Bonzai Satıcısını Yakalayıp Döven Gençler (Küfür İçerir)

Saticiyi savunan arkadaslari anlayamiyorum.
Gariban falan demissiniz bu forumda millet keyiften mi YouTube ile ilgileniyor herkesin bi derdi bi skintisi var.
Her muskulu olan gariban dediğimiz insanlar boyle yaparsa mutlu mu olucaksiniz.
Her ne olursa olsun para için onurunu satmamali insan.

açıkcası esrar, bali, bonzai vs farketmez kullananlara hiç ama hiç acımıyorum. analarına, babalarına da acımıyorum. bunun sebebine gelecek olursak.

çocuğun mu var takip edeceksin. adam gibi yetiştireceksin evladını. bizim mahalle için söylüyorum esrar, bali tüketenlerin çoğu doğu ve güneydoğu insanı. bir sürü çocuk yapmışlar sokaklara salmışlar bunları. akşama kadar itlik peşinde koşan tipler.

düşük bel eşofman, bir de şapkaları vardır. uyuz bi şekilde takarlar bu şapkaları da. ben bunların hiç birşeylerine acımıyorum.

ha sokaklardan temizlenmesi gerekmiyor mu bonzai, esrar vs ne varsa işte. evet temizlenmeli. bizim gibi temiz insanlar için temizlenmeli. yoksa kullananlara bakarsanız hiç birinin ne bir vasfı vardır ne bir kişiliği. toplumun asalak bireyleridir.

Arkadaşlar ben üsküdarda oturuyorum yavustürk mahallesi var burda ben bu mahallenin girişinde bir büfede bazen çaılışıyorum bu mahallenin içinde bir park var esrar bonzai jamaika satış merkezi diyebilirim. Etrafta polis yokmu ? elbette var ama nedense bugüne dek 1 tane bile polisin birisini yakaladığını görmedim. Büfenin etrafında süreklı kıpkırmızı gözlü çocuklar dolanıyo çoğunuda tanıyorum. Satıcıları bulmak çokmu zor kırmızı gözlü bir çocuğu yakalayıp kimden aldıklarını polisler kolaylıkla öğrenebilir... Kumar oynanıyo ordaki kahvede gece gündüz polis bunuda biliyor rüşvet alıyor bu polis denilen kişiler ...

şuan askerde olan bir lise arkadaşıma rasladım üsküdar kısıklı mahallesinde ilköğretim okulunun orda dikilmiş bir başkasıyla ortaklaşa bonzai satıyordu sordum niye satıyosun utanmıyomusun diye aldığım cevap kanka askere gidicez böyle yolumuzu buluyoruz :D
Hocam ben yavuztürk mahallesinde oturuyorum ne bok ararsan burda var. Polisin yaptığı hep aynı şey arada gelip topluyo 2 3 gün sonra salıyo devlet isterse tabiki bitirir ama bitirmiyo 2 3 sene önce çoğu satıcıyı topladılar ama önemli olan satıcıyı bitirmek değil ki başını kesiceksin başını kesmedikten sonra hiç bişey olmaz böyle gelmiş böyle devam eder.

Benim çevremde bu illet kullanan insanlar var malesef o kadar uyarmama rağmen halen kullanıyorlar.Cidden yazık bu ... yüzünden o kadar çocuk zehirleniyor para için insanlar ne hale geliyor.Az bile dayak atmışlar

Hocam ben yavuztürk mahallesinde oturuyorum ne bok ararsan burda var. Polisin yaptığı hep aynı şey arada gelip topluyo 2 3 gün sonra salıyo devlet isterse tabiki bitirir ama bitirmiyo 2 3 sene önce çoğu satıcıyı topladılar ama önemli olan satıcıyı bitirmek değil ki başını kesiceksin başını kesmedikten sonra hiç bişey olmaz böyle gelmiş böyle devam eder.

Satıcılardan başlara ulaşılabilir ama işlerine gelmiyor demekki

bonzai satıcısına değilde, aklınca cezalandıranlara ana avrat küfrettim. siz kimsiniz lan? bu devletin polisi askeri yok mu, kendinize göre insanları sorguluyor cezalandırıyorsunuz. bu işi savunmayın beyler anarşinin hiçbir devlete ve millete yarar getirdiği görülmemiştir.bu ********lere karşı durun.

Bu uyuşturucu her genç ortamda var bakıyorum etrafıma 15 yaşına gelmiş çocuklar marifetmiş gibi içiyorlar.

Helal olsun arkadaşlara.Devlet kendi halkını koruyamazsa, millet kendi kendini korumasını bilir.Adamı ç..den tavana asarlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri