Bonzai Satıcısını Yakalayıp Döven Gençler (Küfür İçerir)

adam kader mahkumu ne olmuş satıyorsa 2 kişi arasına almış erkeklik yapıyor ********ler

Ne halt yemiş olursa olsun cezayı kesmek polisin,devletin işi böyle sokak züppelerinin değil.Ayrıca 10 kişi başına toplanıp dayak atmanın adı da delikanlılık mı olmuş ! Ve tüm bunların yanında bir de kameraya çekip şov yapmak.Neresinden bakacağına şaşırıyor insan.

Hayır yani ya adam gibi ***ürüp polise teslim edin yada dövmüşken adam gibi dövün, bunun ağzını burnunu kıracaksın sonra kameraya konuşturacaksın bak nasıl konuşuyor. Ziyan etmişler resmen böyle yaparak ben olsam adam gibi döverdim

daha önceki yorumlarımda da yazdım kasımpaşa hacıhüsrev büyüme birisiyim karıkoca olarak çocuk oldukdan sonra taşındım 3 sene oldu neyse gelim konuya :
saat sabah 6 oldumu dilencileri çıkar piyasaya ellerinde sahte serum şişeleri ile ve sahte bebek kundakları ile saçlarını un dökerek beyazlatıp en işlek hastane veya mezarlık , türbe önüne giderler akşamda saat 11 gibi evlerine değişik kıyafetlerde gelirler. akşamda saat 11 civarı çocukları çıkar bunların piyasaya gece alemine , genelde kız yetişkin olanlar bey oğluna taxim , kabataş nişantaşına girerler bara pavyona içirip sarhoş edip insanları soyarlar erkeklerde peşlerinden takip ederler itiraz edenleri dövüp zorla alırlar. hiç bişe olmadı gizli gizli masalardan çalarlar. bakdılarki bişe yok o akşam herhangi bir yeri toplanıp soyarlar bu Kan..sızlar. akrabalarıda geniştir mutlaka aralarında bu dayak yiyen insan bedenindeki şeytanların soysuzların gibi hap esrar satanlarda vardır. gel gelelim mahalleye mahalleye polis girmez , asker girmez, hiç bişe girmez aslında pizza halı yıkama , taksitci hiç bişe olmaz girmez. birsün sorun olmasın ohbe dicegin anda kapı önünde sabaha karşı taksiciyi boğazında bıçakla soyarlar. o dilenciler varya millete faizle para verirler , yüzüne bakıp acıdıgınız yaşlılar pompalı ile polise sıkarlar mahallede borçlarını vermeyenlere , neyse yazacak çok şery varda neyse anlicagınız bu tip bu cins bu tür diyim siz anladınız onlara nefes bile haram. hani şu video nun oldugu sokak benim sokagım balkondaki okul kıyafetli sonradan çıkan sınıf arkadaşım ekrem.
Okuyom Ben Ya Hacı Hüsrev Baskını - YouTube

bunlar sivil polis diye yazmışlardı video dün attılar ozaman izledim facebookdan bir sayfada yayınladı

Mümkünse bonzai denen illet doğal seleksiyon olup çalışmak yerine hırsızlığı seçen 18 yaşından ufak yada büyük fark etmez polisin yakalayıp tekrar bıraktığı, devletin belirlediği cezaların yetersiz kaldığı toplumun sırtında kambur olan gençleri yok etsin.

hepimiz bonzai ve bilimum uyuşturucuya karşıyız. Amma herkes kafasına göre adam alırsa kabile devleti gibi oluruz.Polisi ve yargıyı her ne kadar yeterli bulmasak da bizler insanlara kafamıza göre ceza veremeyiz.

Arkadaşlar ben üsküdarda oturuyorum yavustürk mahallesi var burda ben bu mahallenin girişinde bir büfede bazen çaılışıyorum bu mahallenin içinde bir park var esrar bonzai jamaika satış merkezi diyebilirim. Etrafta polis yokmu ? elbette var ama nedense bugüne dek 1 tane bile polisin birisini yakaladığını görmedim. Büfenin etrafında süreklı kıpkırmızı gözlü çocuklar dolanıyo çoğunuda tanıyorum. Satıcıları bulmak çokmu zor kırmızı gözlü bir çocuğu yakalayıp kimden aldıklarını polisler kolaylıkla öğrenebilir... Kumar oynanıyo ordaki kahvede gece gündüz polis bunuda biliyor rüşvet alıyor bu polis denilen kişiler ...

şuan askerde olan bir lise arkadaşıma rasladım üsküdar kısıklı mahallesinde ilköğretim okulunun orda dikilmiş bir başkasıyla ortaklaşa bonzai satıyordu sordum niye satıyosun utanmıyomusun diye aldığım cevap kanka askere gidicez böyle yolumuzu buluyoruz :D

Son düzenleme:
Genç arkadaşlara öneri, her bir altı yiyin ama sakın bu lanete bulaşmayın.

16 yaşından beri gece hayatı, bar vs ortamında bulundum, kendi iş yerim varken bu malın kralı hediye olarak geldi, ama denemek için dahi olsa elimi sürmedim. Üstelik çok fazla alkol tüketen birisi olarak, ben uzak kalmayı başardımsa sizde kalabilirsiniz.

Yapmayın, lütfen.

Aman aman kullanmayın, bünyeniz yetmeyebilir. Gidin ayran,su alın ama bonzai kullanmayın :D

Son düzenleme:
Adamın zaten tipinden belli ne mal olduğu ercan denen herifte bunu kullanıyor yiyorsa ordaki ağır abiler gitsin ercanı alsın bakalım öyle yapabiliyormu :)

yahu bu görüntüler dış kapının dış mandalı
hiçbirşey görüldügü gibi değildir.. çok değişik olaylar çok değişik planlar döner bu işte..
koskoca devlet her istediğini her an yakalayabiliyor istediği insana istediği şekilde istediği ulaşabiliyor.. eğer isterse anında takip izleme dinleme yakalama yapabiliyorda bunların mı önüne geçemeyecek ?
ama tabi hiçbirşey uzaktan görüldüğü gibi değildir tecrübeyle sabit .. kalın sağlıcakla

edit: aman uzak durun dostlar bu meletten aman ... alkol için :D sigara için rakı balık yapın :D bira midye yapın :D ne içerseniz için kimyasaldan uzak durun

Son düzenleme:
Ne halt yemiş olursa olsun cezayı kesmek polisin,devletin işi böyle sokak züppelerinin değil.Ayrıca 10 kişi başına toplanıp dayak atmanın adı da delikanlılık mı olmuş ! Ve tüm bunların yanında bir de kameraya çekip şov yapmak.Neresinden bakacağına şaşırıyor insan.

aynen katılıyorum. bu işi yapanların savunulacak bi yanı yok ama sonuç bu olmamalı. Onlardan farkı kalmıyor su davranışı yapanlarında. Bu işin halledilme yolu bu değil.

okuyacak arkadaşlara tavsiyem; tek bir nefes bile ölümünüze neden olabilir. ciddi ciddi kalbinizi durdurabilir. BULAŞMAYIN!!!

Bunlar yavsak, bunlar ancak gariban kagit toplayici müptezeli dövebilecek kadar delikanlilar. Aynisini ercana yapamayacaklar, cünkü o ictikleri 2 biranin gaziyla bütün delikanliliklari.

orada o cocugu dövenlerden birisi zaten cete kurma, adam öldürme, ve uyusturucu ticaretinden sabikasi olan bi o.c adamin birisini canli canli yakip yargilanan bi yavsak.

ha bu demek degildir ki bonzai iyi birsey. icmeyin icirttirmeyin... Bonzaiyi Türkiye'ye pkk sokmaktadir, tamamen israil projesidir. ve sunu bilin ki pkk güneydoguda hicbir gence bonzai icirttirmez, yaklastirmaz bile. cünkü bonzai bi projedir. ölüm projesidir. genc nufusu yoketmek ve onlarin beyinlerini uyusturup sorgulamayan düsünmeyen calismayan birer mal haline getirme projesidir.. icmeyin, icirtmeyin...

Ercanı söyle ercanı söyle biliyorsan git ercanı al demekki yemiyor içmişler 2 bira güçsüzze çöküyorlar sagl***** çökün çökecekseniz hırbolar

aynen öyle.

bide şöyle bişey var bu torbacılara mal verenler boş adamlar değil, onlar bu videoyu izleyince ya da bu olayın haberini alınca bu salağı döven herifler o zaman ne yapacak onu merak ettim ben.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri