Bu Kanaldan ŞÜPHE Kapıyom

• Kullanıcı Kinq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kinq

Yasaklanmış
Bu Kanaldan ŞÜPHELENİYOM | IGN NETWORK.

Merhaba Arkdaşlar Bu kanalı 2 Gündür Takip Ediyom Hiç Telif Gelmiyor.
IGN Networkden Ama Bende Tatar Ramazan Yükledim Telif Geldi IGN Networkden

Yinede Günahını Alıyorsam Afetsin Beni

Tatar Ramazan - YouTube

Telifleri O Atıyor Sanırım

[MENTION=1941]Kinq[/MENTION] Dostum Haklısın Bende Takip ediyorum 2 3 Gündür Sorunsuz Uploadı Var Herifin Ama Bunun gibi bi kaç kanal daha var Onlarda Atıyor Olabilir Şahsen Ben Türkçe İçerik yüklemiyorum Ama inede Araştırıyorum Hakkımıza Hayırlısı ...

Bütün Dizi Kanalları Araştırıdım Ama Hepsi 1tane olsa IGN Telif Yemişler

Bi Tek O Kanal Yememiş

Bu kanal bence ATV'ye ait.
About kısmında ATV'e link var.
Ayrıca videolarda da reklam yok.

[MENTION=1941]Kinq[/MENTION] Websitenin Sahte Olabiliceğini Düşünmuyorum Ama Sahte İse Eğer Biz Hepten Yanlış Yapmışız .s

reklamları da gayet iyi çalışıyor sanırım TrueView kullanıyor.

Bende Bilemeiyorum Ama Şüphelerim Var !

Kanal TMC ait Değil Arkadaşlar

Gerçek TMC nin Kanalı Bu TATAR RAMAZAN - YouTube

Bende Bilemeiyorum Ama Şüphelerim Var !

Site sahte dediniz olmadigi ortada , kanal telif yolluyor dediniz ortada KANIT yok.Yukaridaki kanala bu gercek dediniz ALAKASI YOK . Bu konularda en az 10 kere uyardim.Kanitsiz buraya bu konularda KANAL ADLARI koymayin.

Yine daha once soyledim , bir videoda telif yedikten sonra hemen gidip sizinle ayni videoyu yukleyenin vidosu silinmediginde silinmeyeni gunah kecisi yapmayin. Burada baska bir konuda ben bu diziyi yuklemiyorsam kimseye yuklettirmem gider sikayet ederim diyenleride gordum . Bu kisilerin bence sahte telif atanlardan farki yoktur. Ben kazanamiyorum baskasida kazanmasin bencilligi youtube uzerinde sanirim sadece bize ait . Gecen yazacaktim o konuya Serkan yazma dedi. Once bir arastiralim vs gibi konusmalar gecti aramizda.

Bu sekilde dusunenler gitsin desinki yapimci(lar)a ben sizin dizinizi yukluyordum , izinde almadim sizden para da kazaniyordum ama ign adli network geldi telif atti. Ben yapimci olsam ohhh iyi oldu derim .Ustunede gereken yasal islemleri maddi manevi zarar olarak bunu diyenden tahsil etmek icin ugrasir o telifi atana ulasir(zaten telif gercek ise gerek yok) ayni sekilde devam etmesini soylerdim. Siz olsaniz ne der idiniz? Herkes istedigini yapmakta tabiki ozgur yapin istediginizi ama biraz dusunerek yapin.

Soylediginiz kanali bilmem etmem ama gordugum kadari ile telif yiyip hala acik kanallar var o kanaldan baska.5gundur video yuklememis o kanal. Telif yiyip yemedigini nereden biliyorsunuz ?

Sizin mantikla gider isek bence bu kanallarda atiyor olabilir (Bu kanallarin telif atip atmadigi konusunda en ufak bir bilgim yoktur.Bu kanallar ornek amacli buraya konmustur)
Tatar Ramazan - YouTube
TatarRamazanTvv - YouTube

Yine daha once soyledigim birseyi tekrarlayacagim.Sanirim bunu daha 10larca kere soyleyecegim. Yuklediginiz her videoya kendinizinmis gibi daranmayin. Bencil olmayin. Silindiginde saga sola saldirmayacaginiz , elinizden tum adsense hesabiniz alinmis gibi gunah kecisi bulma cabasina girmeyin.

KANIT KANIT KANIT.
(onceki basliktaki telifleri hala arastiriyoruz. O konuda supheniz olmasin.

King dedigin kanal dun gece benimde gozume carpti.Ancak bunun gibi 2-3 kanal daha gozume carpdi.Simdi bu kadar telif pes pese ve belirli dizilere geliyorsa illaki bu telif sahte ve bu isde calisan birisine aitse acik verecekdir.Ama gicikligina yada gercekden IGN network olarak atiliyorsa bu iste bulmak zor.Birde bu kanal sahiplerine mesaj yazacagim bu aksam.Durumu anlatip bu teliflerle bir ilgileri olup olmadiklarini soracagim.Tatmin edici bir aciklama yada donus alamazsam 48 saat icinde bu kanal sahiplerinden artik benden gunah gider bende o kanallari kapatacagim.

Kimseninde gunahini almak sucsuz yere yargilamak istemiyorum ama elimden geldigince bu isi gerek youtube gerek ign gerekse dikkat cekici kanal yada kanallarin sahiplerine mesaj atip bekliycem bakalim ins olumlu donusler olur.

saygilarimla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri