Bu Kadarına Da pes pes pes pes .!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
islam adına terör yapanlar neden sadece islam ehline saldırır anlamadım gitti

Allah belalarını versin sözde Müslümanların.

beyler bunlar hep kıyamet alametleri. ayrıca hz yunus hristyanlar tarafından da kutsal sayılan birisi 6 yaşında çocuğu katlederken bile allahu ekber diyip kahkaha atıyorlar çocuk anneeeeeee diye bağırıyo şimdi burda dümdüz söverdim de gerek yok

Bu güne kadar 3 kişi yüzünden Güzelim İslam Dini, terörle anılır oldu. Ne kadar acı bir durum.

malesefkı bunların ıcınde 1400 kusur kadar turkte var.vıdeolarını ızlyebılırsınız youda bırde komutanmıs orda turkun bırısı.ustlık kabeyı felanda yıkma gıbı bı haber ayınlamıslardı..rabbım ıslah etsın kısa surede

Allah bu vahsileri bir an önce islah etsin.Bu nasil bir kafa yapisi bu nasil bir muslumanlik?

ışid siyonistler tarafından desteklenen ve müslümanları hem birbirine hem müslüman olmayanlara kötü göstermek amacıyla oluşturulmuş bi örgüttür. görünen yüze asla aldanmayın, işin arka planında ciddi oyunlar dönmekte. şu an her şey amerika ve israil'in istediği gibi ilerliyor.

bunların amacı müslümanlık değil, müslümanlığı kötü tanıtmak ve öyle algı oluşturmak. örneğin Kur'an'da defalarca Kabe'nin kutsallığından bahsedilirken, bu zevatlar Kabe'yi yıkacaklarını söylüyorlar. Bu ne yaman çelişkidir böyle..

İşid siyonistler tarafından değil türkiye tarafından açıkça beslenen it ordusu.

Arkadaşlar uzun uzun yazmıştım ama silinmiş o yüzden kısa geçeceğim.

Bu örgüt hanbeli mezhebinin bir kolu olan radikal islamı benimseyem vahhabilik ekolüne mensup bir mezheptir.

Şu an Arabistanın %90ı da bu görüşü benimser. Bu mezhebin farkı kendinden baska diğer müslüman mezheplerini tanımazlar ve onları müslüman olarak görmezler.

Bu yüzden Arabistan dünya da ki hiç bir Müslüman devletinin yanında olmaz ve desteklemez.

Son düzenleme:
bunlar zaten hep amerikan köpekleri islamı bitirmek istiyolar dilse müslüman ordusu kendi atasının yapıtğı şeyi niye yıksın bi bahane bulup yıkmaya gidecekler ama fiil suresini unutmayın

Allah ıslah etsin benim anlamadığım gencecik Türk çocuklar da bunların peşine ne diye gidiyor kim ikna ediyor ki bunları Türkiye içine de yerleşmişler demekki.

İşid in müslüman gözüktügüne aldanmayın sokak ortasında falan kelle kesmeler. Teslim olan silahsız insanları öldürmeler müslümanlıkla alakası yok. Peygamberimizin hayatına ve yaptığı savaşlara bakıldığında gerçekler gün yüzü gibi ortada..

Ayrıca Orası Yunus Peygamberin mezarı değil di bildiğim kadarıyla Veysel Karaninin Türbesi olması gerek.. Tabi bu bilgi kirliliğinde doğruluğu tartışılır. Suriye de bir yer olsaydı doğrusunu öğrenebilirdim. Ama ırakla alakalı bilgim yok.

Son düzenleme:
ben bunların sonlarını dusunemıyorum,cok guzel bır ceza beklıyor bunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri