Bu dünyada babanıza bile güvenmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 dkda batırdınız konuyu tartışmayı bile beceremiyorsunuz gelip zaten bildiklerimizi burada paylaşıyorsunuz. konu bitmiştir

---------- Spam Engelliyici 18:16 ---------- Önceki Mesaj 18:15 ----------

böyle konu başlığı atıyosun

ondan sonra ahkam kesiyosun Babaya güvenmicende siyasetçileremi güvenez

senın düşüncen oysa benı ilgilendırmez sen siyasetçilere güven o zaman

2 dkda batırdınız konuyu tartışmayı bile beceremiyorsunuz gelip zaten bildiklerimizi burada paylaşıyorsunuz. konu bitmiştir

Siz bu atalayı takip edip seven birimizdiniz.

Son düzenleme:
Fetö savunan hainler izleyin hepimizin anası var kardeşi var bacısı var.Sizin o savunduğunuz fetö yandaş komutanların askerleri teyzemizi böyle şehit ediyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=3w2cpcoayQo
şunu izlerken tüyleri diken diken olmayan bu vatandaşalrımızın yerinekendini koymayan insanın Allah belasını versin burdan öyle bir söverimki
hala daha kanıt bilmem ney diyen bu dökülen kanlar ne için
neyi savunuyor bu ********ler ya neler derimde neyse
kansız itler bizim silahımızla bizim vatandaşımızı öldüren it sürüleri
ne desem bilemedim bunları hangi kefeye koyacagmı bulaamdım
*** mahlukatlarını
allah bunlarında belasını versin destek çıknında belasını versin

Son düzenleme:
sanatçı veya komedyen değil mi takip edemez miyim? olaya farklı yönden yanaşmayın.

Sanki sevdiğiniz biriymişte fetocu çıkmış gibi bir yaklaşımınız var rol model alırlar filan yazdınız da bu keli kim rol model alır diye 5 dk dır düşünüyorum.

sen güven arkadaşım siyasetçilere bizim işimiz olmaz şükür

bak olayı farklı yöne çekiyorsun sonra arkadaşım diyorsun benım attıgım başlıkla benı yargılama siyasetçiler benı ilgilendırmez
insan doğar yürür okur evlenir hep Baba Dağ gibi
arkasındadır ozaman babaları karıştırma sen güvenmeye bilirsin

saygı duyarım

Sanki sevdiğiniz biriymişte fetocu çıkmış gibi bir yaklaşımınız var rol model alırlar filan yazdınız da bu keli kim rol model alır diye 5 dk dır düşünüyorum.

arkadaşım özgür ol özgür düşün ülkede birçok insan var adamın takipçi sayısı bile belli demek ki var öyle değil mi? herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı peki? yani hep sizin dedikleriniz mi olacak. iş bunu kim rol model alır dediğimiz için şuan bu durumdayız zamanında bunları desteklediler sonra pişman olduk dediler neden? hafife aldılar

insan doğar yürür okur evlenir hep Baba Dağ gibi
arkasındadır ozaman babaları karıştırma sen güvenmeye bilirsin

saygı duyarım

hocam o sadece bir söz deyim gibi düşün olur mu orada anlatılmak istenen ne acaba olayı farklı yönlere çekip hem beni zor duruma sokuyorsunuz hemde konu karışıyor. kendimi açıklama yapmak zorunda hissediyorum

Arkadaşlar konu ak parti bu parti v.s mesele değil memleket meselesi söz konusu vatansa gerisi teferruattır.Burda fetö savunan vatan hainleri var.

Forumda yönetici arkadaşlar fetö savunan bu hainlere gereken cezayı vericektir.

Başlıkla içerik uymamış hocam.

Bu konunun ve konudaki cevapların veritabanında kapladığı yer bile israf iken siz bu adamın hainliğini babanıza olan güvenle karşılaştırıyorsunuz :/

Tekrar söylüyorum Allah Bu Ülke'yi Bölmek İsteyenlere Fırsat Vermesin Ve Şimdiye Kadar Hiçbir Delil Bulunmadan "Fetö" Diyerek İftira Atanları da Islah Etsin, Şimdiye Kadar Bir Tek Cemaat Üyesini Sokakta Sorun Çıkartırken, Taş Atarken, Elinde Silahla Gördünüz mü !?

Tek Derdi Eğitim Olan Bu Masum İnsanlara Hakaret Etmekten Utanmıyor Musunuz !? Pkk'ya Bile Bu Kadar Söz Söylenmedi Bu Ülke'de. Sokakta Apo Posteriyle Dolaşanlara Müdahale Edilmezken Cemaati Seviyorum Diyenler Hapse Atılıyor

Başlıkla içerik uymamış hocam.

Bu konunun ve konudaki cevapların veritabanında kapladığı yer bile israf iken siz bu adamın hainliğini babanıza olan güvenle karşılaştırıyorsunuz :/

anlatmak istediğimi anlamıyorsunuz. atalay demircide bir babaydı...

Tekrar söylüyorum Allah Bu Ülke'yi Bölmek İsteyenlere Fırsat Vermesin Ve Şimdiye Kadar Hiçbir Delil Bulunmadan "Fetö" Diyerek İftira Atanları da Islah Etsin, Şimdiye Kadar Bir Tek Cemaat Üyesini Sokakta Sorun Çıkartırken, Taş Atarken, Elinde Silahla Gördünüz mü !?

Tek Derdi Eğitim Olan Bu Masum İnsanlara Hakaret Etmekten Utanmıyor Musunuz !? Pkk'ya Bile Bu Kadar Söz Söylenmedi Bu Ülke'de. Sokakta Apo Posteriyle Dolaşanlara Müdahale Edilmezken Cemaati Seviyorum Diyenler Hapse Atılıyor

ee bir elinle yıkarken bir elinlede yardım edicen ki seni adam sansınlar. tutturmuşsunuz bir eğitim safsatası örgüt arkadaşım bu örgüt kendine eleman yetiştiriyor hiçbir şey bedava değil bu dünyada aç gözünü artık

Ahaha komedi gibi ülke ya. :D Şovmene babamızdan çok mu güveniyorduk onu anlamadım ben? :D

Tartismalardan dolayi konuyu kilitliyorum. Herhangi bi teror orgutunu destekleyen baskalari varsa bi zahmet pm atsin onlarida uzaklastirayim.

Hoca efendi hoca efendi diye dolasan insanlarin simdilerde teror orgutu diye naralar atmalarida ayri bi komik oluyor ya neyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri