Bu iş bittimi

• Kullanıcı hayat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

hayat

Kayıtlı Üye
Slm arkadaslar 2 hafta 3 defa para kazanma devre dısı kaldı eski adsense yeni adsense hepsi denendi iplerde temiz bu iş bittimi sizde?

çözüm önerilerinizide yazaarsanız sevinirim

Sana şu sorunlu kanaldan dolayı kapatıyoruz diye mail geldi mi?
Gelmediyse benim tavsiyem, kanallar belli olmadığı için hepsini kopyala, Kopyaladığın kanalı sil, sıfırdan kanalı tekrar aç.
kopyaladığın kanalları silmeyi unutma.

Maillerinide ister kapat ister kapatma kullanmak istersen kanalı silip, tekrar o maille sıfır kanalda açabilirsin.

Bundan sonra kanal kopyalama az öz çalış tüm kanallarını dolaş kazandırmayan kanalları tamamen sil az öz çalışmaya bak ve tüm kanalların google plusa bağlı olsun.

+ İzlenme alabilecek kategorileri belirle partnerliğe geçir.

YUMİ bir seçenek göstermiş oda bir yol sorun odaklı degil çözüm odaklı bir öneri tebrikler

youtube Zaman zaman önümüze engeller koyuyor, Ama sen bu iş bitti diyene kadarda bitmiyor ;)

Bence de yeni başlıyor.İllaki sürekli engeller çıkartacak ama yılmayacaksın çözüm üreteceksin.

Bundan sonra kanal kopyalama az öz çalış tüm kanallarını dolay kazandırmayan kanalları tamamen sil az öz çalışmaya bak ve tüm kanalların google plusa bağlı olsun.

Söylediklerine harfiyyen katılıyorum hocam.
Bana göre vds bot falanda hikaye.
Kendinize güzel bir kategori belirleyin o yoldan yürüyün.Mümkünse kendi bilgisayarınızdan videoları indirip yükleyin.Hile yapmaktan kaçının.Acaba şunu yaparsam google beni banlar mı gibi düşüncelere kapılırsanız o işlemi yapmayın. :)
Tek bir hesaba yüzlerce video atmaktansa, o hesaba alt kanal açarak video sayınızı düşürerek atın.
Emin olun 1 2 ay sonra istediğiniz yere varmış olacaksanız.

Söylediklerine harfiyyen katılıyorum hocam.
Bana göre vds bot falanda hikaye.
Kendinize güzel bir kategori belirleyin o yoldan yürüyün.Mümkünse kendi bilgisayarınızdan videoları indirip yükleyin.Hile yapmaktan kaçının.Acaba şunu yaparsam google beni banlar mı gibi düşüncelere kapılırsanız o işlemi yapmayın. :)
Tek bir hesaba yüzlerce video atmaktansa, o hesaba alt kanal açarak video sayınızı düşürerek atın.
Emin olun 1 2 ay sonra istediğiniz yere varmış olacaksanız.

aynen birde illede spam yapıcam diyorsanız izlenme alabilecek videoları uzun videoları yükleyin awesomeness e geçirin.

Büyük ustatlar sizlerin yorumlarınızı bekliyoruz

aynen birde illede spam yapıcam diyorsanız izlenme alabilecek videoları uzun videoları yükleyin awesomeness e geçirin.

Evet hocam, hiçbir zaman 5 dakikanın altında video yüklemem.Çok istisna durumlarda minimum 2 dakikadır. Bazen 1 saatlik attığım videolar olur.Böylelikle hemen her videomun önünde reklam çıkar ve tıklanma daha çok alırım.
Mümkünse türkçe içerikten uzak durun.

Bundan sonra kanal kopyalama az öz çalış tüm kanallarını dolaş kazandırmayan kanalları tamamen sil az öz çalışmaya bak ve tüm kanalların google plusa bağlı olsun.

g+ bağlı olmasın bence bağlı olunca extredan isim politikasından g+ kullanım politikasından falanda gidebiliyor kanal

Öyle bakmayın Youtube aslında bu tür katı kuralları getirip kullanıcılarını güçlendiriyor :D Daha hırslı hale geliyoruz :)

arkadaslar ben spamcıyım mesala ne kadar çok video o kadar gelir demek herkezin yöntemi farklı az video kazananda var tabi ama asıl mesele yt katı kuralı konuyu açmamdaki sebep sizleri olumsuz düsündürmek degil birlikte çözüm bulmak

BÖLÜŞÜRSEK TOK OLURUZ.BÖLÜNÜRSEK YOK OLURUZ...

para kazanma kapanınca daha hayır gelmezki ondan ben direk siliyorum içinde ne kadar olsada dün mesela 10 kanal sildim

nasıl gelmiyor. para kazanma gittikten sonra google plus ile bağlantısını kes sonra google plusa git sayfalarıma tıkla o kestiğin sayfa duruyor hala onu ayarlardan sil youtube gel tekrar google plusa bağla telefon numarası isteyebilir telefon numarası girer onaylarsın tekrardan google plusa bağlı olacak 1 gün içinde açılmış olacak.

nasıl gelmiyor. para kazanma gittikten sonra google plus ile bağlantısını kes sonra google plusa git sayfalarıma tıkla o kestiğin sayfa duruyor hala onu ayarlardan sil youtube gel tekrar google plusa bağla telefon numarası isteyebilir telefon numarası girer onaylarsın tekrardan google plusa bağlı olacak 1 gün içinde açılmış olacak.

bir daha gitmiyormu
? :O

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri