Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayret bu işten ev geçindiriyoruz yazan olmamış. Program çalışmıyor demekki.
paylasım gerçekten faydalı teşekkürler
ama ben sistemin eksilerini söyliyeyim ve mail acan arkadasları uyarayım
spam için kullanırsanız gmailler cok kolay spama girecektir. programı kullananlar gmail icin kullanıyorlar farklı amaclar icin yani youtube icin kullanmıyorlar.
smspva ya smsler cok gec geliyor ve ücreti cok pahalı onun yerine smspva nın klonu rus sitesini deneyin
simsms.org bu sitede 18 kurusa geliyordu ingilizce sitesinde 30 kurusa geliyor
bu sitelerin en buyuk eksisini söyliyeyim yine mobil numara olmasına ragmen seri numaralar oldugu icin sonu ornegin x2 ile bitsin x6 da bu numara kullanılamaz hatası alabilirsiniz.
paylasım gerçekten faydalı teşekkürler
ama ben sistemin eksilerini söyliyeyim ve mail acan arkadasları uyarayım
spam için kullanırsanız gmailler cok kolay spama girecektir. programı kullananlar gmail icin kullanıyorlar farklı amaclar icin yani youtube icin kullanmıyorlar.
smspva ya smsler cok gec geliyor ve ücreti cok pahalı onun yerine smspva nın klonu rus sitesini deneyin
simsms.org bu sitede 18 kurusa geliyordu ingilizce sitesinde 30 kurusa geliyor
bu sitelerin en buyuk eksisini söyliyeyim yine mobil numara olmasına ragmen seri numaralar oldugu icin sonu ornegin x2 ile bitsin x6 da bu numara kullanılamaz hatası alabilirsiniz.
hocam zamanında siz bana bu siteyi önermiştiniz para yatırdım ama numaralar hep kullanılamaz diyordu yani aslında kullanılıyor ama ben mi hata almışım numaralar kullanılıyor yani ... ? hata alınca bıraktım bende içinde 3 dolar falan vardı.
Numara olayı o kadar sıkıntı yapmıyor hocam ya
Binde bşr nadir cıkıyor kullanılmıs yada hatalı numara
bu botun içinde farklı farklı tarayıcılar mı var? proxy,telefon no vs. nasıl eklemiş onları gösteren videosu var mı baştan sona anlatan
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.