Bu kanal satılık! (Türkçe 12 milyon izlenim)

sacansa52

Kayıtlı Üye
GÜNCELLEME , 30.000 ABONE VE 14.500.000 izlenim olmuştur.. Fiyat aynı ve tekliflere açığım.. :)

FİYAT GÜNCELLENDİ. skype iletişim : gnctrkcll123

EDİT : Lütfen bu satırı okumadan aşşağıyı okumayınız. Belirtmeyi unuttum ki KANAL'ı getirisi yüzünden satmıyorum. Kanalı alacak kişi kesinlikle kendi kanalını kendisi baştan yaratıp yürüyüp gidecektir. Bana günlük 2-3 TL gelir için bu fiyat ne gibi şeyler lütfen sormayın. Eğer merak ettiğiniz birşey var ise bir pm uzağınızdayım :)

Kanal çoğu kişinin bildiği bir Kanaldır ve ismini biliyorsanız veya bilmeyip bana sorduğunuz zaman hiç te yabancı gelmicek bir kanaldır.

Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Türkçe
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 2014
Abone Sayisi : 26.600 (Her gün 100 abone veya daha fazla gelme garantisi)
izlenim Sayisi : 12.444.971
Kanalinizda UYARI Varmi : VAR, (Telif hakkı ile korunan içerik içerir)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 2-3 TL
Kanal Satis Fiyatiniz : 6000 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Gelelim açıklamaya..

Kanal 12 milyon izlenim'e sahip olup herhangi bir paylaşımdan sonra SANİYE'sinde index alıp ilk sayfalarda yerini almaktadır.

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar.. Elimde fazlalık olan mükemmel bir türk kanalını sizlere satışa sunuyorum. Kanal çok sağlam olup hertürlü şekilde önü açık olan bir kanaldır.

Kanal'ım da 12.444.971 %95 TÜRK İZLENİM olup ayrıca 26.600 TÜRK aboneye sahiptir.

WYQzEq.png

Kanal'ın 28 günlük istatislikleri..

VYMO6q.png

Ve gel gelelim partnerlik durumuna.. Şu zamana kadar etrafta hep bir ses kirliliği var QuizGroup partnership hakkında ve ben bunlara hiç kulak asmıyordum. Kanalımı 11 ay önce QuizGroup'a soktum ve telif yememe rağmen hiçbir şekilde atılmadım, uyarı almadım ve AKSİNE KESİNTİSİZ ÖDEMEMİ HER AY aldım. Ödemeyi WebMoney ile alıyorum bu arada.

z4BZrD.jpg

2Z9d1v.png

Şimdi de gelelim bazı ek özelliklere.

>>>>>KANAL'a özel URL alınmamıştır ve alacak kişi kendi özel URL sini kendi alabilir.

Özel URL nedir?

Örnekler :

www.youtube.com/BlaskdjBLABlakskdasd (Karmakarışık bir adres)

www.youtube.com/özelurl (güzel, sade, ve anlaşılabilir adres)

>>>>>Kanalı alacak kişinin yapabileceği paylaşımlar:

Evet arkadaşlar. Kanal'ı bana pm atıp öğrendikten sonra sizde göreceksiniz ki, Kanal Gameplay (oyun), Pranks (Şaka Videoları), Ruhi Çenet tarzı videolar, YAPYAP kanalı gibi... aklına gelebilecek tüm kategorilere açıktır. Alacak kişi eğerki işini bilirse çok hızlı bir şekilde herkesten bir adım önde başlayacaktır.

PEKİ YA KANALI ALDIKTAN SONRA?

Evet arkadaşlar , kanalı alacak kişi sadece kanalı almış olmayacak ve aksine güzel bir arkadaşlık ve dostluk kazanmış olacak. Kanalı alan kişiye ayrıca youtube hakkında bildiğim tüm SEO yöntemlerini de öğreteceğim.

Bu arada konuda belirtmediğim kanal ile ilgili çok büyük bir süprizim var. PM atarak öğrenebilirsiniz.

KANAL KAPANIRSA?

Kanalı alan kişiye kanalın kapanmayacağını garanti ediyorum. Ve eğer kapanırsa gerçekten çok değişik şeyler yapmış olmanız gerekiyor kanalla ilgili.. Kanalı kapatmak şu dakikadan sonra biraz imkansız gibi.

DİP NOT : Kanal'a hiçbir şekilde ABONE ve ya İZLENİM SATIN ALINMAMIŞTIR! Aksini iddaa eden olur ise KANIT göstermesini arz ederim. Mağlum içimizde iyi insanları kötülemek isteyen bir çok köstebek dolu.

Sormak istediğiniz herşey için pm atıp veya yorum atarak sorabilirsiniz.
Konuya sizler vasıtasıyla eklemeler yapılabilir.

Son düzenleme:
Neredeyse aynı benzerlikte bir kanalım mevcut. Hayırlı satışlar, quiz konusunda katılıyorum telif de yedim topluluk da yedim atılmadım, hâlâ kazanç devam ediyor bende de. :) Hayırlı satışlar takipteyim.

Alan kişi 10 senede heralde parasını çıkarıyor. (kesintisiz) Sadece özgüne çevirebilecek arkadaşlar düşünür abone için. Fiyat yinede fazla gibi be hocam :)

10000 tl ye gunde 3 , 4 tl kazanç guzel yatırım.

Neredeyse aynı benzerlikte bir kanalım mevcut. Hayırlı satışlar, quiz konusunda katılıyorum telif de yedim topluluk da yedim atılmadım, hâlâ kazanç devam ediyor bende de. :) Hayırlı satışlar takipteyim.

Kesinlikle.

---------- Spam Engelliyici 12:01 ---------- Önceki Mesaj 12:00 ----------

Alan kişi 10 senede heralde parasını çıkarıyor. (kesintisiz) Sadece özgüne çevirebilecek arkadaşlar düşünür abone için. Fiyat yinede fazla gibi be hocam :)

Kanalı kesinlikte getirisi için satmıyorum. Kanalı alacak kişi kesinlikle kendi özel özgün kanalını yaratacak. Kategorimi satmıyorum. Kanalın istatisliklerini ve özelliklerini satıyorum.

---------- Spam Engelliyici 12:04 ---------- Önceki Mesaj 12:01 ----------

10000 tl ye gunde 3 , 4 tl kazanç guzel yatırım.

Konu edit. İlk satıra dikkat, unutmuşum pardon :)

Kanala verilecek fiyat aylık kazanç üzerinden değil, abone ve index üzerinden değerlendirilmeli.

Son düzenleme:
Fiyat kısmında da belirttiğim gibi piyasayı pek bilmiyorum bu konuda. Eğer bilgin var ise PM ile yardımcı olabilirsen sevinirim.

Çok bilgim yok ama fiyata fazla diyen arkadaşlar için yazdım onu. Sıradan bir kanal alıp yatırım yapılmıyor bu kanalla daha büyük işler için alınır. ABonelerin ve indexin büyük önemi var. Şöyle ki:

Aynı türden kanalım var birisi 10.000 TL verse bile vermem, çünkü zamanında bir video attığımda popülere düşüp 2 günde 1500 lira falan kazandırmıştı. Kanal aktif kullanıldığında epey kazanç elde edilebilir. Bu tür kanallar ana sayfaya düşürebilmek için çok uygun kanallar. Şu an bir kız çıkıp "vermicem" tarzında bir video yapsa bu kanala bu "vermicem"in çeşitleri atılsa mesela 1 ayda 10.000 bile kazanılabilir. Öyle bir kanal.

O yüzden fiyat tamamen sizin ve alıcının niyetine kalmış. Düşük tutmamanızda yarar var.

Çok bilgim yok ama fiyata fazla diyen arkadaşlar için yazdım onu. Sıradan bir kanal alıp yatırım yapılmıyor bu kanalla daha büyük işler için alınır. ABonelerin ve indexin büyük önemi var. Şöyle ki:

Aynı türden kanalım var birisi 10.000 TL verse bile vermem, çünkü zamanında bir video attığımda popülere düşüp 2 günde 1500 lira falan kazandırmıştı. Kanal aktif kullanıldığında epey kazanç elde edilebilir. Bu tür kanallar ana sayfaya düşürebilmek için çok uygun kanallar. Şu an bir kız çıkıp "vermicem" tarzında bir video yapsa bu kanala bu "vermicem"in çeşitleri atılsa mesela 1 ayda 10.000 bile kazanılabilir. Öyle bir kanal.

O yüzden fiyat tamamen sizin ve alıcının niyetine kalmış. Düşük tutmamanızda yarar var.

Kesinlikle düşüncenize katılıyorum.. Kanal şuan için hertürlü kategoriye en hızlı cevap verecek şekilde index ve izlenim veriyor. etrafta birçok insan 1000-2000 abone için 3000-4000 liralık ürünler hediye edip abone kasmaya çalışıyor.. Bu kanal'a belirttiğim fiyatı ve ya biraz daha az miktarını vererek hiçbir şeye gerek kalmadan bu sektöre yeni adım atmış insanlardan belkide 10 adım ilerde başlayacaktır diye düşünüyorum. Yorumun için çok teşekkürler. :)

hayırlı satışlar fiyatı biraz indirmen lazım özgün olsa okadar para eder zaten ki boş 26k aboneli kanal satıyosun özgün yapacak adam silecek o videoları

hem çok değerli hemde elimde fazlalık demek biraz tezat olmuş gibi. bence fiyat aşırı uçuk özgüne girecek kişi o kadar malzeme alsa çocuk kategorisinde kendide gelir sanırım bu izlenim aboneye türkçe içerikte. hayırlı satışlar

hayırlı satışlar fiyatı biraz indirmen lazım özgün olsa okadar para eder zaten ki boş 26k aboneli kanal satıyosun özgün yapacak adam silecek o videoları

Aynen silecek zaten dediğim gibi kanalı alan kesinlikle kategoriyi değiştirecektir. Bunun yanı sıra bu zamana kadar aldığı 12 milyon izlenimin kattığı avantaj ile değiştirdiği kategoride eğerki iyi bir şekilde çalışırsa çok hızlı büyüyecektir. Fiyat olarak ben aklımdaki fiyatı yazdım fakat tekliflere her zaman açığımdır, yorumun için çok teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 15:38 ---------- Önceki Mesaj 15:33 ----------

hem çok değerli hemde elimde fazlalık demek biraz tezat olmuş gibi. bence fiyat aşırı uçuk özgüne girecek kişi o kadar malzeme alsa çocuk kategorisinde kendide gelir sanırım bu izlenim aboneye türkçe içerikte. hayırlı satışlar

Değerli oluşu istatisliklerinden belli , fazlalık oluşu elimde ayrıca bulunan kanallardan dolayı bu kanalla fazla ilgilenemiyor olmam ve bu sebeple benim yerime alan kişi istediği gibi kullansın istiyorum :) Satış sebebim de bu zaten. Özgüne girecek kişinin o kadar malzeme alıp kendide gelir sanırım bu izlenime düşüncenizi saygıyla karşılıyorum. Ama ne zaman gelir? orası mechul :) 1 sene belki o da iyi bir şekilde çalışıp bol bol reklam paraları dökerek (facebook, google adwords gibi) Ben ise kanalı hazır büyümeye hızlı bir şekilde açık şekilde satışa sundum gerçekten. Fiyat olarak ben daha kötü kanalların 2000-3000 e gittiğini gördüm. Benim kanalımın da belirttiğim rakam'a veya bu rakama yakın bir fiyat olabileceğini düşünüyorum. Her zaman dediğim gibi tekliflere açığım :)

Hesap ettim şu haliyle en fazla aylık net 50 tl getirisi var ( son 28 gün getirisini yuvarlak 20 dolar kabul eder ve %15 kesinti dersek ) 10 k dan 200 ayda yani 16,6 yılda parası çıkıyor. Kanalın ücreti toplam izlenime göre değil mevcut getirisine ve abonelerin aktifliğine göre belirlenmeli.

Hesap ettim şu haliyle en fazla aylık net 50 tl getirisi var ( son 28 gün getirisini yuvarlak 20 dolar kabul eder ve %15 kesinti dersek ) 10 k dan 200 ayda yani 16,6 yılda parası çıkıyor. Kanalın ücreti toplam izlenime göre değil mevcut getirisine ve abonelerin aktifliğine göre belirlenmeli.

Konunun en başında da belirttiğim gibi kanalı mevcut getirisine göre satmıyorum, abonelerin aktifliğini ise son 28 gün istatisliklerinde de görüldüğü gibi hiçbir reklamsız 800k izlenim görünüyor. Kanalda telifli videolar olduğu için getirisi yok denecek kadar az. yoksa 800k izlenime aylık vereceği para ciddi bir rakam olurdu zaten. Kanal tam anlamıyla iyi durumda ve alacak kişiyi (eğerki gerçek youtuber olmak isteyen kişiyi) gayet memnun edeceğinden eminim. Ayrıca tekrar belirtiyorum ki tekliflere açığım..

Hocam bana günde 80 abone ayda 2000 küsür e geliyor sen 100 abone demissin ama aylık 1000 abone geliyor ?

Hocam bana günde 80 abone ayda 2000 küsür e geliyor sen 100 abone demissin ama aylık 1000 abone geliyor ?

Sadece bu ay'ın istatisliklerinde kanalla uğraşmayı bıraktığım için bu düşüşü yaşadım. Aylık 3000 aboneyi gördüğüm aylar oldu fakat şuan için hiç çabalamıyorum ve öylece geliyorlar.. Kanalı alacak kişi zaten kategoriyi değiştireceği için abone de düşüş bile olabilir. Fakat hızlı index sayesinde işini iyi yapabilir ise (iyi işten kastım gerçekten özgün ve uğraşarak yapabilir ise) yeniden çok hızlı abone kazançları sağlayacaktır.

Geleceğe yatırım yapmak isteyenler fiyat uygun.
15 senede felan kara geçer, Bireysel Emeklilik Sistemi gibi düşünün.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri