Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bundan sonra kanal kopyalama az öz çalış tüm kanallarını dolay kazandırmayan kanalları tamamen sil az öz çalışmaya bak ve tüm kanalların google plusa bağlı olsun.
+ İzlenme alabilecek kategorileri belirle partnerliğe geçir.
Söylediklerine harfiyyen katılıyorum hocam.
Bana göre vds bot falanda hikaye.
Kendinize güzel bir kategori belirleyin o yoldan yürüyün.Mümkünse kendi bilgisayarınızdan videoları indirip yükleyin.Hile yapmaktan kaçının.Acaba şunu yaparsam google beni banlar mı gibi düşüncelere kapılırsanız o işlemi yapmayın.
Tek bir hesaba yüzlerce video atmaktansa, o hesaba alt kanal açarak video sayınızı düşürerek atın.
Emin olun 1 2 ay sonra istediğiniz yere varmış olacaksanız.
aynen birde illede spam yapıcam diyorsanız izlenme alabilecek videoları uzun videoları yükleyin awesomeness e geçirin.
Bundan sonra kanal kopyalama az öz çalış tüm kanallarını dolaş kazandırmayan kanalları tamamen sil az öz çalışmaya bak ve tüm kanalların google plusa bağlı olsun.
+ İzlenme alabilecek kategorileri belirle partnerliğe geçir.
g+ bağlı olmasın bence bağlı olunca extredan isim politikasından g+ kullanım politikasından falanda gidebiliyor kanal
Valla ben bağlıyorum ki para kazanma gidince koparıp tekrar bağlıyım diye bence en mantıklısı bu.
para kazanma kapanınca daha hayır gelmezki ondan ben direk siliyorum içinde ne kadar olsada dün mesela 10 kanal sildim
nasıl gelmiyor. para kazanma gittikten sonra google plus ile bağlantısını kes sonra google plusa git sayfalarıma tıkla o kestiğin sayfa duruyor hala onu ayarlardan sil youtube gel tekrar google plusa bağla telefon numarası isteyebilir telefon numarası girer onaylarsın tekrardan google plusa bağlı olacak 1 gün içinde açılmış olacak.
bir daha gitmiyormu
? :O
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.