bu kanal kimin

al banane engel olduktan sonra izleyemezsinki zaten
ha çıkış yapıp izler videolarınıda çalarım diyorsan cevap
allah korkun yoksa emek çalacak kadar karaktersiz bir insanım diyorsan
çalabilirsin

seninle tartışım senin seviyene düsmek istemiyorum
Hocam senin videoların tamamen kendi çekimin yani özgün videolarsa şimdiden özür diliyorum.

Kusura bakma da isterse videolarını çalar.Hatta isterse senin kanalını bota bağlar ve attığın her videoyu otomatik kendi kanalına yükler.Sen 1 izlenim alırken o 15 20k abonesi olduğu için 1000 izlenim alır senin Videolarından.Ayrıca bu forumun %80 i Yt to Yt olarak çalışıyor(Benim de bazı kanallarım buna dahildir.) O yüzden kelimelerini seçerek konuşmanı tavsiye ederim.Ayrıca senin seviyene düşmek istemiyorum demişsin,daha ne kadar düşeceksin bilemedim?

İş tatlıya bağlanmış ama yinede içimde kalmasın.

Kara Murat Benim. . .
:D

çok teşekkür ederim abi videoalrını izledim bana gerçekten çok yardımcı oldunuz
galiba isminiz serkan arkadaslar moralimi bozmuştu sizin yorumunuzla geçti
Morel bozmaya gerek yok bazen her ortama istedigin gibi giris yapamiyabiliyorsun, olur boyle seyler sakin ve olumlu yaklasmak lazim biraz.iyi forumlar

Hocam senin videoların tamamen kendi çekimin yani özgün videolarsa şimdiden özür diliyorum.

Kusura bakma da isterse videolarını çalar.Hatta isterse senin kanalını bota bağlar ve attığın her videoyu otomatik kendi kanalına yükler.Sen 1 izlenim alırken o 15 20k abonesi olduğu için 1000 izlenim alır senin Videolarından.Ayrıca bu forumun %80 i Yt to Yt olarak çalışıyor(Benim de bazı kanallarım buna dahildir.) O yüzden kelimelerini seçerek konuşmanı tavsiye ederim.Ayrıca senin seviyene düşmek istemiyorum demişsin,daha ne kadar düşeceksin bilemedim?
Bonna olur boyle seyler arkadasimizdada ilk giris hatasi konu hatasi var bizlerdede biraz ortamin aliskanligi ile rahat yazismak vs bu yuzden sakin olalim lutfen sorunlar aydinlatildi cozuldu kalp kirmaya gonul almaya gerek yok.

hepsi özün video değil ama içinde çok önemli özgün videoalrım var

bende sizlerden özür diliyorum

bi an gençliğim gözümün önüne geldi ;)

Hoş geldin Ramazan hocam bol kazançlar

Sozun bittigi yer.Daha kimse uzatmasin konuyu.

serkan abi mesajın yeri burası değil ama mecbur alıntı yapmak zorunda kaldım sana bişey sormak istiyorum ;

şimdi ben önceleri bir adsense acmısıtm o hesabı sildim ve bi baktım pin gelmiş ben sonradan başka adsense actım kanal bagladım suan iyi, şimdi ben yeni açtıgım adsensenin pini aynı adrese gelirmi bi sıkıntı cıkarmı abi

gece gece koptum yaw :D:D

hoşgeldin kardeşim hayırlı kazançlar

Ramazan kardesim merhaba hosgeldin oncelikle foruma.

Arkadaslarimiz biraz dalga yada alay degilde girgir yapalim diye yazmislar herseyi,sende ortamda yeni oldugun icin ters anlamisin bu yuzden rahat ol kimsenin sana yada kanalina birsey dedigi yok.

Ilk mesajinda verdigin Kanala gelince,Sitemizin ANA YOUTUBE PAYLASIM KANALI'dir.O kanalimiza abone olanlari otomatik olarak Google+ sayfamizdada arkadas olarak eklemekdedir.Yani sadece seni ve kanalini bulup eklemek degil,kanala abone oldugun icin otomatik gelen bir ekleme ve uyaridir.

Bu yuzden korkmana yada stres yapmana gerek yok. :)

Aramiza hosgeldin..

Serkan abi kanala üye olanları otomatik olarak google friendlere nasıl ekliyoruz ?

Muslera06 konuya mudahil olmasa, yeni uyeyle bayagi girgir samata yapacakmisiniz. Bu forumun eksiklerinden bir tanesi, onde gelen uyelerin ve bazi yoneticileri yeterli olgunlukta olmamasidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri