‘Breaking Bad’in Türkiye uyarlaması yakında başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Breaking Bad çoğu arkadaşım önerdi izle diye sitelere girip bakıyorum çok çok iyi yorumlar imdb 1.sırada her yabancı dizi türkçe uyarlanma öle kolay kolay olmaz.Bana düşen tek şey bu diziyi izlemek ama ing versiyonunu (:

Jesseyi Ali Atay olabilir.Tabi efsane olmayacaktır .

sigara gösterilmiyor jesse nasıl çekecek meth sürekli

Breaking Bad çoğu arkadaşım önerdi izle diye sitelere girip bakıyorum çok çok iyi yorumlar imdb 1.sırada her yabancı dizi türkçe uyarlanma öle kolay kolay olmaz.Bana düşen tek şey bu diziyi izlemek ama ing versiyonunu (:
Endüstri meslek lisesinde kimya öğretmeni olan beyaz osman lakaplı osman alkol sorunundan dolayı memurluktan men edilmiştir. aynı liseden,lise 2 terk olan apaçi serkanla kaçak rakı işine girmişlerdir ama rakı mavi renklidir.Alemciler tarafından çok tutulan bu rakının alkol oranı % 50 dir kahvede tekel gelse bu rakıyı üretemez diye atıp tutan beyaz osman ......:cool:

Güzelim anılarımın içine edecekler, olmamalıydı yapmamaları gerekti :)

Erdal Beşikcioğlu hayranıyım. Breaking Bad'in tüm sezonları izlemiş hayran olmuştum diziye Türkçe versiyonu aynı etkiyi bırakırmı bilmem. Erdal Abi hatırına bir iki bölüm izlerim hemen kestirip atmak istemem :)
Şimdi meht çekme olayı meht yapma olayını nasıl işleyecekler sansürden dolayı herşey buzlanacak ve biplenecek.. İşleri hiç kolay değil sahneleri çekseler bile yayınlandığında çok büyük kesintiler olacaktır.. Behzat Ç den deneyimlerimiz ortada.

O değil sigaraya sansür veren bi Rtük varken meth falan nasıl yapacaklar merak konusu. İnsanları diziden soğutmamalarını umuyorum :(

Neden dışardan getirilen her projeye karşı çıkan bir yapımız var anlamam. Tamam da kardeşim herkes izlemiyor bu dizi mesela ben izlemedim. Acuna da o kadar dedi millet adam zengin oldu kanal satın aldı. Şuan kanalı reytinglerde hep birinci oluyo.

Hani başarısız insanlar hep bahane bulur, başarılı insanlar yöntem arar denir ya aynı şey işte. Adam deniyor en azından bunu getiren kimse. Başlamak başarmanın yarısıdır.

Bu arada kadro gerçekten iyiye benziyor. Bide sansür diyor millet. Dizinin sansürsüz hali youtube yüklenir herhalde

o değilde prison break gelse iyi olmazmı ya prison break türkiyesi olsun priosn break gibisi gelmedi . bu arada 2016 da 5 inzci sezon geliyor scofield reyizi özledik bekliyoruz

jessy'i kim oynayacak asıl mesele bu. dizinin en baskın karakteriydi jessy. meth pişirme sahneleri olsun sigara sansurleri olsun diziyi izleyecekler olanlara kolay gelsin :D

ispanyol versiyonuda vardı sanırım başrol oyuncusu birebir benziyordu :D taklitler asıllarını yüceltir asıllar taklitlerini bitiricek gibi D:

jessy'i kim oynayacak asıl mesele bu. dizinin en baskın karakteriydi jessy. meth pişirme sahneleri olsun sigara sansurleri olsun diziyi izleyecekler olanlara kolay gelsin :D

n2opXl.jpg

Kim ortaya attıysa bu fikri çok fena batıracaklar, dalga konusu olup nefret edilecekler.

Erdal Beşikçioğlu yeni imajıyla şaşırttı

Hürriyet'e konuşan Beşikçioğlu, yeni dizide bir genetik profesörünü canlandıracağını söyledi. Dizinin adının insanda bulunan 46 kromozomdan yola çıkarak "46" olmasının planlandığını da kaydeden Beşikçioğlu, yeni dizide Behzat Ç'deki bazı rol arkadaşlarının da yer alacağını açıkladı. Dizinin Aralık ayında gösterime girmesinin öngörüldüğünü söyledi.

Bu arada, Dr. Jekyll ve Mr. Hyde konusunu işleyeceği konuşuluyor. Breaking Bad kısmı uydurma ve reklam amaçlı olabilir. Kaç gündür konuşuluyor iyi reklam oldu :)

Bu ülkede o tarz konular tutmuyor ne yazık ki, baya bir değiştirilmesi gerek o zaman da Breaking Bad diyemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri