniz sevinirim

Bu projemizi buradan bir kardeşimizle telefonda çok uzun konuştuk, düşündügümüz ve destekledigimiz bir alan.

Aaaaa fikir konusu geyik olmuş... Bol sermaye...Ucuz fikirler :):)

Evet forumlarda bu gibi sazanlar hep vardır ve olmaya devam edecektir. :)

Ayakkabı boyacılığı fikri iyidir. Sermayesi düşük geliri fazla. Girin gitsin hocam bende gelir boyatırım.

Bunu antalyamıza gelen yabancı turistler için düşünüyoruz, güzel bir fikir teşekkür ederim.

konu sahibi bu yorumları görünce alınmasın.. arkadaşlar haklı

5 tl lafı geçmeseydi daha güzel bir konu ve akabinde güzel yorumlar gelebilirdi..

Söyledigim gibi o 5 tl dikkat cekmek içindi ve cok başarılı oldu, forumlardan gelen yogun telefon ve mesajlara yetişemedigim iç,in tel numaramı kaldırmak zorunda kaldım. hep söyledim gene söylüyorum, ben o 5 tllik fikirlerle abartmıyorum A.Ş kurma noktasına geldim. :)

5 tl yi küçümsemeyelim arkadaşlar :D

bunu size bir fikirle ispat edeyim .

yırtık paranın geçerli olması için %50si elimizde olması gerekir

önce bir adet 5 tlyi %50 %50 ikiye bölün sonra bu parayı başka başka bankalarda iki tane 5 tl yapın oldumu 10 tl sonra bu 10 tlyi ikiye bölün onuda bankada 20 tl olarak değiştirin
bu şekilde çok kısa sürede zengin olabilirsiniz

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

5tlmi hesabıma gönderin

Tamam bayram bayram da. :)

5 tl için fikrini satanın aklı var mıdır? Aklı olmayanın fikri olsa ne olur 5 para etmez :D

Fikir satılmaz o 5 tl ile ben bir çok kişiyle iş yapıyorum, konuya diger tarafından bakın.

450 - 500 milyar veren melek yatırımcılar bile yüzde 10 vs alıyor yüzde 50 demişsin :D :D :D

Bir çok alanda %50 iş yapılıyor. :)

5 Tl için fikrini satacak arkadaşa ben 5 tl vereyim fikrini satmasın :D

Bence cebinde kalsın paran. :)

Yazılım ve yatırım gerekir belki milyon tl gerekir fikrim için fakat bunu sağlayacak yazılımcı ekip reklam pazarlama ekibi ve bütçeniz olduğunuza beni inandırmanız lazım:) eğer Web değil real sektör için fikir arıyorsanız 300 k tl bir miktarınız oldupunu kanıtladığınızda anlaşılabilir eğer istsnbuldaysanız

Sermayeyi ben verecegim için, sizin beni ikna etmeniz lazım, öncelikle 300 bin tl bir işe yatırım asla düşünmedim düşünmemde

Sunacağım fikrin her kelimesine 5 tl verilecekse kabul.

Güzel fikirler olursa tabikide 50 tl bile veririm, 5 tl dedigim gibi dikkat cekmek içindi çok başarılı oldu.

adam bişi dedi ..dediğine diyeceğine pişman oldu yav:) bu forumda konu acarken çook ..lafları cımbızla çekmek lazım.düşünmek lazım üzerinde çoook... yoksa böyle geyik konusu oluveriyo

Hayır aksine süper oldu. :)

Fikir satma sitesi aç hocam, ibanı pm atıyorum :)

Bu tür projeler zaten var, kazanc getirmiyor malesef.. bunuda düşündüm zamanında.

Günde 100 Fikir versek 500 Tl 10 günde 1000 fikir 5000 tl 30 günde 3000 fikir 15000 tl ciddi para beyler hafife almayın

Kücük hesaplar bunlar. :)

Şimdi Gelelim 5 TL Fikirler Ne Kadar Kazanç Saglıyor.

1) İnternet Cafede 1 Cola Karşılıgında Aldıgım Fikir: TIKLA Eh Artık 1,5 TL Teneke Cola İle Aldıgım Fikirle Ne Kadar Kazandıgımı Hesaplarsınız.

2) Lise Ögrencisi Bir Kardeşimden Ücretsiz Aldıgım Fikir TIKLA Bedavaya Aldıgım Bu Fikir Çok İyi Kazandırıyor.
Fakat Artık Yetişemedigim İçin Bedava Aldıgım Bu Fikri Bedavaya Kaynagını Dagıtıyorum TIKLA

3) Bir Sabah Spora Çıktım Ve Cöplerden Hurda Toplayan Birinle Tanştım Ortak Başladıgım Bir İş TIKLA Hurdası Olan Bana Ulaşabilir.

4) Bir Arkadaşımın 300 Bin TL Fikri Varmış Ama Yazılımcı Vs Vs Vs Ve Beni İkna Et Diyor. Hocam Ben Yazılımcıyım Ve Bu İşide Ücretli Zaten Yapıyorum TIKLA Bir İşin Olursa İndirimli Yaparım.

5) Bir Kardeşimden 1 TL Alıyorum, Ama Bakın Kaç TL Kazandırıyor TIKLA Fikir Ucuz Ama Kazanç Çok İyi.

6) Bedavaya Aldıgım Fikir, Bedava Oldugu İçin Kaynak Verebilirim TIKLA

7) Kardeşim Araba Kiralama İşi Yap Demiş, İyide Ben Bu İşi Hem Araba Hemde Yazlık Olarak Yapıyorum TIKLA Herkesede Yapmasını Tavsiye Ederim İyi Kazanırsınız.

8) Bir Kardeşimde Aklınca Alay Etmiş Ve Ücreti Darülaceze ye Bagışla Demiş, Yahu Ben Hemen Hemen Bütün Konularımda Bunu Yapıyor Ve Makbuzlarınıda Ekliyorum.
Al Bak Kardeşlik. TIKLA Ben Size Bu Şekilde En Az 500 Dekont Eklerim Peki Siz 1 Tane Bagış Dekontu Eklermisiniz? Neyse Bu İşler Gizli Olur.
Ben Neden Her Konuma Dekont Ekledim Merak Edersin Diye Yazayım, O Forumda Beni Örnek Alır Konu Sahipleri Onlarda Bagış Yapar Diyerek.

9) Bir Kardeşimiz de İş Aradıgını Yazmış Vs Vs Bir Kaç İş İlanimı Yazayım Sana Hangisi Sana Uyarsa Ve Halen İş Arıyorsan Buyur Gel Çalış.

1) İş İçin TIKLA
2) İş İçin TIKLA

Wesselam dedim ya bu yola ben böyle cıktım, ALLAH razı olsun gene sizler gibi kardeşlerimden aldıgım fikirlerle.
Yerli yabancı bir çok forumda da iş hayatıma bu 5 tl olan fikirlerle devam ediyorum. :)
Hatta bu forumdada iş yaptıgım bir çok arkadaşımız var.
Şimdi bana müsade Konuya Bir kaç ilanımı ekledim okurda iş yapmak isteyenle ortak iste yapabilirim ama şimdi malum vakit nakit ben kacar.

Konumuz GÜNCELDİR.

Herkese hayırlı işler, iyi forumlar.

Son düzenleme:
[MENTION=50157]Dksy[/MENTION] Vallaha özendim size hocam, bu kadar işin içinden çıkmak herkesin harcı değil, ama kazançlarınızıda az çok tahmin ediyorum harbiden helal oılsun.

burası r10 değil lütfen düzeltin
ayrıca skype adresiniz bulunamıyor
ortak proje düşünürseniz deli fikirlerim var ekleyin görüşelim

burası r10 değil lütfen düzeltin
ayrıca skype adresiniz bulunamıyor
ortak proje düşünürseniz deli fikirlerim var ekleyin görüşelim

Çok teşekkür ederim, konumuz hemen hemen bütün forumlarda multi olunca, copy paste yapıyorum. düzelltim :)

skype adresim [email protected] siz bulamıyorsanız pm atın ben eklerim geceleri acıyorum ok. o deli fikirlerden bakarsın hayata gecireceklerimiz cıkar.
Hepimiz kazanırız.

Çok teşekkür ederim, konumuz hemen hemen bütün forumlarda multi olunca, copy paste yapıyorum. düzelltim :)

skype adresim [email protected] siz bulamıyorsanız pm atın ben eklerim geceleri acıyorum ok. o deli fikirlerden bakarsın hayata gecireceklerimiz cıkar.
Hepimiz kazanırız.

Hassasiyetin için teşekkür ederim özelden msj atıyorum skype adresimi
bol kazançlar olsun

Sanırım konu başlıgını iyi okumadınız, bende bu fikirleri antalyada satıyorum.
İsterseniz konuyu bir daha okuyun.
Ha güzel iş fikirleri olursada hiç kacırmam.

Paylaşmak güzeldir iyi forumlar.

yani biz 5 tl ye fikir veriyoruz sizde satıyorsunuz Antalya'ya :D peki siz ne kadara satıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri